Péče o domácí mazlíčky ve 3. tisíciletí – Tesla od Witty představuje chytrý kočičí záchod

I domácí mazlíčci si mohou užívat komfort inteligentní domácnosti. Po chytrém dávkovači granulí ovládaném z mobilu, fontánce na vodu připojené k internetu a laserové hračce pro kočky představuje značka Tesla od Witty také chytrou kočičí toaletu.

Chytrý kočičí záchod Tesla Smart Cat Toilet byl vyvinutý především s cílem usnadnit chovatelům péči o jejich domácí mazlíčky a dále zvýšit komfort bydlení v moderních domácnostech, kde jsou každému členovi rodiny k dispozici nejmodernější technologie – ať už je to člověk, nebo zvíře.

Tesla Smart Toilet upoutá na první pohled svým elegantním, futuristickým vzhledem, díky kterému vypadá tato kočičí toaleta trochu jako součást vybavení kosmické lodi. Nejmodernější kočičí záchod poskytuje nejen dostatečný prostor pro až 3 litry steliva, ale má také vestavěnou váhu (s rozsahem vážení od 0,5 do 20 kg), funkci automatického čištění a samozřejmě nemůže chybět ani připojení k internetu a ovládání toalety prostřednictvím aplikace Tesla Smart v mobilním telefonu.

Dokonalý přehled o vaší kočce 

V aplikaci Tesla Smart, dostupné pro iPhony i telefony se systémem Android, budete mít kdykoli k dispozici informace o využívání chytrého záchodu Tesla Smart Toilet vaší kočkou, včetně údajů o její hmotnosti. Díky tomu je možné nejen sledovat denní režim domácího mazlíčka, ale také včas odhalit jeho případné zdravotní potíže.

V nastaveném intervalu spouští Tesla Smart Toilet cyklus automatického čištění a výrazně tak chovatelům usnadňuje i méně příjemné povinnosti při péči o kočky. Díky možnosti nastavení denního a nočního režimu pak údržba chytré toalety nebude rušit ani ostatní členy domácnosti. Toaletu lze snadno rozebrat, důkladně vyčistit a doplnit stelivo. Použití kvalitních materiálů umožňuje vysoce hygienický provoz toalety, v ideálním případě se samohrudkujícím stelivem. Silikonovou vložku uvnitř toalety Tesla Smart Toilet lze vyjmout a vyměnit, pokud by ji kočka časem svými drápky poškodila.

Propojení s chytrou domácností 

Kočičí záchod Tesla Smart Cat Toilet se připojí k domácí Wi-Fi síti a prostřednictvím mobilní aplikace jej lze ovládat i na dálku po internetu. V jediné aplikaci Tesla Smart je pak možné ovládat nejen chytrou toaletu, ale také automatický dávkovač granulí s kamerou Tesla Smart Pet Feeder Camera, fontánku na vodu s UV sterilizací Tesla Smart Pet Fountain UV i laserovou hračku pro kočky Tesla Smart Laser Dot Cats. I díky tomu získáte kompletní přehled o každodenních aktivitách vašeho domácího mazlíčka.

Technické specifikace 

funkceAutomatické filtrování steliva, sledování hmotnosti kočky, připojení k internetu
napájení12 V @ 1 A
BEZDRÁTOVÉ PŘIPOJENÍWi-Fi 2,4 GHz IEEE 802.11b/g/n
zásobník na stelivo3 l
Rozsah vážení0,5–20 kg 
APLIKACETesla Smart pro Google Android a Apple iOS
ROZMĚRY655 × 642 × 605 mm
hmotnost8 kg
cena15 990 Kč

Chytré produkty Tesla pro domácí mazlíčky jsou od dnešního dne dostupné u vybraných prodejních partnerů, a to za 15 990 Kč. 

O Tesle a chytré domácnosti 

V roce 2020 rozšířila značka TESLA své portfolio o doplnila ho o novou řadu produktů konceptu chytré domácnosti. Jejím cílem je, aby se chytrá domácnost stala běžnou součástí domovů, ať už se jedná o byty, domy, nebo chaty. Tesla chce produkty chytré domácnosti zpřístupnit široké veřejnosti, a to jak fakticky, tak i z hlediska povědomí. V současné době funguje na českém trhu. Ve svém portfoliu se zaměřuje na kamerové systémy, chytré produkty pro domácí mazlíčky nebo produkty z kategorie péče o vzduch. Značka produktů chytré domácnosti Tesla kompletně spadá do portfolia společnosti Witty s.r.o.