Western Digital uvádí na trh nejnovější 20TB pevný disk WD Red Pro

San José, Kalifornie/Praha – 1. 3. 2022 – společnost Western Digital uvádí na trh nejnovější pevný disk WD Red Pro 20 TB. Pevný disk využívá technologii CMR a je optimalizovaný pro nasazení do systémů NAS (až 24 pozic). Disk je navržený pro pracovní zatížení s vysokou intenzitou v nepřetržitém (24/7) provozu. 

Nový disk WD Red Pro 20 TB s technologií OptiNAND™ pomáhá středním a větším firmám ukládat, sdílet a chránit rychle rostoucí objemy dat, která jsou generována zejména obrazovým záznamem ve vysokém rozlišení, 3D zobrazováním a modelací a animací nebo při zobrazování CT/MRI a při dalších pracovních úkolech, zejména v oblasti vědy nebo zdravotnictví.

WD Red Pro 20 TB bude k dostání v internetovém obchodě Western Digital online store a průběžně i u dalších vybraných prodejců a resellerů. Doporučená koncová cena je 21 397 Kč.

O společnosti Western Digital

Western Digital vytváří ideální prostředí pro data. Jako lídr v oblasti datové infrastruktury společnost podporuje potřebné inovace, které pomáhají zákazníkům zaznamenávat a uchovávat stále rostoucí objem dat v jejich diversitě, a také nabízí možnost k uloženým datům snadno přistupovat a transformovat je. Kdekoli se data nacházejí, od pokročilých datových center přes mobilní senzory až po osobní zařízení, špičková řešení Western Digital poskytují nástroje, jak využít všech možností dat. Datacentrická řešení společnosti Western Digital jsou na trhu dostupná pod značkami Western Digital®, G-Technology™, SanDisk® a WD®.