O partnery Axis Communications v Česku, na Slovensku a v Maďarsku se postará Attila Gergely

Společnost Axis Communications oznámila, že na pozici Inside Sales Account Manager CZ/SK/HU nastupuje Attila Gergely. Bude tak mít zodpovědnost za komunikaci produktů i řešení Axis a jejich prodej partnerům společnosti v České republice, Maďarsku a na Slovensku. 

„Axis je tradičně známý svým 100% nepřímým obchodním modelem – žádný z našich produktů nemůžeme prodat jinak než prostřednictvím partnerských firem zaměřených na integrace síťových zařízení. Proto jsem rád, že se o tyto partnery ve třech zemích nyní kvalitně postará nový zkušený expert, kterým Attila Gergely bezesporu je,“ říká Pavel Marek, obchodní ředitel společnosti Axis v regionu střední a východní Evropy.

Attila Gergely přichází do Axis Communications ze společnosti Spelex spol. s r.o. Bratislava, kde působil jako exekutivní manager a ředitel. Za sebou má bohaté zkušenosti s telekomunikační technikou, uváděním nových produktů na trh, marketingem, distribucí a mezinárodním obchodem v evropských i asijských zemích. Má dobré znalosti místních právních předpisů i legislativy. Mluví slovensky, česky, anglicky i maďarsky.

Studoval na Obchodní fakultě Ekonomické univerzity v Bratislavě, kde získal inženýrský titul. Attila je ženatý, má 3 děti a svůj volný čas věnuje rodině, turistice, rád poslouchá hudbu nebo sleduje dokumentární filmy.

O společnosti Axis Communications

Společnost Axis vytváří chytřejší a bezpečnější svět s pomocí síťových řešení, která otevírají přístup k lepšímu zabezpečení a k novým způsobům podnikání. Axis jako lídr v oblasti síťového videa nabízí produkty a služby pro videodohled a analýzu videa, řízení přístupu a audiosystémy. Společnost Axis má přes 3 000 zaměstnanců ve více než 50 zemích a při poskytování klientských řešení spolupracuje s globální sítí partnerů. Společnost Axis byla založena v roce 1984 a sídlí ve švédském Lundu. Více informací o společnosti Axis najdete na naší webové stránce www.axis.com.