Lesto Product přechází na cloudové řešení Infor

Cloudové řešení Infor ERP cloud pomůže bulharskému výrobci kovových produktů zlepšit koordinaci napříč odděleními

PRAHA – 21. dubna 2022 Infor, dodavatel cloudových aplikací, oznámil, že Lesto Product, bulharský výrobce kovových produktů, přechází na řešení Infor CloudSuite Industrial Enterprise s cílem zefektivnit celkové podnikové procesy napříč celou společností. Systém nasadí IPL Consulting Group, Infor Gold channel partner a poskytovatel poradenských služeb pro odvětví výroby ve východní Evropě. 

Více o řešení Infor CloudSuite Industrial Enterprise:

https://www.infor.com/cs-cz/products/cloudsuite-industrial-enterprise

Lesto Product také plánuje nasadit operační cloudovou platformu Infor OS, která poskytne klíčové funkčnosti pro rozvrhování výroby metodou konečných prvků a řízení kvality. S těmito cloudovými systémy a s podporou Amazon Web Services (AWS) zákazník očekává dosažení efektivnější realizace podnikových procesů a další zlepšování koordinace mezi jednotlivými odděleními. Kromě toho nová funkčnost pro správu dokumentace umožní uživatelům v rámci procesů shromažďovat a efektivněji řídit dokumenty typu výkresů, specifikací, instrukcí a dalších materiálů.

Společnost se spoléhá na ERP řešení Infor již od roku 2012, kdy využívá on-premise aplikaci Infor LN. Systém pokrýval všechny aspekty podnikání firmy a pomáhal zvyšovat celkovou produktivitu, synchronizovat aktivity, a vytvářet a využívat datové analýzy.

„V průběhu let jsme s využitím řešení Infor LN dosáhli skvělých výsledků a vytvořili skvělé partnerství s firmou Infor,“ řekl Ivaylo Gladnishki, výkonný ředitel Lesto Product. „Nyní ale vidíme nové možnosti v podobě multi-tenantního cloudového řešení Infor, takže naše patnerství se nyní dostane na novou úroveň.  Rozhodli jsme se se přejít na novou cloudovou verzi Infor CloudSuite Industrial Enterprise, protože vidíme vysokou hodnotu v tom, že budeme moci využívat vždy aktuální funkčnost a technologické inovace bez nutnosti upgradování. Nové cloudové ERP řešení nám pomůže se zaměřit na výrobní procesy a poskytne nám lepší přehled o produktivitě a řízení nákladů napříč celou organizací. Očekáváme, že cloudové řešení Infor nám dovolí trávit méně času a snížit náklady na správu IT infrastruktury a zároveň nabídne vyšší úroveň bezpečnosti a spolehlivosti.

Lesto plánuje zprovoznit Infor CloudSuite Industrial Enterprise v červenci tohoto roku.  

Infor CloudSuite navíc poskytne podporu automatizaci procesů, optimalizaci obchodních postupů v oblasti prodeje a nákupu, zlepšení procesů plánování a rozvrhování výroby, řízení výroby, skladovému hospodářství a finančnímu řízení. 

O Lesto Product

Společnost Lesto Product sídlí v Bulharsku a má za sebou více než 28 let zkušeností s výrobou kovových produktů pro široké spektrum výrobních odvětví včetně železniční dopravy, zařízení pro dopravní stavby, vzduchových kompresorů, automatizovaných přístupových systémů, výrobního vybavení a dalších. Společnost dodává projekty do mnoha zemí Evropy, mezi její zákazníky patří například Ingersoll Rand, Liebherr Transport systems, Komax AG, Husqvarna, FAAC Group, Euro Games Technology a Kühler GmbH & Co. KG.

O společnosti Infor

Infor je vedoucí globální dodavatel podnikového cloudového softwaru pro specifická odvětví. Vyvíjíme ucelená řešení pro podniky a organizace z průmyslové výroby, automotive, leteckého průmyslu, distribuce, zdravotnictví a elektrotechniky.  Klíčové podnikové aplikace a služby Infor nabízejí významné provozní výhody, vysokou úroveň zabezpečení a rychlé nasazení. Zákazníkům garantujeme obchodní přínosy a inovace, které řeší jejich stávající i nové odvětvově-specifické výzvy. Více než 65 000 zákazníků ze 175 zemí ze segmentu malých, středních i velkých firem se spoléhá na podporu našich 17 000 zaměstnanců a jejich detailní odvětvové znalosti k překonání aktuálních změn na trhu a dosažení svých obchodních cílů. Jako společnost skupiny Koch poskytujeme významné finanční zázemí a dlouhodobou vizi pro vzájemně prospěšné a trvalé vztahy se svými zákazníky, partnery a zaměstnanci. Pro více informací navštivte www.infor.com.