Huawei vstupuje na trh s produkty pro kancelář

Společnost Huawei oznámila, že se svými produkty vstoupí na podnikový trh a její produkty budou moct využít jak jednotliví spotřebitelé, tak podniky. Tuto novinku oznámil Richard Yu, výkonný ředitel společnosti Huawei, generální ředitel Consumer BG a generální ředitel Intelligent Automotive Solution BU, na akci Huawei Business Product Launch Event. Společnost Huawei bude využívat své hardwarové a softwarové ekosystémy jako dvojí pilíře, aby podpořila rostoucí řadu všestranných kancelářských produktů. Nová kancelářská řešení budou určena pro tyto klíčové oblasti: státní správa, vzdělávání, zdravotnictví, výroba, doprava, finance a energetika. 

Vzhledem k rychle měnícímu se trhu je poptávka po kvalitních a chytrých kancelářských řešeních větší a větší. Takzvané smart vybavení kanceláří pomalu ale jistě začalo nahrazovat klasické kancelářské produkty. Společnost Huawei doufá, že její úspěch v rámci spotřebitelských produktů bude pomyslným odrazovým můstkem k rozšíření portfolia v rámci chytrých kancelářských řešení. Kancelářské vybavení Huawei splňuje uživatelské požadavky ze stran výkonu, nákladové efektivity a zároveň nabídnou zákazníkům lepší uživatelský zážitek.

Huawei do tohoto odvětví vstupuje s novou vizí. Věří, že odvětví smart vybavení kanceláří budou pomalu ale jistě dominovat cloudové technologie a technologie založené na umělé inteligenci. Doufá tak, že využije své know-how v oblasti spotřební elektroniky k vybudování vysoce kvalitní a spolehlivé platformy, která splní náročné požadavky zákazníků z řad podniků a státní správy. Tato platforma bude zahrnovat produkty včetně notebookové řady MateBook B, tablety řady MatePad C, tiskárny řady B a řady B takzvaných wearables. 

Přísné normy, zabezpečení dat a vícevrstvá ochranná opatření 

Společnost Huawei si zakládá na přísných normách pro testování produktů a zabezpečení dat, aby splnila ty nejpřísnější požadavky všech zákazníků, a to i z vládního segmentu. 

Všechny podnikové produkty Huawei Consumer BG prošly přísnými testy zajištění kvality. Například firemní stolní počítače musí projít testy výbušné atmosféry, mechanických vibrací, nízkého tlaku vzduchu, nízké teploty, vysoké teploty, mechanického nárazu, plísní, slunečního záření, teplotního nárazu, vibrací, písečného prachu, vlhkosti a kyselé atmosféry. Používají se pouze vybrané materiály a produkty jsou navrhovány s důrazem na spolehlivost a bezpečnost.

Co se týče vícevrstvého zabezpečení dat a ochrany soukromí, společnost Huawei dodržuje tři zásady: žádné rušení, žádné sledování a žádný únik. Aplikace nemají přístup k citlivým údajům týkajících se soukromých údajů uživatele, jako jsou výpisy hovorů, zprávy, odchozí hovory a informace o zařízení. Rozsah přístupu k albům je přísně kontrolován a oprávnění lze udělovat pro každý snímek zvlášť. 

Společnost Huawei také zpřístupnila vlastní řešení pro spolupráci na více obrazovkách, které uživatelům umožňuje přidat filtrování souborů a nové ovládací prvky pro sdílení.

Podnikové vybavení není jen prostředkem pro vyšší produktivitu v průmyslu; je také páteří pro digitalizující se ekonomiku.

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:

Web: https://consumer.huawei.com/cz/

Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK/

YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk

Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK

O Huawei Consumer Business Group

Produkty a služby společnosti Huawei jsou dostupné ve více než 170 zemích a používá je třetina světové populace. V Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně bylo zřízeno čtrnáct výzkumných a vývojových center. Huawei CBG je jednou ze tří obchodních jednotek společnosti Huawei a zahrnuje smartphony, PC, tablety, nositelné a cloudové služby atd. Globální síť společnosti Huawei je postavena na více než 34letých zkušenostech v telekomunikačním průmyslu a je odhodlána poskytovat nejnovější technologický pokrok spotřebitelů po celém světě.