Citadelo se umístilo na 8. místě mezi kyberbezpečnostními firmami v žebříčku FT 1000

Společnot Citadelo, která se zabývá etickým hackingem, se v rámci letošního žebříčku Financial Times 1000: Europe´s Fastest Growing Companies, umístila na 8. místě mezi firmami, které se věnují kybernetické bezpečnosti. Stala se tak nejrychleji rostoucí českou firmou v oblasti kybernetické bezpečnosti.

“Máme obrovskou radost z našeho umístění v tomto prestižním žebříčku. Je to výsledek dlouhodobé práce celého našeho týmu. I v dalších letech bychom chtěli náš rychlý růst udržet a současně si chceme zachovat naši firemní kulturu, na kterou jsme hrdí,”  vysvětluje Tomáš Zaťko, zakladatel a CEO společnosti Citadelo.

Zatímco v roce 2017 Citadelo dosáhlo obratu 452 557 €, v roce 2020 utržilo 1 556 521 €.

“Navzdory našemu rychlému růstu si i nadále chceme udržet unikátní firemní kulturu. Každého uchazeče o práci v Citadelo proto velmi pečlivě vybíráme a bereme v potaz jak jejich odborné znalosti a zkušenosti, tak i to, jak dokáží zapadnout do našeho týmu. Chceme, aby v naší firmě pracovali lidé, kteří s námi chtějí dále růst,” dodává Zaťko z Citadelo.

Důvodem rychlého růstu byla zejména expanze firmy do regionu DACH a také rostoucí poptávka po IT bezpečnostních službách ze strany klientů.

Kompletní žebříček FT 1000 najdete na tomto odkazu.

O Citadelo

Společnost Citadelo založila v roce 2006 skupina etických hackerů s cílem odhalovat simulovanými útoky zranitelná místa IT infrastruktur. Věnuje se testování bezpečnosti cloudů a aplikací s cílem zvýšit celkovou úroveň informační bezpečnosti v organizacích a společnostech všech druhů a velikosti. 

Pracuje pro něj 30 expertů. Mezi klienty jsou společnosti patřící do prestižního žebříčku Fortune 500. Obsluhuje klienty z oboru bankovnictví, automobilového průmyslu, médií, financí nebo telekomunikací. Kanceláře má v Praze, Bratislavě a nejnověji také ve švýcarském Zugu.