Profesionální DJ pult Pioneer DDJ-REV7 kombinuje to nejlepší pro mix, scratching, battle i streaming

Praha, 3. června 2022 – Značka Pioneer DJ představuje na našem trhu nový špičkový kontroler DDJ-REV7 určený pro profesionální využití, držitele letošního prestižního ocenění Red Dot Design Award. Konstrukce, použité materiály ovládací prvky i funkce „REV sedmičky“ vychází z populárního mixpultu Pioneer DJ DJM-S11, na který hrál například DJ Ondrash na Red Bull Music 3Style 2018 a na světovém finále Red Bull Music 3Style 2019. Mix pult All-In-One kontroleru DDJ-REV7 doplňuje dvojice velkých jogů imitujících profesionální PLX gramofony uspořádané v konfiguraci battle, řada specializovaných funkcí pro scratching a On Jog Display zajišťující přesné ovládání všech triků.

Přístroj využívá streaming hudby a je optimalizován pro využití s výkonným softwarem Serato DJ Pro. Všem aktivně působícím DJs umožňuje posunout se na skutečně profesionální úroveň na poli elektronické muziky. Jako zdroj hudby lze využít skladby uložené v připojeném počítači nebo téměř nekonečné internetové knihovny streamovacích služeb, jako TIDAL, Beatsource LINK, Beatport LINK či Soundcloud.

Performance Pads, páčky Lever FX a všechny ostatní ovládací prvky jsou umístěny v sekci mixéru – přesně tam, kde je DJs znají z mixážních pultů řady DJM-S. To zvyšuje možnosti precizní práce se zvukem během vystoupení.

Hraní jako se skutečnými gramofony
Základem nového kontroleru DDJ-REV7 jsou nové 7palcové jogy, jejichž motorizované ovládání a rotační vlastnosti simulují dokonale pocit hraní se skutečnými 12palcovými DJ gramofony. Povrchová úprava jejich vrchní desky imituje vinylovou desku a umožňuje tak snadnou práci například při škrábání. Dýdžej má při hraní možnost vybrat jednu ze dvou úrovní nastavení krouticího momentu jogů a samozřejmostí je také okamžité přepínání mezi rychlostí otáčení 33⅓ a 45 ot./min. Uprostřed každého jogu je instalován 3,5palcový LCD displej, který zobrazuje všechny zásadní informace a DJ se díky tomu může soustředit výhradně na hraní a nemusí sledovat displej notebooku.

Snadné škrábání a využití samplů

DDJ-REV7 disponuje 4 originálními scratch vzorky, které lze spustit klepnutím na příslušná hardwarová tlačítka. Tyto vzorky je možné spustit kdykoli, i když není kontroler propojen s notebookem. Jakékoli další vlastní scratch samply je možné jednoduše nahrát do 4 bank v softwaru Serato DJ Pro a následně je lze využít stejným způsobem. Pro spuštění přechodových efektů, echa i loopů jsou k dispozici vyhrazené ovládací prvky (New Beat FX: Duck Down, Fill Out a Helix Out) s tím, že je možné využít celkem 22 Beat FX. DJ může kdykoli stáhnout efektové páčky dolů a využít dávky efektů ze Serato DJ Pro, nebo je naopak vytáhnout nahoru, uložit jejich nastavení a uvolnit si ruce pro scratchování nebo výběr skladeb.

Robustní a přesto snadno přenosný kontroler Pioneer DDJ-RE7 je na našem trhu dostupný u distributora BaSys CS a autorizovaných prodejců v tradiční černé barvě za koncovou doporučenou cenu 54 990 Kč včetně DPH.

PODROBNĚJŠÍ INFORMACE O KONTROLERU NEJDETE ZDE:

https://www.pioneerdj.com/en/product/controller/ddj-rev7/black/overview/

VIDEO DEMONSTRUJÍCÍ VLASTNOSTI KONTROLERU NAJDETE ZDE (DJ ONDRASH):

O značce Pioneer DJ:
Japonská značka Pioneer DJ, která spadá pod společnost AlphaTheta Corporation, je již více než 20 let lídrem na trhu v oblasti vývoje a výroby inovativního DJ hardwaru a softwaru. Úzce spolupracuje s DJs i kluby a dodává jim produkty nové generace, které inspirují a formují globální komunitu taneční hudby. Značka nedávno uvedla na trh novou řadu hudebních nástrojů pro produkci a živá vystoupení. Celé portfolio AlphaTheta Corporation zahrnuje značky jako TORAIZ, Pioneer Professional Audio a Pioneer DJ Radio, a také sociální platformy KUVO a DJsounds. AlphaTheta Corporation je soukromá společnost se sídlem v japonské Jokohamě, kterou vede prezident a generální ředitel Yoshinori Kataoka.

Korporátní web: www.alphatheta.com
Web značky Pioneer DJ: www.pioneerdj.com 

O společnosti BaSys:
Společnost BaSys je předním distributorem prémiové audio a video techniky se sídlem ve Švýcarsku a s distribučními společnostmi v několika zemích Evropy. Od roku 1990, kdy byla společnost založena, zastupuje světové značky, jako Pioneer, Bose, Loewe, Elac, Marantz, beyerdynamic, Neutrik, Bugera, Behringer, Monster, TC electronics, Midas, KlarkTeknik, Turbosound, Cordial, Rean.