Díky novému systému odměn si může uživatel aplikace Patron GO vydělat i tisíce korun

Praha 23. června 2022 – Před rokem byla na trh uvedena mobilní aplikace Patron GO, která umí pomocí speciálního algoritmu identifikovat předražené, ale zároveň i nebezpečné finanční transakce. Za rok se do aplikace zaregistrovalo 35 tisíc uživatelů, kterým Patron GO analyzoval 3,5 milionu platebních transakcí a našel více než 70 tisíc předražených plateb. Aplikace Patron GO, která je zdarma ke stažení na App Store i Google Play, nyní svým uživatelům nabízí i nový systém odměn.

„Během prvního roku na trhu jsme zjistili, že lidé nejčastěji přeplácí platby za mobilní operátory, nevýhodné půjčky, povinné ručení, havarijní a také životní pojištění,“ říká Lukáš Vršecký, CEO Patron GO, a dodává: „Pokud by všichni uživatelé mobilní aplikace realizovali její doporučení, znamenalo by to pro ně celkovou roční úsporu ve výši téměř čtvrt miliardy korun.“

Aplikace Patron GO nyní přichází s novým systémem odměn

Novinkou je možnost pozvat za finanční odměnu do aplikace své přátele. Za každého, kdo se do aplikace Patron GO nově zaregistruje, získá doporučující osoba 200 korun. Stejnou částku získá i takto doporučený nový uživatel. „Doporučení nového člena probíhá přímo v aplikaci a nejsou zde žádná omezení. Někteří uživatelé si díky tomu vydělali už několik tisíc korun,“ říká Lukáš Vršecký. 

Navíc každý, kdo pro zlevnění svých předražených plateb, využívá aplikaci, získává za odměnu body, tzv. viráky. Za vyléčení jednoho viru lze přitom získat od 200 po 21 000 viráků. Ty lze následně směnit za hodnotné odměny, jako jsou tablety, cestovní kávovary, sluchátka a další.

„Když si například dobře nastavíte životní pojištění, budete mít klidný spánek, a navíc dostanete až 8 800 viráků. Pokud si k tomu ještě zlevníte platby za telefon a internet, dostanete až 5 880 viráků. Těchto více než 14 500 viráků pak můžete proměnit třeba za poukazy, elektroniku či jiné vychytávky,“ uvádí Lukáš Vršecký. 

Patron GO hlídá finanční zdraví komplexně. Identifikované platby označí jako viry a majitele účtu na ně upozorní. Pokud bude uživatel aplikace chtít viry odstranit, u jednodušších služeb mu stačí pár kliků. V případě složitějších záležitostí, jako je třeba pojištění, je propojen se specialistou přímo v aplikaci. Ten mu doporučí službu, která bude srovnatelná a přitom levnější, než ta stávající. Zároveň může pomoci najít takovou službu, která bude nejen stát méně, ale bude svým rozsahem výhodnější. Uživatel přitom vše vyřeší on-line ve svém mobilu. 

Jak finanční antivirus Patron GO funguje?

  • Nainstalujete si finanční antivirus Patron GO do svého mobilního telefonu.
  • Propojíte aplikaci se svým bankovním účtem, aby mohla analyzovat platby.
  • Patron GO vyhledá na vašem účtu „finanční viry“ a upozorní vás na ně.
  • Sami se rozhodnete, zda daný vir chcete vyřešit.
  • U jednodušších služeb odstraníte viry sami, u těch složitějších se propojíte se specialistou přímo v aplikaci skrze chat.

Patron GO vám vždy garantuje jednu z následujících možností:

  • Zaplatíte za stejnou službu méně.
  • Za stejné peníze dostanete lepší službu.
  • Získáte lepší službu, za kterou budete dokonce platit méně.

Nikdy nebudete platit více. Patron neprodává, Patron zlevňuje.