Novým obchodním ředitelem FinGO se stal Tomáš Cinek z FitBrokers. FitBrokers se přidávají k FinGO.

Praha, 14. dubna 2022 – Nová personální akvizice digitální makléřské sítě FinGO.cz přivádí do firmy vázané zástupce společnosti FitBrokers, i osobu nového obchodního ředitele. Na tento post nastupuje zakladatel, vlastník a obchodní ředitel sítě FitBrokers Tomáš Cinek. FinGO.cz tak překoná hranici 500 poradců. 

Digitální poradenská společnost FinGO.cz vstoupila na český trh v roce 2021 a už v prvním čtvrtletí letošního roku patřila, co do počtu vázaných zástupců, mezi tři nejrychleji rostoucí makléřské sítě v zemi. Spojením s FitBrokers, kteří měli na začátku roku 2022 přes 100 vázaných zástupců, bude mít FinGO pod křídly už přes 500 poradců. 

Nový obchodní ředitel FinGO.cz Tomáš Cinek ke svému příchodu říká: „Loňský rok byl pro nás absolutně nejúspěšnější za dlouhou dobu. Dostali jsme mnoho nabídek na obchodní spolupráci, a nakonec jsme se rozhodli spojit naše další kroky s FinGO.cz. Je to nový hráč na českém trhu, který má partnerům rozhodně co nabídnout a z pozice obchodního ředitele FinGO bych rád pomohl z této společnosti vybudovat silného poskytovatele poradenských služeb. S FinGO budeme udávat směr a nabídneme makléřům co nejlepší prostředí a podmínky pro jejich práci i jejich klienty.“

„Do FinGO přivádíme manažery, kteří svoje kompetence prokázali jasnými výsledky. S Tomášem jsme našli společnou řeč v oblasti budování moderního digitálního brokera, a je tak další významnou posilou, která doplňuje náš manažerský tým. Pomůže nám v naší cestě za prvotřídní službou, která propojuje online i offline ve světě financí,” dodává Lukáš Novák, zakladatel, CEO a majoritní vlastník FinGO.

Tomáš Cinek začínal v roce 2006 jako pojišťovací a poté hypoteční makléř a postupně se vypracoval do vedení jedné z hypotečních brokerpoolových organizací. V roce 2017 se rozhodl jít vlastní cestou a založil společnost FitBrokers, která se profiluje jako servisní organizace pro hypoteční makléře, finanční poradce, poradenské skupiny i finančně poradenské společnosti. Jako hypoteční makléř v průběhu let zprostředkoval hypotéky v objemu více než 1,7 miliardy korun a tyto zkušenosti neustále zúročuje při navazování spolupráce s novými partnery a makléři při vytváření plnohodnotných podmínek pro partnery.

O společnosti Fingo:

Digitální finančně-poradenská společnost FinGO.sk začala na Slovensku působit v roce 2018 s cílem přinést makléřům i klientům pohodlí, férovost a díky digitálním technologiím i příležitost, jak oslovit nové klienty. V současnosti má FinGO přes 1300 finančních makléřů, kteří působí ve všech 79 okresech Slovenska a po celé České republice. FinGo je součástí lokální investiční skupiny InTeFi Capital podnikatele a investora Lukáše Nováka. Skupina vlastní a řídí slovenské a české společnosti z oblastí informačních technologií, financí, a real estate developmentu. Podíl vlastní i v předním českém nakladatelství, distributorovi a prodejci knih Euromedia Group, pod kterou spadá např. značka LUXOR.