Praktický Yello Chládek nejenže příjemně ochladí domácnost, ale navíc jí na tři roky garantuje cenu elektřiny

Praha 22. června 2022 – Společnost Yello, přední alternativní dodavatel energií v České republice, přináší opět domácnostem prima akci a navazuje tak na předešlý ročník. S nastalým létem totiž nabízí do domácností tolik potřebné snadné ochlazení v teplých dnech a v těch studených zase možnost rychlého vyhřátí místnosti. Služba se jmenuje Yello Chládek a jen v loňském roce, kdy byla zavedena, si získala řadu příznivců.

Prostřednictvím speciálního tarifu za elektřinu a výhodné ceny přenosné klimatizace – případně díky jejímu pořízení na splátky bez navýšení – si mohou domácnosti po dobu dlouhých tří let užívat garantovanou férovou cenu elektřiny za kilowatthodinu a přitom si dopřát komfortní teplotu podle potřeby. Služba Yello Chládek totiž v létě chladí a v zimě topí. Právě kombinace cenově dostupné klimatizace a dodávky elektřiny s garantovanou cenou od společnosti Yello přináší domácnostem jistotu na několik let. Cena jedné kilowatthodiny silové elektřiny fixovaná na tři roky činí 8,46 Kč včetně DPH, což je vzhledem k tak dlouhé garanci férová nabídka.

„Pokud si domácnosti zvolí tento, na trhu jedinečný tarif, budou si moci užívat nejen chládek, ale i skvělou cenu za elektřinu, a to během dalších 36 měsíců. Dodavatelé energií – včetně nás – totiž v současné turbulentní době s největší pravděpodobností nebudou schopni udržet své ceníkové ceny a během tří let je zcela určitě budou muset zvýšit,“ komentuje službu Michal Kulig, ředitel společnosti Yello v České republice.

Účinné a efektivní řešení nejen na léto 

Benefitem je potom nová cena, kterou budou domácnosti hradit za veškerou odebranou elektřinu – budou v ní „pracovat“ i jejich stávající spotřebiče. Klimatizací se dá přitom v průběhu roku topit a její spotřeba je díky tarifu Yello Chládek nižší než v případě použití některých jiných zdrojů tepla.

Ke garantované ceně za elektřinu klimatizace za výhodnou cenu

Přednostmi spolehlivé přenosné klimatizace amerického výrobce Whirlpool jsou kromě nízké spotřeby také tichý chod a kompaktnost. Je mobilní, rychle se nainstaluje (bez vrtání nebo dalších stavebních úprav) a hodí se do různých typů místností. Patří do energeticky úsporné třídy A+, a je tedy ekologicky šetrným řešením do každé domácnosti.

Nabízí čtyři režimy provozu: chlazení, odvlhčování, ventilátor a topení. Vhodná je do místností o objemu do 70 m3, chladicí výkon činí 3 000 W, výkon ohřevu 2 500 W a k zajištění klidného spánku disponuje režimem sleep. Kromě funkce zvlhčení vzduchu je vybavena HEPA filtrem, který odstraňuje prach, pyl a plicní bacily. Klimatizace Whirlpool PACW29HP je při aktivaci služby Yello Chládek k dispozici za 10 776 Kč včetně DPH najednou nebo na měsíční splátky 449 Kč včetně DPH po dobu 24 měsíců (bez jakéhokoliv navýšení). Doručení je zdarma kamkoliv v ČR.

Investice do budoucna, která se vyplatí hned dvakrát

Přenosná klimatizace je perfektní a snadno použitelné řešení, které lze přenášet z místnosti do místnosti, a poskytuje tak nákladově efektivní způsob chlazení. „Přemýšleli jsme, jakým způsobem pomoci domácnostem chladit jejich místnosti a zároveň zajistit, aby je to nestálo moc financí. Proto jsme jednak přišli s garantovanou cenou za kilowatthodinu po dobu tří let, jednak jsme díky spolupráci se společností Whirlpool dojednali skvělou možnost pořídit si účinnou klimatizační jednotku. Pevně věříme, že obojí v současné době naši stávající i budoucí zákazníci ocení,“ říká Michal Kulig, ředitel společnosti Yello v České republice.

O Yello

Společnost Yello (www.yello.cz) je alternativní dodavatel energií v České republice. Založena byla v roce 2012 a od počátku na tuzemském trhu napomáhá desítkám tisíc klientů k férovým cenám. Jedná se o adaptaci úspěšného německého konceptu Yello Strom, který sází na jednoduchost a přímočarost. Německé Yello je dceřinou společností třetího největšího dodavatele energií – EnBW – a česká verze Yello je součástí Skupiny PRE. Po startu v roce 2012, ve kterém začala s prodejem silové elektřiny, přidala hned v roce 2013 prodej zemního plynu. V roce 2019 spustila jedinečnou službu Férová baterie, která ukládá nespotřebovanou elektřinu k pozdějšímu využití.