I v novém Huawei Nova 9 SE můžete mít všechny své oblíbené aplikace

Bez sociálních sítí už si nedovedeme náš život představit. Ulehčují nám každodenní komunikaci s přáteli i rodinou a v našem chytrém telefonu zaujímají čestné místo. Co ale třeba bankovní aplikace, díky kterým nemusíme docházet do banky kvůli každé platbě? Nebo jízdní řády, díky kterým nemusíme čekat v zimě na zastávce desítky minut? Tyto a mnoho dalších aplikací, které nám dokážou velice usnadnit život, můžete mít i ve svém novém Huawei Nova 9 SE. 

S Huawei Nova 9 SE budete neustále online 

Huawei Nova 9 SE je nejnovějším přírůstkem do řady chytrých telefonů Nova, který přináší nové a inovativní uživatelské zážitky díky velkému množství aplikací. Aplikace si jednoduše stáhnete v AppGallery, třetím největším tržišti s aplikacemi, nebo skrze vyhledávač Petal Search. Využít můžete také služby Phone Clone. AppGallery uživatelům nabízí více jak 120 tisíc různých aplikací a jejich počet denně roste. Nainstalujte si aplikace jako jsou TikTok, Twitter, Viber, Tinder či Snapchat. 

Nevíte, jakou trasou se vydat? Určitě vám poradí populární Mapy.cz a řidičům navigace Waze. A pokud nemáte řidičský průkaz, nemusíte se bát, pro vás jsou k dispozici Jízdní řády od Seznamu nebo taxislužba Bolt. Nechybí ani české bankovní aplikace Komerční banky, HelloBank!, Raiffeisenbank nebo George od České spořitelny. 

Nemůžete aplikaci najít? Určitě pomůže Petal Search

Petal Search je novinka mezi chytrými vyhledávači od společnosti Huawei, která dokáže vyhledávat aplikace a hry nejen v obsahu telefonu, ale také v online prostředí. Je tedy pravou rukou AppGallery. Skrze Petal Search si můžete do svého Huawei telefonu stáhnout populární sociální sítě, jako jsou Facebook, Instagram, WhatsApp nebo Messenger. Pokud se vám nedaří najít konkrétní aplikaci, zadejte její název do Petal Search. Ten vám najde seznam všech stránek, uspořádaných podle preferencí ostatních uživatelů. Stačí už jen kliknout na tlačítko „stáhnout“ a máte to. Využít můžete také služby Nejlepší aplikace, díky které se dostanete k seznamu nejpopulárnějších aplikací pomocí jednoho kliknutí. 

Přeneste si všechny data pomocí Phone Clone

Pokud již vlastníte chytrý telefon s operačním systémem Android, jedna z nejjednodušších cest, jak přenést všechny aplikace a data do nového smartphonu Huawei Nova 9 SE, je aplikace Phone Clone. Přenést můžete obsah dle vašeho výběru, od aplikací, fotek až po kontakty. Výhodou je, že se automaticky převedou i ty aplikace, které zatím nejsou k dispozici v obchodu AppGallery. 

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:

Web: https://consumer.huawei.com/cz/

Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK/

YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk

Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK

O Huawei Consumer Business Group 


Produkty a služby společnosti Huawei jsou dostupné ve více než 170 zemích a používá je třetina světové populace. V Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně bylo zřízeno čtrnáct výzkumných a vývojových center. Huawei CBG je jednou ze tří obchodních jednotek společnosti Huawei a zahrnuje smartphony, PC, tablety, nositelné a cloudové služby atd. Globální síť společnosti Huawei je postavena na více než 34letých zkušenostech v telekomunikačním průmyslu a je odhodlána poskytovat nejnovější technologický pokrok spotřebitelů po celém světě.

O AppGallery

AppGallery je chytrý a inovativní ekosystém, který umožňuje vývojářům vytvářet pro spotřebitele jedinečné zážitky. Unikátní jádro HMS umožňuje integraci aplikací napříč různými zařízeními, což přináší větší pohodlí a komplexnější zážitek – přesně to je součástí širší strategie 1+8+N společnosti Huawei. Její vizí je udělat z AppGallery otevřenou a inovativní platformu pro distribuci aplikací, která je přístupná spotřebitelům. Zároveň přísně chrání soukromí a zabezpečení uživatelů a poskytuje jim jedinečný a obohacující zážitek.

AppGallery je jedním ze tří globálně nejvýznamnějších trhů s aplikacemi a je k dispozici ve více než 170 zemích a regionech s více než 530 miliony aktivních uživatelů měsíčně po celém světě. Od ledna do září 2020 dosáhl celkový počet stažení z AppGallery na 384 miliard a společnost Huawei uzavřela partnerství s 2,3 miliony vývojářů po celém světě.

O Petal Search

Petal Search umožňuje vyhledávat, aktualizovat a stahovat aplikace snadno a rychle. Stačí zadat název do vyhledávacího pole a pak už jen postupujte podle jednoduchých pokynů, které se objeví na obrazovce. Stáhněte aplikaci a užívejte si ji naplno. Huawei Petal Search umožňuje prozkoumávat tisíce aplikací a webových odkazů, které vám mohou přijít vhod. Používání vyhledávače je nejen intuitivní, ale také efektivní. Nově je v Petal Search také služba Nejlepší aplikace, díky které se dostanete k seznamu nejpopulárnějších aplikací prostřednictvím jediného kliknutí.