Barcamp Ostrava se vrací na scénu v novém termínu

V pondělí 4. dubna 2022 v 16 hod. startují registrace účastníků a přednášek na otevřenou komunitní konferenci ze světa internetu Barcamp Ostrava, která se vrací na scénu po dvouleté přestávce v sobotu 4. června 2022 v prostorách Brick House v Dolních Vítkovicích. Vstup na konferenci je zdarma.

Tisícovce účastníků ve dvou přednáškových sálech nabídne 14 přednášek. Na ty se mohou řečníci volně registrovat a o jejich výsledném umístění rozhodne online hlasování.

Konference je zaměřena především na nové trendy v internetových aplikacích a technologiích, webdesign, marketing, internetovou reklamu, digitální média a podnikání. Patří do širší rodiny Barcamp konferencí, které se konají už mnoho let po celém světě. 

Barcamp v Ostravě je především o otevřené a přátelské atmosféře. Zároveň je to jedinečná příležitost, jak se setkat s nadšenci i uznávanými profesionály ze světa internetového byznysu a načerpat spoustu informací a novinek z oboru.

“Jsme moc rádi, že se nám po dvouleté covidové přestávce podařilo přivést ostravský Barcamp zpět. Lidé mají velký hlad po akcích, znalostech a networkingu – a to jen ten důvod, proč Barcamp pořádáme. Aby se ostravská online a marketingová komunita mohla vzdělávat a propojovat,” říká ředitel společnosti Shopsys Matěj Kapošváry.

Konference se koná jednou ročně a pořádá ji ostravská společnost Shopsys působící na trhu již 19 let. Od vývoje e-shopů na míru se dostala k digitalizaci prodejů největších B2C a B2B hráčů, kterým pomáhá uspět v omnichannel světě. Více než 70 odborníků pečuje o klienty jako Mountfield, Sconto, Průša3D, Růžový slon, Demos, B2BPartner, EMOS či Superzoo.