Komunikaci pro Venture Club Invest povede agentura Rubikon PR

Praha, 4. května 2022 – Exkluzivní soukromý klub investorů a zájemců o investice, Venture Club Invest, bude na své korporátní komunikaci nově spolupracovat s agenturou Rubikon PR. Agentura bude pro investiční klub zajišťovat komunikační strategii a poradenství v oblasti mediální komunikace i sociálních sítí.

Agentura Rubikon PR bude nově zajišťovat mediální komunikaci pro soukromý investorský klub Venture Club Invest. Starat se bude jak o korporátní komunikaci tak o komunikaci jednotlivých investičních projektů klubu. Pod vedením Key Account Managera Ondřeje Tenglera bude v týmu působit Barbora Vohralíková a Petra Sedláková. Správu sociálních sítí bude mít na starost CDO Rubikonu Daniel Dočekal.   

Venture Club Invest je investiční a společenský klub investorů a zájemců o investice. Funguje v investiční on-line platformě a sdružuje na 200 členů. Ti mají díky klubu přístup k neveřejným investičním příležitostem a vzdělávacím i společenským akcím. Přes Venture Club Invest prošly od roku 2016 investice za více než 390 milionů korun. 

Jednatel společnosti Venture Club Invest Petr Šedivý ke spolupráci říká: „S agenturou Rubikon PR jsme začali spolupracovat v loňském roce při komunikaci jednoho z našich investičních projektů. Vzhledem k tematickému zaměření agentury a naší spokojenosti s komunikační strategií zmiňovaného projektu, jsme se rozhodli pro dlouhodobější a komplexní spolupráci. Slibujeme si, že nás tato spolupráce propojí s dalšími lidmi, kterých se sféra investic týká.“

Venture Club je v českém prostředí velmi zajímavý investiční projekt, který stojí na rozhraní andělských a větších investic a propojuje zkušené individuální investory do velmi silného uskupení. Těší mě, že budeme moci pomáhat Venture Clubu komunikovat jeho investice i rozsáhlé zkušenosti. Věříme, že se nám podaří propojit více zájemců o investice s touto jedinečnou on-line platformou. dodává Managing director agentury Rubikon PR Šimon Rákosník.

Investiční projekty Venture Club Investu, které se dostaly do povědomí veřejnosti, jsou například zdravotní pojištění psů a koček Pet Expert, česká automobilka Zebra Group, on-line platforma pro influencer marketing Lafluence nebo Greenbuddies Charging, partner pro kompletní řešení solární infrastruktury a nabíjecích stanic.

O Venture Club Invest:

Venture Club je investiční a společenský klub investorů a zájemců o investice, který sdružuje na 200 členů v investiční on-line platformě. Společnosti zaměřuje také na vzdělávání v oblasti investic a zapojuje své členy do široké sítě networkingu. Od roku 2016 přes něj prošly investice o objemu přes 370 milionů Kč. Mezi zainvestované projekty patří například všeobecné zdravotní pojištění psů a koček Pet Expert, nebo developerský projekt výstavby 108 bytů Klíčanka.

O agentuře Rubikon PR:

Rubikon PR je česká komunikační agentura specializující se na firmy z oborů e-commerce, technologií, startupů, financí a trhu nemovitostí. Pro své klienty zajišťuje klasickou mediální komunikaci, správu sociálních sítí i další služby. Od roku 2019 je 100% vlastníkem firmy její spoluzakladatel Šimon Rákosník. Mezi klienty Rubikonu patří společnosti jako DPD, Zalando, Cleverlance, Muttu Muttu, Upvest, Thein Consulting, DLA Piper, FinGO.cz, Ideasense, 3Dwiser, Adform, Scott.Weber Workspace a další.