O marketing agentury Acomware se nově stará Jitka Gráfová

Praha, 23. května 2022 – Jitka Gráfová nastoupila do marketingové agentury Acomware na pozici Marketing Communications Manager. Na starost bude mít kompletní marketing agentury.

Do Acomware přichází z logistické společnosti PPL, kde zodpovídala za PR, externí komunikaci a marketing jak produktových, tak brandových kampaní. V marketingové agentuře Acomware bude jejím úkolem příprava a realizace marketingové strategie a komunikačních plánů i firemních eventů, včetně série oblíbených e-commerce networkingových akcí Eshopista.

„Acomware je místem, kde se spojuje kreativita, data a technologie, kde se tvoří personalizované kampaně, které přinášejí zisk. Kromě odbornosti si mě agentura hned získala svou firemní kulturou, která je založena na otevřenosti, přátelské komunikaci a lidskosti,“ uvádí Jitka Gráfová.

„Našim klientům v oblasti e-commerce zajišťujeme profesionální marketingový servis, od výkonnostního marketingu a e-mailing marketingu přes přípravu marketingových kampaní, tvorbu kreativy či video spotů a nákupu médií až po tvorbu obsahu na sociální sítě. Používáme top technologie, které tvoří chytré personalizované kampaně, ale pro samotnou práci pro klienty občas zapomínáme na náš vlastní agenturní marketing,“ uvádí CEO agentury Acomware David Vurma. „Jsem potěšen, že jsme do interního týmu získali tak seniorního experta na marketing a komunikaci, jako je Jitka, a věřím, že naše brandové a marketingové aktivity společně posuneme ještě dál,“ dodává.

Pro Jitku Gráfovou není agenturní prostředí nic neznámého, již působila jako Head of PR/Marketing v marketingové agentuře Wunderman Thompson, kde měla na starosti externí a interní komunikaci, či se starala o komunikaci digitální agentury RobertNemec.com.

V minulosti zpracovávala PR a marketing pro klienty jako Ondrášovka, Tatry Mountain Resorts, Česká mincovna, JYSK či Skiareál Špindlerův Mlýn. Předtím deset let pracovala jako redaktorka a editorka v médiích (iDNES.cz, aktualne.cz).

O společnosti Acomware

Acomware je marketingová agentura pro oblast  e-commerce a digitální marketing. Na trhu působí 20 let a pomáhá firmám, aby dosahovaly co nejlepších výsledků. Zvyšuje prodeje, buduje nové značky nebo zlepšuje péči o zákazníky. Připravuje personalizované kampaně zákazníkům přímo na míru, vytváří obsah, který zaujme, natáčí videospoty, stará se klientům o sociální sítě a zajišťuje nákup mediálního prostoru.

Služby společnosti využívají obchodní řetězce, e-shopy i výrobní firmy.

Česká e-commerce scéna je pro Acomware domovem, který se snaží aktivně rozvíjet a kultivovat. Podílí se na vývoji a implementaci nových nástrojů a technologií, školí odborníky i nadšence. Je pořadatelem cyklu diskuzí Eshopista.