Sluchátka Niceboy HIVE Podsie 3 s vlastní aplikací Nová dimenze osobního nastavení zvuku

Praha, 22. června 2022 – Značka Niceboy tento rok postupně představí nové modely svých nejoblíbenějších sluchátek řady HIVE, které budou propojené s mobilní aplikací Niceboy ION. Ta rozšiřuje možnosti přizpůsobení sluchátek, včetně ekvalizéru pro vlastní nastavení zvuku. Již nyní na trh přichází třetí generace sluchátek Niceboy HIVE Podsie 3, která nabízí výdrž až 35 hodin, stabilní zvuk a pohodlné hands-free telefonování.

Vlastní mobilní aplikace pro nové generace sluchátek Niceboy

S aplikací Niceboy ION uživatelé získají přístup k dalším možnostem nastavení sluchátek. V aplikaci najdete například ekvalizér pro příjemnější poslech hudby, sami si zde můžete nastavit, jak na sluchátkách chcete ovládat hudbu nebo vyřizovat telefonáty. Pomocí aplikace zjistíte i podrobnější informace o stavu baterie nebo v případě ztráty zaměříte lokaci posledního připojení sluchátek pro snadnější dohledání.

Skvělý zvuk, odolné provedení a dlouhá výdrž

Jako první z nové generace sluchátek přichází bestseller Niceboy HIVE Podsie 3 ve dvou barevných variantách – černé a bílé. Sluchátka podporují kodeky AAC a SBC a spolu s pokročilým Bluetooth 5.1 tak přinášejí zvuk bez výpadků a zpoždění. Se zabudovaným mikrofonem a funkcí k potlačení šumu lze se sluchátky telefonovat bez ruchu okolí. Díky krytí IP54 jsou odolná proti dešti, potu i prachu. Na jedno nabití hrají až 9,5 hodiny, s dobíjecím pouzdrem je pak k dispozici energie na dalších 25,5 hodin. A s rychlým nabíjením stačí 5 minut a sluchátka budou nabitá na 1,5 hodiny poslechu. Niceboy HIVE Podsie 3 jsou tedy dobrým společníkem pro sport i odpočinek, kdekoliv, kdykoliv.

Klíčové vlastnosti:

  • True Wireless sluchátka
  • Mobilní aplikace Niceboy ION
  • Bluetooth 5.1
  • Mikrofon pro hands-free telefonní hovory
  • Výdrž až 35 hodin (9,5 hodin sluchátka, 25,5 hodin v nabíjecím boxu) 
  • Podpora kodeků AAC, SBC
  • Stupeň krytí IP54
  • Smart buttons – ovládání přehrávání, hlasitosti a hovorů ze sluchátek
  • Autopárování (sluchátka se sama spárují po vytažení z boxu)
  • Podpora hlasových asistentů Siri a Google Assistant
  • Nabíjení přes USB-C konektor

Sluchátka Niceboy HIVE Podsie 3 pořídíte za 1199 Kč. 

Více informací na www.niceboy.eu

O značce Niceboy

První produkty uvedla značka Niceboy na evropský trh v roce 2016. Od té doby se stala úspěšnou nejen u nás, ale i v řadě dalších zemí Evropy. Ve vybraných kategoriích zaujímá přední příčky v prodejích a je jedním z lídrů na trhu. Mezi produkty značky Niceboy patří akční kamery, autokamery, různé typy sluchátek, přenosné reproduktory, fitness náramky, chytré hodinky a další. Novinky, které Niceboy v posledních letech představil, jsou ucelená řada gamingového vybavení ORYX a řada chytrých výrobků do domácnosti ION.