Výstavba nové prodejny Lidl v Děčíně již odstartovala

Společnost Lidl zahájila v květnu 2022 stavbu nové prodejny v Děčíně. Nová prodejna nabídne zákazníkům na prodejní ploše o velikosti zhruba 1409 m2 komfortní nakupování po celou dobu jejich návštěvy. Zaujme přitom také vzdušným a velkoryse pojatým vnitřním prostorem. Na novou prodejnu se zákazníci mohou těšit na počátku roku 2023. 

Nová prodejna nabídne široké úseky čerstvého ovoce a zeleniny, masa, uzenin či mléčných výrobků. Součástí připravované prodejny je i pekárna, díky které návštěvníci v nabídce naleznou dostatek čerstvého pečiva. Samozřejmostí jsou široké uličky a pokladny s velkou odkládací plochou.

Zákazníkům bude k dispozici také prostorné parkoviště o kapacitě 123 parkovacích míst, které bude vybaveno místy o šířce 2,70 m pro komfortnější parkování. Speciálně vyčleněna parkovací místa zde naleznou také rodiny s dětmi. „V současnosti počítáme i s nabíjecí stanicí pro elektromobily. V neposlední řádě je při stavbě myšleno také na zaměstnance, pro které bude připraveno dostatečné zázemí,“ doplnil mluvčí společnosti Lidl Tomáš Myler. Zákazníci se dále mohou těšit na samoobslužné výdejní boxy zásilkových společností, které budou umístěny u prodejny. 

Důležitým aspektem nové budovy je i její ekologická šetrnost. K ochraně životního prostředí přispějí lepší tepelně-izolační vlastnosti budovy, efektivní systém podlahového vytápění a chlazení a použití ekologických chladicích technologií. V  interiéru prodejny i na parkovišti bude využito úsporné LED osvětlení. 

Díky otevření nové prodejny v Děčíně vznikne až 35 nových pracovních pozic.  

Otevření nové prodejny je plánováno na začátek roku 2023. 

O společnosti  

Společnost Lidl vstoupila na český trh v červnu 2003, kdy otevřela prvních 14 prodejen. V současnosti provozuje síť 294 prodejen, které jsou zásobovány 5 logistickými centry. Filozofie prodeje společnosti Lidl je založena na privátních značkách, které tvoří více než 80 % veškerého sortimentu. Kromě nejvyšší kvality za nejlepší cenu oceňují zákazníci prodejen Lidl také pravidelné, tematické týdny s nabídkou potravin a spotřebního zboží, které není součástí stálého sortimentu. Spotřební zboží Lidl nabízí také ve svém internetovém obchodě Lidl-shop na www.lidl.cz. Společnost Lidl se snaží být ve všech oblastech podnikání maximálně odpovědná vůči svému okolí. V rámci společenské odpovědnosti se Lidl dlouhodobě zaměřuje na podporu dětí, pro něž realizuje různé projekty, například sbírku Srdce dětem či v minulosti výstavbu oblíbených Rákosníčkových hřišť. Více informací naleznete na www.lidl.cz

Více informací naleznete na:  

www.lidl.cz 

www.twitter.com/lidlcz 

www.facebook.com/lidlcesko 

www.instagram.com/lidlcz 

www.youtube.com/user/LIDLCeskaRepublika