Sbalte se na cesty s Huawei a užijte si dovolenou naplno!

Dovolenková sezóna je v plném proudu a teplé dny lákají ke koupání či sportování v přírodě. Všichni si chceme tento čas užít naplno, bez koukání do mobilního telefonu. Zároveň ale chceme zůstat v obraze, aby nám neuteklo nic důležitého. S produkty Huawei zůstanete v kontaktu se světem, ale přesto se budete moci plně věnovat svým oblíbeným dovolenkovým aktivitám. Chytré hodinky i bezdrátová sluchátka jsou skvělými společníky i tisíce kilometrů daleko. 

Stále v obraze i bez mobilního telefonu

To poslední, co by chtěl člověk na dovolené dělat, je nosit při sobě neustále mobilní telefon, aby mu něco neuniklo. Skvělým řešením jsou chytré hodinky Huawei Watch GT 3 Pro nebo Huawei Watch Fit 2, které vám dovolí nechat mobil v tašce a užívat si čas s rodinou. Díky připojení přes Bluetooth k vašemu telefonu vám budou do hodinek chodit všechny notifikace, včetně zpráv a volání. Pokud vyhodnotíte hovor či zprávu jako důležitou, přes hodinky vše snadno vyřídíte a dále se můžete věnovat sobě i s svým nejbližším.

Skvělým parťákem jsou i při sportování v přírodě. Nejen, že vám oznámí vše důležité, ale ještě změří vaše sportovní výkony do posledního detailu a během celého dne pohlídají váš srdeční tep a okysličení krve. V noci se postarají také o monitoring spánku. Huawei Watch GT 3 Pro i Huawei Watch Fit 2 jsou ideálním parťákem také pro milovníky plavání. S Watch GT 3 Pro se můžete potápět v moři dokonce až do hloubky 30 metrů. Watch Fit 2 pak využijete pro koupání ve sladkovodní mělké vodě, takže si v klidu užijete všechny vodní aktivity. 

Hudba všude s sebou

Téměř každý z nás si i na dovolené poslechne svou oblíbenou hudbu. Ať už je to při cestě letadlem, u bazénu při opalování, nebo při běhu po písečné pláži během východu slunce. Z toho důvodu ve skoro žádném zavazadle nechybí sluchátka. Důležité ale je, aby byla co nejvíce skladná, aby nezabírala moc místa, nebo nepřidávala na kilogramech, které jsou při cestování letadlem limitované. Když splňují tento požadavek, většina lidí už pak nekouká na jejich kvalitu, kterou se pyšní především sluchátka větších rozměrů. Huawei FreeBuds Pro 2 ale splňují oboje! Vyvinuta byla ve spolupráci s firmou Devialet, která se zaměřuje na audio technologie. Jejich zvuk je tak velmi čistý a kvalitní a díky praktickému a malému balení se jednoduše vejdou do každého příručního zavazadla. Jejich velké plus je také aktivní potlačení hluku, které zajistí, že nebudete při vašich činnostech ničím rušeni. Dokonce ani v letadle, protože dokáží odbourat zvuk motoru letadel. 

Huawei FreeBuds Pro 2 lze také propojit s chytrými hodinkami. Třeba Huawei Watch GT 3 Pro nebo Huawei Watch Fit 2, takže už nebudete muset vymýšlet, kam telefon při všech aktivitách schovat, protože ho vůbec nebudete potřeba a může v klidu zůstat schovaný na dně batohu či kabelky. 

Všechny produkty jsou k dostání na oficiálním e-shopu Huawei. 

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:

Web: https://consumer.huawei.com/cz/

Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK/

YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk

Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK

O Huawei Consumer Business Group

Produkty a služby společnosti Huawei jsou dostupné ve více než 170 zemích a používá je třetina světové populace. V Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně bylo zřízeno čtrnáct výzkumných a vývojových center. Huawei CBG je jednou ze tří obchodních jednotek společnosti Huawei a zahrnuje smartphony, PC, tablety, nositelné a cloudové služby atd. Globální síť společnosti Huawei je postavena na více než 34letých zkušenostech v telekomunikačním průmyslu a je odhodlána poskytovat nejnovější technologický pokrok spotřebitelů po celém světě.