Společnost realme jmenuje Francise Wonga nejmladším generálním ředitelem společnosti realme Europe v historii

Praha, Česká republika, 1. června 2022 – Společnost realme, nejrychleji rostoucí značka chytrých telefonů v Evropě, jmenuje bývalého ředitele marketingu realme pro Evropu a Indii Francise Wonga, generálním ředitelem společnosti realme Europe. Třicátník Wong bude řídit celkovou prezentaci značky a obchodní operace v Evropě. Bude přímo podřízen Madhavu Shethovi, prezidentovi společnosti realme International Business Group, který zastával tuto pozici už dříve.

Obsah obrázku text, osoba, muž, stojící

Popis byl vytvořen automaticky

(Francis Wong v prvním zážitkovém obchodě realme v Evropě; Budapešť, Maďarsko)

Nový mladý management pro mladé  

Společnost realme byla založena v roce 2018 a na evropský trh vstoupila v roce 2020. Od té doby se stala jednou ze čtyř nejlepších značek chytrých telefonů v Evropě. Francis se jako jeden ze zakládajících členů společnosti stal součástí realme již v roce 2018, kdy byla společnost založena, a vedl úplně první vstup realme na trh.

Jako ředitel marketingu společnosti realme v Indii přišel s komunitně zaměřenými kampaněmi a marketingovými strategiemi orientovanými na mladé lidi. Zorganizoval spolupráci se Salmanem Khanem a dalšími, kteří se stali ambasadory značky. Díky tomu se realme v Indii stalo významným hráčem, oblíbenou volbou mladých lidí a proniklo mezi tři nejsilnější značky chytrých telefonů.

Obsah obrázku osoba, muž, stojící, interiér

Popis byl vytvořen automaticky

(Francis Wong komunikuje s médii zaměřenými na technologie; Budapešť, Maďarsko)

V roce 2021 byl Francis jmenován do funkce ředitele marketingu společnosti realme pro Evropu, Indii, Afriku a Latinskou Ameriku. Pokračoval v expanzi společnosti realme na nové trhy, což mu také pomohlo získat globální rozhled. Mezitím působil jako celosvětový lídr pro řadu realme GT, věnoval se zdokonalování a prosazování prémiové vlajkové řady na trhu.

V období, kdy se Francis zhostil nové role generálního ředitele společnosti realme Europe, zaznamenala společnost hvězdný růst a získala značné uznání na trhu. Francis byl jedním z hlavním strůjcem rekordních výsledků. realme se stalo čtvrtou nejoblíbenější značkou chytrých telefonů v Evropě a také nejrychleji rostoucí značkou smartphonů v Evropě za celý rok 2021 s 518% růstem. V Polsku je nyní realme třetím nejúspěšnějším výrobcem chytrých telefonů, v České republice, Francii, Německu, Itálii a Španělsku si realme udrželo pozici v top 5.

„Sledovat růst týmů realme od úplného začátku je nesmírně uspokojující. V současnosti jsme připraveni soustředit se na evropský trh a kultivovat jej. Zaměřujeme se na pokrokové technologie a trendy v designu, snažíme se přinášet zážitek z chytrých telefonů na vyšší úrovni a vybudovat naší značce skutečné renomé.“

Mladá společnost odchovává mladý management 

Společnost realme je pověstná svými bleskově rostoucími obchodními výsledky trzích, které vyžadují rychlou adaptaci. Schopnost přizpůsobit se a hbitost v jednání jsou zapotřebí více než cokoli jiného, a v realme je naprostá většina zaměstnanců ve věku kolem 30 let, takže jsou stále akční a vnímaví k trendům.

Spolupráce realme s tvůrci anime na limitovaných edicích modelů GT NEO 3 Naruto a GT NEO 3T Dragon Ball nejlépe ukazuje, jak může být společnost vyrábějící chytré telefony cool, když do rozhodovacího procesu aktivně zapojí mileniály a generaci Z.

Francis přechází na novou pozici v době, kdy společnost realme pokračuje v inovování své produktové nabídky a v Evropě představuje řadu GT NEO 3 – smartphone s nejrychlejším nabíjením na světě. Stálý přísun nových špičkových technologií a závazek dodat 100 milionů chytrých telefonů 5G v příštích třech letech pomůže realme udržet růst i v budoucnosti.

Sledujte NEO Speed. 

O značce realme  

realme je nejrychleji rostoucí společností v oblasti spotřebních technologií na světě. Trh smartphonů a AIoT mění tím, že zpřístupňuje prvotřídní a převratné technologie širokému okruhu uživatelů. Nabízí mladým lidem za dostupné ceny pestrou škálu chytrých telefonů a spotřební elektroniky s prémiovými specifikacemi, špičkovou kvalitou i s designem, který udává trendy. 
Společnost realme, které zakladatel Sky Li v roce 2018 dal do vínku inspirativní motto „Dare to Leap“, je šestou největší světovou společností vyrábějící smartphony. V polovině roku 2021 působilo realme na 61 trzích po celém světě, včetně Číny, jihovýchodní Asie, jižní Asie, Evropy, Ruska, Austrálie, Středního východu, Afriky a Latinské Ameriky s globální základnou více než 100 milionů uživatelů. Pro více informací navštivte www.realme.com