Pořiďte si novou vertikální ergonomickou myš Logitech Lift

Intuitivně použitelná bezdrátová myš navržená pro menší ruce podporuje celodenní pohodlí při práci a je k dispozici ve třech různých barvách a ve verzi pro leváky

Praha 19. dubna 2022 – Společnost Logitech představila vertikální bezdrátovou ergonomickou myš Lift, která přispívá ke zvýšení produktivity a snížení únavy při dlouhém sezení u pracovního stolu. Líbivý design s přirozenými tvary skvěle padne do malých až středně velkých rukou a dodává se ve třech krásných barevných provedeních: růžové, smetanové a grafitové. Grafitová myš je v Severní Americe a Evropě k dostání také ve verzi pro leváky. Nová ergonomická myš Logitech Lift bude v České republice k dispozici od 25. dubna 2022 za doporučenou maloobchodní cenu 1 999 Kč. 

„Ergonomie a pohodlí hrají zásadní roli při vytváření zdravého a příjemného pracovního prostředí,“ říká Olessia Hageman, vedoucí oddělení ergonomických produktů ve společnosti Logitech. „Myš Lift jsme vytvořili na základě našeho přesvědčení, že když se cítíme líp, také líp pracujeme. Tato myš pomáhá lidem pracovat pohodlně po mnoho hodin a cítit se na konci dlouhého dne stráveného u počítače líp.“ 

Vertikální ergonomická myš Lift je nejnovějším přírůstkem do řady Ergo společnosti Logitech a potvrzuje její snahu navrhovat produkty podle vědeckých poznatků a s ohledem na potřeby lidí. Během pečlivého vývoje prošla také několika koly uživatelského testování, na kterém se podílela laboratoř Ergo Lab společnosti Logitech, a získala schvalovací razítko od předních ergonomických institucí. 

Tato jedinečná kompaktní myš má spoustu předností a špičkových funkcí k zvýšení produktivity a zároveň zajišťuje mimořádný komfort při práci za stolem. Díky měkkému gumovému povrchu a pohodlné opěrce pro palec nebudou uživatelé s menšíma rukama pociťovat námahu ani po mnohahodinové práci. Konstrukce této myši se sklonem 57° umožňuje pravákům i levákům uvolněný úchop, snižuje tlak na zápěstí a zároveň podporuje přirozenější držení předloktí. Tiché magnetické kolečko SmartWheel nabízí přesný pohyb po jednotlivých řádcích i rychlé procházení dlouhých dokumentů. Myš Lift se dá snadno a rychle bezdrátově připojit k operačním systémům Windows, macOS, Linux, Chrome OS, iPadOS a Android prostřednictvím technologie Bluetooth® Low Energy nebo zabezpečeného USB přijímače Logi Bolt. S aplikací Logitech Flow si dokážete udržet celodenní soustředění a jednoduše pracovat až na 3 zařízeních s různými operačními systémy.

Udržitelná konstrukce myši Lift z ní dělá volbu, se kterou můžete mít dobrý pocit, že přispíváte k celosvětové snaze o ekologickou produkci. Společnost Logitech navrhuje svoje výrobky tak, aby dobře sloužily uživatelům a zároveň měly minimální negativní dopad na životní prostředí. Proto je část plastových dílů myši Lift vyrobena z recyklovaného plastu (PCR), jehož podíl činí 70 % u grafitové a 54 % u růžové a smetanové barevné verze. Program pro využívání PCR ve společnosti Logitech posiluje závazek této značky konstruovat produkty s ohledem na udržitelnost a zajišťuje, že plasty z vyřazené spotřební elektroniky najdou další využití. Výsledkem nynější snahy o rozšiřování tohoto závazku je, že přibližně 65 % myší a klávesnic v nejširším portfoliu společnosti Logitech obsahuje určitý podíl PCR a že nově uváděné výrobky budou používat PCR všude, kde to bude možné. Všechny produkty Logitech, včetně myši Lift, mají certifikát jako uhlíkově neutrální. Když koupíte výrobek Logitech, máte jistotu, že se jeho uhlíková stopa snížila na nulu díky podpoře lesnictví, obnovitelných zdrojů energie a klimatických komunit usilujících o snižování emisí uhlíku.

O společnosti Logitech

Společnost Logitech pomáhá všem lidem realizovat jejich touhy nabídkou technologií, které umožňují každému tvořit, být úspěšnější a užívat si více života. Navrhuje a vytváří produkty, které spojují lidi prostřednictvím počítačů, her, videa, hudby nebo streamování a tvorby obsahu. Mezi značky společnosti Logitech patří Logitech, Logitech G, Astro Gaming, Streamlabs, Ultimate Ears, Jaybird a Blue Microphones. Společnost Logitech International byla založena v roce 1981 a je registrována ve Švýcarsku; její akcie se obchodují na švýcarské burze SIX Swiss Exchange (LOGN) a na americké burze Nasdaq Global Select Market (LOGI). Více informací o společnosti Logitech můžete získat na webových stránkách www.logitech.com, firemním blogu, Facebooku nebo na Twitteru s hashtagem @Logitech.