V regionální centrále v Hradci Králové se otevírá nová pobočka ČSOB

V pondělí 21. února ČSOB zprovoznila novou pobočku přímo  ve své regionální centrále v Hradci Králové, která byla  slavnostně otevřena v září loňského roku a která splňuje  ty nejpřísnější ekologické standardy a vyznačuje se  mimořádnou ohleduplností k životnímu prostředí. Nová  pobočka nabízí klientům komplexní služby banky i dceřiných  společností. Tato pobočka je unikátní v tom, že na jedné  ploše se obsluhují všichni klienti – fyzické osoby, fyzické  osoby-podnikatelé, právnické osoby a také klienti Hypoteční  banky.  

Pro novou pobočku je typický otevřený prostor, moderní design,  pokročilé technologie, samoobslužné systémy a maximální důraz na  poradenství. „Na této pobočce může klient využívat našich nových prvků,  jako je například samoobslužná zóna, zóna pro asistovanou obsluhu,  rozšířené klientské sezení, které je neformální, přátelské a navozuje domácí  atmosféru. Nechybí speciální místnost určená pro jednání s klienty o  službách a produktech spojených s bydlením,“ říká Radek Hájek, výkonný  ředitel Retail Distribuce ČSOB.  

Nová pobočka nabízí klientům komplexní služby banky ČSOB (kromě  Bezpečnostních schránek) a dceřiných společností včetně pokladních  služeb. Specifické na této pobočce je to, že je první svého druhu, kde  banka obslouží klienty – fyzické osoby, fyzické osoby-podnikatele,  

právnické osoby a také klienty Hypoteční banky, to vše v rámci jedné  prostorné moderní haly. 

Pobočka se na regionální centrálu v Collinově ulici přesunula z adresy  Ulrichovo náměstí 734/7, kde byl její provoz v pátek 18. února ukončen.  Na Ulrichově náměstí 735 zůstala pobočka ČSOB Pojišťovny. V lokalitě  Hradec Králové bude klientům stále k dispozici i velká pobočka ČSOB  retail v ulici Břetislavova. 

Při návštěvě pobočky může klient navštívit i jídelnu nebo kavárnu,  které jsou součástí této moderní a ekologické budovy, a jsou k dispozici  i široké veřejnosti. Na začátku příštího roku je naplánováno otevření  pobočky České pošty. 

Otvírací doba

Po: 8.00–11.30  12.30–17.00 

Út: 8.00–11.30  12.30–16.00 

St: 9.00–11.30 12.30–17.00 

Čt: 9.00–11.30 12.30–16.00 

Pá: 9.00–11.30 12.30–16.00 

Skupina ČSOB 

je vedoucím hráčem na bankovním trhu v České republice. Naše motto „Digitálně  a s lidmi“ nejlépe vyjadřuje probíhající investice do inovací a digitalizace, díky nimž  neustále zjednodušujeme a zkvalitňujeme obsluhu našich klientů v online prostředí i na  pobočkách. Naše služby jsou k dispozici 24 hodin denně 7 dnů v týdnu. Stavíme na  unikátním bankopojišťovacím modelu, který nabízí pod jednou střechou vše pro řešení  finančních potřeb – od bankovních služeb pod značkou ČSOB či Poštovní spořitelna přes  pojištění od ČSOB Pojišťovny, ČSOB Penzijní společnost, ČSOB Leasing, ČSOB Asset  Management, ČSOB Factoring a Patria Finance. Své služby poskytujeme všem typům  zákazníků – fyzickým osobám, malým a středním podnikům i korporátní a institucionální  klientele. Skupina ČSOB je součástí mezinárodní bankopojišťovací skupiny KBC, která  působí především v Belgii a v regionu střední a východní Evropy. 

V oblasti bydlení je ČSOB největším poskytovatelem úvěrů v České republice. Díky  Hypoteční bance a ČSOB Stavební spořitelně, které jsou částí skupiny ČSOB, jejich  celkový objem dosahuje cca 500 miliard korun. Naším cílem je nabídnout klientům  

veškeré služby spojené s bydlením jednoduše a pod jednou střechou – od úvěrů na  bydlení, po hypotéky, stavební spoření a související služby jako je pojištění hypotéky,  nemovitosti apod.