Společnost ADATA představuje novou řadu pamětí ACE

Špičkový výkon pro tvůrce

Praha, 21. července 2022 – Společnost ADATA Technology, přední výrobce paměťových modulů, USB flash disků, paměťových karet, SSD disků, přenosných pevných disků a herních periferií, představuje svou nejnovější řadu paměťových modulů pro tvůrce, ADATA ACE. Tvůrci si mohou vybrat ze dvou modelů v závislosti na svém rozpočtu a požadavcích na výkon, a to ADATA ACE 6400 DDR5 a ACE 3600 DDR4. Součástí řady je také limitovaná edice modulu ACE 6500 DDR5, která se vyznačuje jedinečným designem vytvořeným ve spolupráci s německým designérem Misterem Fredem. Všechny tři moduly podporují technologii Intel® XMP pro bezproblémové přetaktování, jsou vyrobeny z vysoce kvalitních čipů s nízkou latencí a jsou kompatibilní s nejnovějšími platformami Intel a AMD. 

Mimořádný výkon pro bezstarostný multitasking

Pro tvůrce je často nutné přepínat mezi různými aplikacemi a provádět více úloh, jako je načítání souborů, úpravy, vykreslování nebo přenos souborů. Časté aktualizace softwaru navíc zabírají cenné paměťové zdroje, a tím ovlivňují výkon paměti. Společnost ADATA chápe, že kreativita by neměla být nikdy omezována, a proto vyvinula paměti řady ADATA ACE. S paměťovými moduly z této řady si tvůrci užijí vyšší výkon, který jim umožní být produktivnější a kreativnější. Díky podpoře technologie Intel® XMP se moduly dají snadno přetaktovat a dosáhnout tak bleskurychlého výkonu, ať už jde o grafický design, střih videa, nebo i náročnější potřeby 3D počítačů. Moduly ADATA ACE DDR4 3600 a DDR5 6400 se dodávají v 16GB duální sadě.

Vyrobeno z vysoce kvalitních a speciálně vybraných čipů pro zajištění stability 

Integrované obvody paměťových modulů ACE prošly přísnou kontrolou a testováním, aby byla zajištěna jejich spolehlivost, kompatibilita a stabilita, kterou tvůrci vyžadují. Kromě toho je modul ACE 6400 DDR5 vybaven integrovaným obvodem pro správu napájení (IC), který zajišťuje stabilní napájení a šetří energii. Jeho IC je také vybaven technologií On-Die ECC, která automaticky opravuje chyby pro maximální konzistenci a spolehlivost.

Jemný a elegantní design 

Paměťové moduly řady ACE se vyznačují čistým a propracovaným designem. Soustředný kruhový vzor jim dodává jednoduchý, ale sofistikovaný vzhled, který je odlišuje od ostatních paměťových modulů. Jejich chladiče jsou vyrobeny z vysoce kvalitního hliníku a zpracovány technologií nanoimprintingu, která jim dodává vícerozměrný vzhled s různými efekty stínů v závislosti na úhlu pohledu. 

Pro uživatele, kteří hledají něco hravějšího a jedinečnějšího, nabízí ADATA také limitovanou edici ACE 6400 DDR5. Modul se vyznačuje výraznými barvami a vzorem, které reprezentují jedinečný charakter značky ADATA. Navrhl jej německý designér a ilustrátor Mister Fred. Jeho díla se vyznačují nejrůznějšími liniemi, výraznými barvami a svéráznými vzory. Prostřednictvím svých ilustrací se tento designér snaží světu promítnout, jak krásná je rozmanitost a individualita. K dispozici bude pouze 520 kusů modulů z této limitované edice.

###

O společnosti ADATA

Společnost ADATA Technology je druhým největším světovým prodejcem DRAM pamětí a značkových SSD disků. Patří mezi 25 nejvýznamnějších mezinárodních tchajwanských značek a je držitelem více než 500 patentů v oblasti pamětí. Mezi hlavní produktové řady společnosti ADATA patří paměťové moduly, USB flash disky, paměťové karty, SSD disky a přenosné pevné disky. Díky neustálým inovacím a mimořádné dokonalosti získaly produkty ADATA mezinárodní uznání a ocenění, včetně iF Design, Red Dot Design, CES Innovation, Good Design, COMPUTEX Best Choice a Taiwan Excellence. Společnost ADATA byla také oceněna za svůj závazek k péči o své zaměstnance a společenskou odpovědnost. Získala certifikát Great Place to Work® a ocenění Asia Responsible Enterprise Award a Best Companies to Work for in Asia Award ve dvou po sobě jdoucích letech. Kolibřík je maskotem značky ADATA. Představuje hbitost a efektivitu společnosti, stejně jako její snahu o inovace a závazek vytvářet barevnější a inteligentnější život pro lidi. Další informace naleznete na webových stránkách www.adata.com.