SteelSeries Prime Bounty Program umožní hráčům získat 20 000 dolarů

Chicago, 2. 6. 2022 – Společnost SteelSeries, přední světový výrobce herních, esportových a konzolových periferií, představuje SteelSeries Prime Bounty. Program oslavující a odměňující profesionální hráče a celou herní a esportovou komunitu, která se podílela na více než 20 letech inovací a nespočtu důležitých milníků značky.

Založením Prime Bounty programu si SteelSeries připisuje další prvenství v bohaté historii značky a vytváří novou motivaci pro hráče. Princip programu je jednoduchý – každý profesionální hráč, který vyhraje offline turnaj dané úrovně ve vybrané hře a tohoto vítězství dosáhne s myší SteelSeries v ruce, získá nárok na odměnu ve výši 20 000 dolarů.

Mezi myši vhodné pro profesionální hraní a způsobilé pro zisk odměny se řadí esportová řada Prime v drátové i bezdrátové podobě, Prime+ i Prime Mini, dále řada ultralehkých myší Aerox, a to včetně nedávno uvedené vícetlačítkové Aerox 5 Wireless, a také Rival 3, Rival 5 a Sensei Ten. Odměnu lze vyhrávat opakovaně a je určena také celému týmu. Jeden šťastlivec z komunity takového hráče, resp. týmu navíc, získá speciální balíček od SteelSeries.

SteelSeries se zaměří na tituly Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO), Valorant, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, Apex Legends, Fortnite a PlayerUnknown’s Battlegrounds. Mezi prvními turnaji zařazenými do programu budou ty hrané na PC a s vyvrcholením na offline LAN akci.

Kromě profesionálních se odměn dočkají také amatérští hráči. SteelSeries Prime Bounty se brzy dočká rozšíření o svoji amatérskou podobu, která umožní talentovaným hráčům, budoucím hvězdám získat finanční odměnu.

Podrobnosti o vybraných turnajích a o možnostech, jak se zapojit do programu jsou k dispozici na webu https://steelseries.com/prime-bounty

SteelSeries pokračuje v dalších investicích do esportu a herního ekosystému, které sama dříve pomohla vytvořit. Vztahy s profesionálními týmy jsou více než jen sponzorství, jsou to skutečná partnerství. Právě profesionální hráči stojí u zrodu nápadů, návrhů až po testování a ověřování v praxi, společně s nimi vytváří SteelSeries kvalitní herní periferie a intuitivní aplikaci pro jejich správu. Do rodiny SteelSeries patří elitní týmy: FaZe Clan, Atlanta FaZe, Red Bull OG, Mercedes-AMG Petronas Esports, T1, SpaceStation, Rare Atom a mnoho dalších.

Sponzorováním prvních profesionálních týmu to začalo, vývojem unikátních produktů přímo pro esportové hráče pokračovalo a následnou proměnou výjimečných hráčů v superhvězdy to neskončilo. SteelSeries stojí v čele rozvoje herního průmyslu, a i nadále vyvíjí produkty, díky kterým má hraní her smysl a je větší zábava.

  • Od roku 2001 vyhráli profesionální hráči využívající SteelSeries více finančních odměn než s jakoukoli jinou značkou. Roku 2021 SteelSeries zahájila pořádání vlastních akcí. SteelSeries Prime Cup je série turnajů v hrách CS: GO, Rainbow Six Siege, Overwatch a Apex Legends. Týmy jako FaZe Clan London Spitfire, Red Bull OG a SpaceStation Gaming zde bojovaly o finanční odměny přes 60 000 dolarů.
  • Kromě toho, že se SteelSeries podílí na rozšiřování počtu esportových turnajů, představila také speciální sérii Prime určenou profesionálním hráčům, navrženou s jediným cílem: vítězstvím. V roce 2022 myš Prime přispěla k vítězství týmu FaZe Clan v ESL Pro League Season 15 a PGL Antwerp Major. Řada Prime byla vyvinuta ve spolupráci s více než 100 předními světovými hráči a zahrnuje lehké myši bez zbytečných rušivých designových výstřelků a headset Arctis Prime postavený na kvalitních technologiích a inovacích.

Pro více informací navštivte www.SteelSeries.com 

O SteelSeries

SteelSeries je celosvětově známou značkou a lídrem v oblasti herních, konzolových a esport periferií zaměřených na prémiovou kvalitu, inovace a funkčnost. Společnost SteelSeries byla založena v roce 2001 a neustále posouvá výkon příslušenství na vyšší úroveň, a to díky inovacím a technologiím, které představuje jako první na trhu, a které umožňují hráčům hrát lépe, trénovat déle a čelit výzvám. SteelSeries je předním podporovatelem esportu a soutěžního hraní, spojuje hráče a podporuje smysl pro komunitu a cílevědomost. Právě Steelseries komunita profesionálních hráčů a herních nadšenců je hnací silou společnosti, ovlivňuje návrhy a výrobu každého jednoho produktu a ekosystému v aplikaci SteelSeries GG. Pod křídy SteelSeries jsou značky KontrolFreek, lídr v oboru kvalitního příslušenství pro ovladače, a Nahimic, lídr v oblasti 3D zvukových řešení pro hraní her. V roce 2022 se SteelSeries připojila do skupiny GN, světového lídra v oblasti inovativních a inteligentních audio a video komunikačních řešení prodávaných v přibližně 100 zemích světa. SteelSeries najdete na sociálních sítích Facebook @SteelSeries, Instagram @SteelSeries, Twitter @SteelSeries nebo na webu SteelSeries.com.