Infor upevňuje pozice ve výrobním sektoru v České republice

K nejnovějším zákazníkům řešení Infor se například zařadila společnost ZETOR TRACTORS

PRAHA, 23. února 2022Infor, dodavatel cloudových aplikací, oznámil, že stále více výrobních podniků se v rámci svého úsilí o digitalizaci a zvýšení efektivity své výroby obrací na moderní ERP řešení Infor. K zákazníkům odvětovově-specifických ERP systémů Infor zaměřených na diskrétní výrobu patří například TATRA Trucks, Škoda Transporation či nově také tradiční výrobce traktorů ZETOR TRACTORS.

Společnost ZETOR TRACTORS s více než 500 zaměstnanci, která dodává traktory po celém světě, se rozhodla nasadit ERP řešení Infor, které nahradí více dílčích systémů s cílem centralizovat a digitalizovat podnikové procesy. Firma očekává, že široká funkčnost a integrovanost ERP systému a komplementárních aplikací ji umožní flexibilněji zvládat rychle se měnící poptávku a nároky zákazníků v současném nestabilním prostředí. 

„Zejména v období covidu se potýkáme s mnohými výzvami vlivem nedostatku dílů, personálních omezení a dalších okolností,“ řekl Antonín Kubíček, IT manažer společnosti ZETOR TRACTORS „Očekáváme, že komplexní řešení Infor nám poskytne lepší provázanost a umožní především zefektivnit procesy plánovaní výroby díky jednoduššímu generování objednávek, jejich zadávání do výroby, rychlejším změnovým řízením a dalším inovacím.“    

„Aktuálně registrujeme vysokou poptávku po řešeních digitalizace výrobních procesů po celé střední a východní Evropě,“ řekl David Zeman, obchodní ředitel Infor CEE. „Vyšší nároky na flexibilitu, variantnost a optimalizaci výrobních procesů motivují firmy z odvětví automotive a strojírenství k implementaci moderních řešení Infor, ať již on-premise či v cloudu.“  

V České republice a na Slovensku využívají ERP řešení Infor již tradičně zejména zákazníci z výrobních odvětví, kterým pomáhají zefektivňovat a automatizovat procesy diskrétní výroby a přinášejí odvětvově-specifické funkce na míru jejich požadavků. 

O společnosti Infor

Infor je vedoucí globální dodavatel podnikového cloudového softwaru pro specifická odvětví. Vyvíjíme ucelená řešení pro podniky a organizace z průmyslové výroby, automotive, leteckého průmyslu, distribuce, zdravotnictví a elektrotechniky.  Klíčové podnikové aplikace a služby Infor nabízejí významné provozní výhody, vysokou úroveň zabezpečení a rychlé nasazení. Zákazníkům garantujeme obchodní přínosy a inovace, které řeší jejich stávající i nové odvětvově-specifické výzvy. Více než 65 000 zákazníků ze 175 zemí se segmentu malých, středních i velkých firem se spoléhá na podporu našich 17 000 zaměstnanců a jejich detailní odvětvové znalosti k překonání aktuálních změn na trhu a dosažení svých obchodních cílů. Jako společnost skupiny Koch poskytujeme významné finanční zázemí a dlouhodobou vizi pro vzájemně prospěšné a trvalé vztahy se svými zákazníky, partnery a zaměstnanci. Pro více informací navštivte www.infor.com.