PRIM ORLÍK TITAN DAMAŠEK Hodinky pro muže, který má odvahu být výjimečný

Hodinky PRIM ORLÍK není třeba dlouze představovat. K největším ikonám českého hodinářského průmyslu patří už desítky let.  Aktuální novinka od novoměstského výrobce ELTON hodinářská však překvapí a zaujme doslova na první pohled. Hlavní roli hraje skutečně neobvyklý materiál – titan damašek. 

Legenda v unikátním provedení

Čisté linie a masivní hmota pouzdra hodinek PRIM ORLÍK se staly inspirací k využití netradičního exkluzivního materiálu. Titan damašek je výjimečný svým vzhledem a zároveň mimořádně náročný na zpracování. Na světě existuje několik málo firem, které s tímto materiálem pracují, v České republice je jen jediná, liberecká společnost FuturonFORGE. V Novém Městě nad Metují proto vzniká pouhých 10 kusů těchto originálních hodinek. 

S limitovanou edicí ORLÍK TITAN DAMAŠEK vykročíte z davu  

Díky specifickému způsobu výroby mají každé hodinky jedinečný vzhled. Použitý způsob zpracování je totiž zcela unikátní. Jednolitost kovu narušují dynamické vlny, které mu dodávají netypický, lehce extravagantní vzhled. Nádherné barevné efekty vytvořila různá teplota žíhání. Hloubku a výsledný vzhled zabarvení nelze opakovat znovu. Proto nenajdete dvoje stejné hodinky. Exkluzivní struktura pouzdra vynikne při každém pohybu zápěstí. Oproti ostatním kovům je titan damašek lehčí, hodinky jsou tedy nejen krásné, ale také komfortní na nošení.

Vyladěno k dokonalosti

Troje exkluzivní hodinky jsou doplněny neméně exkluzivním zavíracím nožem z dílny nožíře Milana Pokorného. Čepel z jádrového nerezového damašku se vyznačuje neobyčejnou odolností. Rukojeť vytvořená v kombinaci titanového damašku a dalších materiálů dodává noži punc výjimečnosti. Vzor Waves se objevuje na hodinkách i na noži a jedinečným způsobem je tak propojuje. Společně tvoří neporazitelnou kombinaci pro muže, který se nebojí být výjimečný.

Novoměstští hodináři si s netradičními materiály rozumí

Manufakturní, tedy převážně ruční a vysoce individualizovaný způsob výroby umožňuje společnosti ELTON využívat i méně obvyklé materiály. Pouzdra hodinek zde umí podle přání zákazníka vyrobit nejen v nerezové oceli, ale také z bronzu, titanu a samozřejmě také z drahých kovů. 

PRIM ORLIK II C TITAN DAMASEK LE_05_web.jpg

www.prim.cz

ORLÍK TITAN DAMAŠEK

MODELOVÁ ŘADAOrlík
ČÍSELNÍKčerný, galvanoplastický, tištěný, luminiscenční
STROJEKPRIM kalibr 98.05 – automatický nátah
NÁRAMEKřemínek tmavě modrý aligátor, šíře 22 mm
EDICELimitovaná 1 až 3 s nožem, 1 až 7 bez nože
PRŮMĚR POUZDRA BEZ KORUNKY42  mm
DÉLKA POUZDRA PŘES NOŽKY54.3  mm
VÝŠKA POUZDRA VČ. SKLA A VÍKA14.5  mm
POVRCHOVÁ ÚPRAVAbroušené
SKLOsafírové konvexní
VÍKOprosklené závitové
KORUNKANerezová černěná, šroubovací
VODOTĚSNOST10  ATM
MATERIÁL POUZDRATitanový damašek vzor Aztek
MATERIÁL VÍKA A OBJÍMKYTitanový damašek vzor Waves