5 způsobů, jak může motorola edge 30 pro zlepšit váš výkon

Žijeme v rychlém světě, který většinou vyžaduje, abychom podávali co nejlepší výkony – ať už v pracovním nebo osobním životě. Cílem motorola edge 30 pro je, umožnit vám být vždy nejlepší, bez ohledu na to, kde na světě se nacházíte.

Edge 30 pro od společnosti Motorola je nabitý výkonnými funkcemi, které odemknou novou dimenzi produktivity a efektivity, včetně mobilní platformy Snapdragon® 8 Gen 1 – nejrychlejším a nejpokročilejším procesorem Qualcomm Technologies.

Tady je našich 5 způsobů, jak vám motorola edge 30 pro může pomoci zlepšit váš výkon, abyste byli vždy o krok napřed:

  1. Změňte pohled na hybridní práci s Ready For

V dnešním světě hybridní práce hledáme všechny způsoby, jak zlepšit náš výkon a produktivitu. Ready For vám umožní bezproblémový přechod na práci z domova tím, že vám pomůže převzít kontrolu nad vašimi zařízeními, jako je TV nebo externí monitor, přes USB nebo Bluetooth. Soubory mezi zařízeními můžete okamžitě přesouvat s maximálním pohodlím a efektivitou, díky čemuž zůstanete produktivní a udržíte krok s úkoly, i když budete pracovat z pohodlí domova.

Pokud jde o pracovní hovory, Ready For vám umožní přeměnit váš chytrý telefon na webkameru s rozlišením Full HD, která bude kompatibilní se všemi aplikacemi s podporou webkamery. Zároveň můžete mít všechny své pracovní aplikace a aktuální úkoly na svém druhém monitoru. Díky tomu s vaší pracovní prezentací zabodujete.

  1. Vyšší rychlost a rychlejší výsledky

Chcete-li podat co nejlepší výkon, musíte být na vrcholu své hry. To vyžaduje rychlost, přesnost a nulové zpoždění – vstupte do motorola edge 30 pro. S tímto zařízením se můžete cítit silnější, a to vše díky mobilní platformě Snapdragon 8 Gen 1. Jde o nejrychlejší a nejvýkonnější procesor od Qualcommu, s bleskovou rychlostí 5G a nejrychlejším AI enginem vůbec.

Čeho díky tomu můžeme dosáhnout? Představte si 3-4x rychlejší výkon ve všech vašich aplikacích, kdy při přechodu z jedné aplikace do druhé nedochází ke zpoždění. Jednoduše procházejte aplikacemi a zažijte bleskovou rychlost. Díky funkci nabíjení TurboPower dosáhnete více než 50% nabití již za patnáct minut a už nemusíte zdlouhavě čekat, až se vašemu telefonu doplní „šťáva“. 

  1. Staňte se nejlepším fotografem

Chcete-li zlepšit své fotografické dovednosti, motorola edge 30 pro se může pochlubit nejintuitivnějším uživatelským rozhraním fotoaparátu (UI). S režimem duálního snímání můžete současně nahrávat video nebo pořizovat fotografie libovolnými dvěma fotoaparáty, takže vám už nic neunikne. Díky dvěma 50Mpx fotoaparátům můžete zachytit neuvěřitelné detaily za jasného denního světla, od ultraširokoúhlých záběrů až po extrémní detaily. 

Chcete-li se stát spíše kameramanem, zvládnete to bez námahy. 8K videozáznam zachytí rozlišení více než 26 milionů pixelů, což je nejvyšší možné rozlišení videa.

Fotoaparát motorola edge 30 pro má své výhody i při práci z domova nebo v kanceláři. Přepnutím do režimu skenování dokáže přeměnit vaše papírové dokumenty na digitální soubory. Váš fotoaparát bude schopen rozpoznat obrys jakéhokoliv dokumentu a poté jej uložit jako JPEG nebo PDF – co může být jednodušší?

  1. Výkonný i po dlouhém dni

Po dlouhém dni psaní na obrazovce vyzkoušejte inteligentní dotykové pero motorola, které vám pomůže zbavit se tlaku na unavené ruce. Je stále na dosah a připraveno vždy, když jej potřebujete. Dotykové pero vám pomůže zvýraznit a  upravit text nebo jiný obsah obrazovky a stane se vaším spolehlivým asistentem při plnění jakéhokoliv úkolu vyžadující dokonalou přesnost. Kromě toho, můžete pomocí dotykového pera ovládat fotoaparát svého telefonu, nebo jej použít jako dálkové ovládání při práci s Ready For.

  1. Vystupte z davu s Moto akcemi

Nadzvednutím odemknete či překlopíte, pokud nechcete být rušeni – to jsou dvě z funkcí Moto akcí na motorola edge 30 pro, které jsou perfektně umístěny tak, aby vám usnadnily život a pomohly provádět každodenní úkoly bez námahy. Jen několika jednoduchými gesty můžete snadno odemknout telefon, bleskově získat přístup k fotoaparátu a zapnout baterku ve chvíli, kdy vás zastihne tma. Podívejte se, jak tyto akce jednoduše aktivovat a jak vám pomohou dosáhnout lepšího výkonu tím, že si je vyzkoušíte v Moto Actions ještě dnes.