Joyson PlasTec přecházi na cloudové řešení Infor pro automobilový průmysl

Německý subdodavatel a výrobce plastových komponent nasadí Infor CloudSuite Automotive

PRAHA, 10. února 2022Infor, dodavatel cloudových aplikací, oznámil, že Joyson PlasTec GmbH bude implementovat Infor CloudSuite Automotive, multi-tenantní cloudové řešení specificky určené pro automobilový průmysl. Výrobce plastových komponent do automobilového průmyslu tím získá větší flexibilitu a schopnost rychle reagovat na změny na extrémně konkurenčním trhu.

Od svého založení v roce 1986 se Joyson PlasTec GmBH stal předním dodavatelem plastových komponent pro automobilové výrobce. Jeho portfolio zahrnuje interiérové a exteriérové díly na bázi vstřikování plastů jak pro osobní, tak nákladní vozy. Společnost patří do skupiny Ningbo Joyson Electronic, jejíž pobočky zásobují přední automobilové značky elektronikou a dalšími díly. Joyson PlasTec zaměstnává zhruba 380 lidí v bavorském Alberthausenu.

Infor CloudSuite Automotive představuje platformu splňující všechny klíčové potřeby automobilového průmyslu. Obsahuje široké spektrum funkčností zaměřených za řízení výroby a kvality, řízení dodavatelského řetězce, plánování a řízení vztahů se zákazníky. Rovněž integruje analytické řešení Infor Birst.  Zákazník od zprovoznění očekává výrazné zrychlení reportovacích a rozhodovacích procesů. 

Řešení rovněž nabízí podporu v oblasti Internetu věcí (IoT), machine-to-machine konektivity a elektronické výměny dat (EDI) postavené na platformě Amazon Web Services (AWS). Vedle maximální úrovně bezpečnosti a výkonností byly hlavními důvody pro volbu řešení Infor také škálovatelnost a příznivý poměr cena/výkon cloudové varianty.

„Výhodou tohoto řešení je, že dokonale navrženo pro potřeby automobilového průmyslu a je vysoce škálovatelné,“ řekl Jörg Koch, finanční ředitel Joyson PlasTec. „Infor CloudSuite Automotive je živé softwarové řešení a díky multi-tenantnímu cloudu budeme mít k dispozici vždy nejaktuálnější technologie a budeme se moci soustředit výhradně na hlavní výzvy svého podnikání.“

Během nasazení zákazník využije nejnovějšího implementačního konceptu 60-30-10, kdy bude s pomocí implementačního akcelerátoru nasazeno 60 % standardní funkčnosti a procesů a dalších 30 % s využitím konfigurátoru k zajištění hladkého přechodu na ostrý provoz. Zbylých 10 % vysoce specifických a unikátních podnikových procesů bude vyřešeno dodatečně. Takto bude zajištěna vysoká kvalita a rychlost nasazení celého systému.

O společnosti Infor

Infor je vedoucí globální dodavatel podnikového cloudového softwaru pro specifická odvětví. Vyvíjíme ucelená řešení pro podniky a organizace z průmyslové výroby, automotive, leteckého průmyslu, distribuce, zdravotnictví a elektrotechniky.  Klíčové podnikové aplikace a služby Infor nabízejí významné provozní výhody, vysokou úroveň zabezpečení a rychlé nasazení. Zákazníkům garantujeme obchodní přínosy a inovace, které řeší jejich stávající i nové odvětvově-specifické výzvy. Více než 65 000 zákazníků ze 175 zemí se segmentu malých, středních i velkých firem se spoléhá na podporu našich 17 000 zaměstnanců a jejich detailní odvětvové znalosti k překonání aktuálních změn na trhu a dosažení svých obchodních cílů. Jako společnost skupiny Koch poskytujeme významné finanční zázemí a dlouhodobou vizi pro vzájemně prospěšné a trvalé vztahy se svými zákazníky, partnery a zaměstnanci. Pro více informací navštivte www.infor.com.