C SYSTEM CZ se v Plzni stěhuje do nových kanceláří. Místní pobočku vede Dženan Mašič

Společnost C SYSTEM CZ začíná své klienty z Plzeňského a Karlovarského kraje obsluhovat z nových reprezentativních kanceláří. Do čela pobočky nastoupil Dženan Mašič, který zastává funkci branch managera. Ve své nové roli se zaměřuje zejména na poskytování ještě komplexnějších služeb zákazníkům C SYSTEM CZ.

Dženan Mašič do plzeňské pobočky C SYSTEM CZ přináší dlouholeté zkušenosti získané na obchodních pozicích, které v minulých letech zastával ve společnostech CCA Group, AVB Group, MHM Computer a GTS Czech.

“Těší mě, že se nám daří navazovat na tradici spolehlivého dodavatele IT vybavení, služeb a řešení, kterým je C SYSTEM CZ už od roku 1996. Díky optimalizaci týmu, novým přístupům a zejména propojení s dalšími společnostmi skupiny Thein dokáže plzeňská pobočka nabízet komplexní služby v daleko větším rozsahu než kdy dříve. A to včetně pokročilých bezpečnostních služeb, které zákazníci obvykle obtížně pokrývají vlastními zdroji. Nadále chceme taky rozšiřovat náš tým, který dlouhodobě myslí i na kolegy se zdravotním znevýhodněním, a budovat tak ještě silnější pozici v Plzeňském a Karlovarském kraji,” vysvětluje Mašič.

C SYSTEM CZ staví na síti regionálních poboček, přes které dokáže obsluhovat stovky zákazníků v krajích. Mezi ty patří jak regionální firemní zákazníci, tak zástupci státní a veřejné správy.

C SYSTEM CZ spadá pod investiční fond J&T Thein SICAV, podfond Digital. Fond vznikl partnerstvím technologického experta Tomáše Budníka a J&T Private Equity Group Ltd. Založen byl v říjnu 2020.

O skupině Thein

Thein je investiční skupina technologického odborníka a investora Tomáše Budníka, která se zaměřuje na technologické společnosti v oboru lCT, kyberbezpečnosti a průmyslu z České a Slovenské republiky. Ve svém portfoliu chce propojovat zajímavé projekty, které vykazují vynikající výsledky, a poskytovat jim byznysovou a infrastrukturní expertízu. Hlavní filosofií Theinu je hledání nové synergie mezi jednotlivými projekty a udržení českého know-how v českých rukách.

O skupině C SYSTEM CZ

Skupina C SYSTEM CZ (C SYSTEM CZ, a.s., C System NET, s.r.o. a ČESKÝ SERVIS, a.s.) poskytuje zákazníkům po celé České republice dodávky komplexních i dílčích řešení informačních a komunikačních systémů. Zabývá se prodejem a servisem výpočetní techniky, dodávkou specializovaných služeb ve výpočetní technice a informačních technologiích. Poskytuje i moderní cloudová řešení. S produkty a službami společnosti se již od roku 1996 setkávají zákazníci z komerčních firem napříč různými obory podnikání, dodavatelé komunikačních služeb, společnosti veřejné i státní správy, zdravotnictví a školství. 

Ve svých sedmi regionálních centrech C SYSTEM CZ, a.s. sází na vysokou odbornost a profesionalitu svých expertů, specialistů a jejich dlouhodobě budovaný osobní kredit u zákazníků a dodavatelů.