Nové HUAWEI Watch GT 3 Pro přichází v prémiových materiálech a s vylepšeným sledováním zdraví

Firma HUAWEI dnes 18. 5. 2022 představila nejnovější model své populární řady Watch GT: HUAWEI Watch GT 3 Pro. Tato nejnovější vlajková loď chytrých hodinek HUAWEI je dostupná v titanové a keramické edici a přichází s novým designem, prémiovými materiály, velkým displejem, baterií s výdrží až 14 dní včetně možnosti rychlého bezdrátového nabíjení a v neposlední řadě s pestrou nabídkou ciferníků, ze které si jistě vybere každý. 

Přivítejte novou generaci řady Watch GT

Inspirací pro řadu HUAWEI Watch GT se stal automobilový průmysl. Proto dostala své jméno podle špičkového a luxusního kombi, “Grand Tourer” nebo také “Gran Turismo”. Pod písmeny GT si tak dnes vybavíme symboly síly, skvělého výkonu a zároveň spolehlivosti, to vše ukryté v elegantním designu. Právě na těchto asociacích řada HUAWEI Watch GT staví a ve svých hodinkách je dokonale využila.

První hodinky z této řady byly uvedeny na trh v roce 2018 a staly se milníkem na trhu s takzvanými nositelnými zařízeními. Další verze hodinek Watch GT na sebe nenechaly dlouho čekat a přinesly ještě širší nabídku zdravotních a sportovních funkcí a silnější výkon. 

Dnes přichází další generace ve dvou okouzlujících provedeních: HUAWEI Watch GT 3 Pro Titanium Edition a HUAWEI Watch GT 3 Pro Ceramic Edition. Každý z modelů je stejně nápaditý jako ten druhý, avšak má svůj vlastní osobitý design, který působí odvážným a sebevědomým dojmem.

Titanová edice kombinuje sílu, funkčnost a styl

Vzhled hodinek HUAWEI Watch GT 3 Pro Titanium Edition zaujme krásným, prémiovým a moderně pojatým designem, který navazuje na předchozí generace hodinek této řady. Jsou vybaveny 1,43palcovým barevným displejem AMOLED s vysokým rozlišením. Díky vysokému rozlišení 466 x 466 bodů nabízí ještě větší ostrost než předchozí verze.

Už na první pohled je zřejmé, z jak kvalitních materiálů jsou hodinky vyrobeny. Silné, ale lehké titanové pouzdro je mimořádně odolné, navíc prochází rukama opravdových mistrů řemesla, proto se může pochlubit pečlivým zpracováním a krásným broušením. K výrobě displeje posloužilo safírové sklo, materiál stejně tvrdý jako diamant, a na zadní straně pak prvotřídní keramika. Ta, pro zajímavost, prochází více než 60 procesy, než se ze zirkonového keramického prášku promění v konečný produkt. Všechny materiály byly zvoleny tak, aby dokázaly vnímat i ty nejmenší změny tělesné teploty.

Vytrvalá snaha společnosti Huawei o zlepšení uživatelského komfortu vedla k tomu, že se hodinky nosí ještě pohodlněji než jejich předchůdci a ve srovnání s hodinkami HUAWEI Watch GT 2 Pro mají tloušťku sníženou o 0,5 mm.

HUAWEI Watch GT 3 Pro Titanium Edition mají 3D otáčecí korunku vycházející ze stylu klasických hodinek. Ta umožňuje uživateli přibližovat a oddalovat obraz, procházet různá rozhraní nebo upravovat nastavení.

Nechte se okouzlit keramickou edicí Watch GT 3 Pro

Keramická edice hodinek HUAWEI Watch GT 3 Pro je synonymem pro eleganci. Pro inspiraci posloužilo Botticelliho mistrovské dílo Zrození Venuše. To je orámováno zlatými a stříbrnými vzory mušlí a vln, což se také promítlo v honosném vzhledu hodinek, které samy o sobě působí jako umělecké dílo.  

Než může jít každý kus hodinek HUAWEI Watch GT 3 Pro z Ceramic Edition do světa, prochází celkem 13 procedurami včetně broušení a leštění diamantovými brousky. Právě díky nejmodernějšímu řemeslnému zpracování se hodinky oslnivě lesknou a mají punc luxusu. Výchozí ciferník HUAWEI Watch GT 3 Pro Ceramic Edition má tvar květu, který se v průběhu dne proměňuje – rozkvétá a zase se zavírá a symbolizuje tak plynutí času.

Prvotřídní materiály a spolehlivá baterie jsou základ úspěchu

Stejně jako titanová edice má i keramická edice mimořádně tvrdé safírové sklo, které je velmi odolné proti poškrábání a rozbití. Ze safírového skla je rovněž vyroben senzor na zadní straně. Použité materiály jsou šetrné k pokožce a spolehlivě monitorují změny teploty těla. HUAWEI Watch GT 3 Pro Ceramic Edition jsou k dispozici se širokou škálou ciferníků a jsou vybaveny 1,32palcovým barevným displejem AMOLED s HD rozlišením, který zaručuje bezchybnou kvalitu obrazu.

Po svých předchůdcích zdědily hodinky HUAWEI Watch GT 3 Pro Series také mimořádně dlouhou výdrž baterie. Verze HUAWEI Watch GT 3 Pro Titanium Edition vám na zápěstí v plné síle vydrží až 14 dní (při intenzivním používání až 8 dní), zatímco HUAWEI Watch GT 3 Pro Ceramic Edition až 7 dní (při intenzivním používání až 4 dny). Bezdrátové a o 30 % rychlejší nabíjení ve srovnání s Watch GT 2 Pro umožňuje pohodlné a rychlé nabíjení, i když jste na cestách.

Ještě lepší sledování zdraví díky senzoru EKG

Jednou z hlavních funkcí chytrých hodinek je nepochybně sledování zdravotního stavu. HUAWEI Watch GT 3 Pro proto přichází s novými, přesnějšími zdravotními funkcemi. Jednou z nich je funkce elektrokardiogramu (EKG), která bude v hodinkách v EU k dispozici v druhé polovině roku 2022. 

Aplikace EKG od společnosti Huawei, která je certifikována jako zdravotnický prostředek třídy II čínským Národním úřadem pro zdravotnické výrobky, obsahuje výkonný senzor a poskytuje měření EKG, informace o sinusovém rytmu, fibrilaci síní a mnoho dalšího. Kromě toho hodinky HUAWEI Watch GT 3 Pro umožňují také detekci arteriální tuhosti, díky níž lze zjistit riziko kardiovaskulárních onemocnění

Hodinky HUAWEI Watch GT 3 Pro mají celou další řadu funkcí, které vám pomohou sledovat váš celkový zdravotní stav. Díky aktualizovanému systému HUAWEI TruSeenTM 5.0+ je zařízení schopno monitorovat srdeční tep uživatele s vysokou přesností, a to 24 hodin denně. Pomocí technologie HUAWEI TruSleep™ 2.0 dokážou hodinky řady GT 3 provádět monitorování spánkových fází, srdečního tepu, sledování dechu a vyhodnocování kvality spánku, a přitom nenarušovat spánek uživatele.

HUAWEI Watch GT 3 Pro nesou sportovní DNA řady GT, k tomu ale navíc přinášejí vylepšené hardwarové a softwarové funkce, a ještě komplexnější sportovní režimy. Hodinky mají vestavěný GNSS a využívají pět hlavních satelitních systémů: GPS, Beidou, GLONASS, Galileo, QZSS, které pokrývají celou zeměkouli.

Efektivní trénink na souši i hluboko pod hladinou

Jednou z nejzajímavějších novinek této řady je také zvýšená voděodolnost. Na základě 200 kol testování pod tlakem vody vyhovují technické normě EN 13319 a tím umožňují volné potápění až do hloubky 30 metrů. Nechybí ani funkce tréninku apno, která pomáhá jako osobní tréninkový asistent ke zlepšení schopnosti zadržet dech. 

Mezi více než 100 tréninkovými režimy najdete i funkci chytrého plánování běhu. Pomáhá vytvořit osobní běžecký plán na základě fyzické a běžecké historie uživatele v návaznosti na jeho výkonnostní cíle. Systém vyhodnocuje údaje, jako je tempo, tepová frekvence, vzdálenost a další, a nabízí profesionální doporučení, která se vyvíjejí spolu s běžcem; tyto údaje synchronizuje s dalšími kompatibilními zařízeními, mezi něž patří více než 60 tréninkových aplikací z celého světa, jako jsou například Runtastic a Komoot. 

Další tréninkové režimy pokrývají širokou škálu disciplín od golfu přes běh na lyžích až po volný trénink, takže bez ohledu na to, čemu se věnujete, HUAWEI Watch GT 3 Pro s vámi vždy udrží krok. Samozřejmostí je dostatek úložného prostoru i přehrávání hudby přes Bluetooth, takže si svůj oblíbený tréninkový playlist přehrajete kdykoli a kdekoli. 

Průvodce každodenními aktivitami

S nasazením chytrých hodinek budete mít na zápěstí nepřeberné množství aplikací, které vám poslouží k tréninku, hraní her i zábavě. Mimoto HUAWEI Watch GT 3 Pro podporují hovory přes Bluetooth, hlasového asistenta a zaručí vám neustálý přehled o zdraví, stejně jako o ostatních notifikacích. Spolehnout se můžete na výkonnou baterii s dlouhou výdrží a bezdrátové nabíjení, které je o 30 % rychlejší než u předchozího modelu.

Hodinky HUAWEI Watch GT 3 Pro jsou schopné fungovat samostatně, ale nejlepší zážitek bezesporu poskytnout právě při propojení s vaším chytrým telefonem. Oba modely lze snadno synchronizovat s každým chytrým telefonem systému Android nebo iOS.

Pro vice informací navštivte https://consumer.huawei.com/cz/

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:

Web: https://consumer.huawei.com/cz/

Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK/

YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk

Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK

O Huawei Consumer Business Group

Produkty a služby společnosti Huawei jsou dostupné ve více než 170 zemích a používá je třetina světové populace. V Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně bylo zřízeno čtrnáct výzkumných a vývojových center. Huawei CBG je jednou ze tří obchodních jednotek společnosti Huawei a zahrnuje smartphony, PC, tablety, nositelné a cloudové služby atd. Globální síť společnosti Huawei je postavena na více než 34letých zkušenostech v telekomunikačním průmyslu a je odhodlána poskytovat nejnovější technologický pokrok spotřebitelů po celém světě.