Výrazné podrážky nestačí, Converse přidává ještě nepřehlédnutelné vzory a zve vás na cestu zpátky v čase – rovnou do 90. let.

Modely Run Star Motion Platform ’90s Marbled, Run Star Motion Platform ’90s Marbled, Chuck 70 ’90s Marbled a Chuck Taylor All Star CX Marbled spojuje psychedelická hravost, která čerpá inspiraci z devadesátkové nostalgie. Oba modely Run Star s už ikonickou zvlněnou podrážkou ztělesňují odvahu a touhu po výrazném stylu. Zatímco první model působí divočeji díky barevnému potisku, druhý má totožný vzor pouze na Converse nášivce a chlubí se materiálem s příměsí recyklované bavlny.

Čtveřici doplňuje dvojice klasických Chuck Taylor Converse, které každý na první pohled pozná podle charakteristických znaků, jakými je našité kulaté logo, zvýrazněná špička a kotníkové šněrování. Chuck 70 ’90s Marbled jsou z recyklovaného polyesteru a mají stejný inkoustový psychedelický vzor připomínající mramorové vlny. Pohodlnost zajišťuje OrthoLite vnitřní stélka, která vám umožní v nich strávit celý den a užít si aktivní život naplno. Poslední model ze série – Chuck Taylor All Star CX Marbled – má ultralehkou podrážku z CX pěny, která je poloprůhledná a vytváří hravý a na první pohled nevšední dojem. Textilní vršek je strečový a pohybuje se spolu s každým krokem. 

Užívejte léto v rytmu bezstarostnosti 90. let a s lehkým pocitem díky Converse inovativním technologiím. 

Všechny Marbled modely budou v průběhu července k dostání v Converse Westfield Chodov a u běžných distributorů. 

Sledujte novinky Converse také na FACEBOOKU a INSTAGRAMU

O CONVERSE:

V některých ohledech nás znáš. Converse vyrábí Chuck Taylor All Star a One Star tenisky už po více než jedno století a nyní pracuje na vytvoření nové streetové klasiky. To, co nosíš je inspirováno sportem, ulicí a kulturou, Converse to sleduje a redefinuje s tebou. Když obouváš Converse, vytváříš autentický pouliční styl, a to jednoduše tím, že jsi sám sebou. Nezáleží na tom, zda má Chucky na sobě sedmdesátiletá basketbalová legenda na obrázku v knize nebo jsou k vidění na tobě na ulici, Chucky byly vždy “na pohodu” …protože je nosíš právě ty. Nevíme, jakou cestou se vydáš, ale jedno je jisté, že Converse vezmeš na tu cestu s tebou.