Vychytávky, díky kterým vás na dovolené nic nepřekvapí

Chystáte se na dovolenou a přemýšlíte, co si ještě sbalit s sebou, aby vás nic nemohlo zaskočit? Ať už cestujete autem, vlakem nebo letadlem a vyrážíte pod stan nebo rovnou k moři, máme pro vás tipy na praktické elektro vychytávky, které se mohou kdykoliv hodit a vašemu cestování dodají vyšší komfort. 

ENERGIE NA CESTÁCH

V případě, že cestujete autem ve větším počtu a každý z posádky se chce na zdlouhavé cestě zabavit nějakou elektronikou, nejspíše budete velmi brzy řešit problém, jak všechna zařízení nabít. V tu chvíli oceníte pomocníka v podobě adaptéru do zapalovače, který disponuje větším množstvím USB vstupů pro nabíjení. Pro případ, že by zapalovač v autě nefungoval, je dobré mít v záloze i další zdroj, kterým je powerbanka. Tu využijete třeba i na celodenním výletu bez přístupu k elektrické energii. A pro váš naprostý klid na cestách bez zásuvky nabízí e-shop Electro Worldu i solární nabíječky, které dokáží dodávat energii elektronickým zařízením kdekoliv. 

PŘEKLADATEL DO KAPSY

Cestujete do zahraničí a nejste si jisti svou jazykovou výbavou potřebnou pro dorozumívání v dané zemi? Naštěstí existuje pomocník, který vám umožní se domluvit i jinak, než jen „rukama, nohama“. Je jím hlasový překladač, s nímž jazykové bariéry snadno překonáte. Dokáže totiž spolehlivě a rychle překládat z mnoha světových jazyků. Bez starostí se tak můžete vydat kamkoliv se vám zachce. 

ZÁBAVA PRO DĚTI

Čeká vás dlouhá cesta a hrozí, že by se děti mohly začít nudit? Zkuste jim na cestu přibalit tablet, cesta pak uteče jako voda. Pro malé děti volte tablet, který dobře padne do ruky a nezapomeňte v něm mít připravenou zásobu pohádek. Pro starší neposedy bude vhodný tablet s dostatečným výkonem pro plynulé hraní her. Hodit by se vám mohla i sluchátka, díky kterým budou znát obsah pohádek a zvuky z her jen ti, kteří o to stojí.

 OBLÍBENÝ HORKÝ NÁPOJ 

Rádi byste si i na dovolené dopřáli lahodnou kávu nebo oblíbený čaj? Co když si ho ale tam, kam vyrážíte, nebudete mít jak uvařit? Řešení nabízí cestovní konvice, která je skladná, a navíc disponuje i dvěma šálky, plastovými lžičkami a praktickým zásobníkem na cukr i kávu. Pokud ale chcete, aby vám nápoj vydržel dlouho teplý, můžete si ho připravit do cestovního termo hrnku, který teplo udrží.  

CESTOVNÍ VÁHA

Pokud cestujete letadlem, určitě víte, že je zapotřebí dodržet váhové limity vašich zavazadel, které se u každé letecké společnosti často liší. Možná jste zažili situaci, kdy jste si na dovolené nakoupili věci, díky kterým váš kufr značně ztěžknul a na letišti to byl problém. Jestliže se chcete vyhnout zbytečnému placení poplatků za nadlimitní váhu zavazadel, jednoduše si pomocí cestovní váhy můžete ověřit, že váha zavazadla nepřevyšuje stanovený limit. Klidně ji však můžete využít například i při vážení balíků a dalších předmětů. Pokud si chcete užít pohodovou dovolenou bez stresu, rozhodně se vyplatí dopředu si promyslet, co vše by se vám mohlo hodit a připravit si seznam, podle kterého už jen věci zabalíte a můžete se bez obav vydat na cesty. Nestane se vám tak, že na něco zapomenete, nebo naopak potáhnete spoustu zbytečností. Všechny potřebné elektro pomocníky seženete jednoduše v prodejnách nebo na e-shopu Electro World, kde vám s výběrem rádi poradí.