Společnost Sharp/NEC uvedla na trh LFD LCD řad E-ME-M-MA-P.

Poutavá podívaná pro vaše zákazníky = pěstujte zážitky pro zákazníky z vaší značky.

Široká škála možností pro digitální Signage odpovídá téměř celé portfolio společnosti Sharp/NEC potřebám aplikací dnešního digitálního Signage s jednotlivými nebo vícenásobnými velkoformátovými displeji, přičemž je nejběžnější spojení s interaktivními možnostmi panelů pro větší zapojení publika. Společnost Sharp/NEC nabízí vždy vhodná řešení pro váš digitální SIGNAGE. Štíhlý design s mimořádně tenkým vyhotovením rámečku se dokonale hodí do moderních prostředí, zatímco několik zobrazovacích vstupů a inteligentní připojení počítačových zdrojů umožňuje vytvořit působivé komerční prezentace pro okolní diváky.

PD (Public Displeje) LFD (velkoformátové displeje = LFD = Large Format Displays) LCD tvoří neoddělitelnou součást digitální komerční prezentace, jakož i produktové propagace v interaktivních zasedacích místností. Sharp/NEC je synonymem bezpečné investice zajištěné mimořádně kvalitními komponenty a obohacené o vysokou provozní bezpečnost. Společnost Sharp/NEC se širokým sortimentem LFD produktových řad E-ME-M-MA-P a bohatými možnostmi přizpůsobení přináší na trh zobrazovací řešení šitá na míru potřeb všech zákazníků. 

Velkoformátové displeje jsou k dispozici v mnoha velikostech, nabízejí mnoho možností přizpůsobení a prodloužené životnosti, poskytují robustní a spolehlivý digitální Signage, jsou bezpečné pro použití ve veřejných prostorách. Díky montáži na stěnu nebo integraci do vybavení (prodejen/restaurací/školství/jednacích místností/zdravotnictví/dopravních uzlech), štíhlému profilu a minimálnímu rámečku se pozornost zákazníků soustředí jen na promítaný poutavý obsah.

PD LFD se rozdělují podle výbavy a zaměření do řad E-ME-M-MA-P – ve velikostech 32“ až 98“

Požadovaná funkčnost za příznivou cenu = profesionální řešení pro aplikace s nízkým rozpočtem, snižuje atraktivitu domácích televizorů, které nejsou vhodné pro daný účel. Řada E je navržena pro náročné komerční použití a poskytuje potřebnou funkčnost a spolehlivost za cenu, která se vám bude líbit.

Integrovaný přehrávač MediaPlayer podporuje nativní rozlišení 4K UHD a vysoký dynamický rozsah (HDR) pro velký kontrast a přirozený vzhled přehrávaného obsahu s funkcí automatického přehrávání. USB MediaPlayer nevyžaduje žádné další kabely, externí zařízení ani software pro zobrazování obsahu a umožňuje tak jednoduché a bezproblémové profesionální řešení zobrazování obsahu. Kromě toho podporuje 10W USB rozhraní připojení externích zařízení, pokud je potřebný další výpočtový výkon.

Pro okamžité spuštění v konferenčních prostorech jsou vstupy detekovány automaticky a přepínání mezi zdroji HDMI je jednoduché. Manažeři zařízení uvítají možnost dálkového ovládání svých digitálních zařízení prostřednictvím integrované sítě LAN a funkcionality NaviSet Administrator 2 od společnosti NEC, díky čemuž jsou LFD ideální volbou pro firemní konferenční místnosti a digitální zobrazování obsahů již od základní úrovně až po profesionální u řady P.

Přesnost zobrazení a provozní spolehlivost 24 hodin denně, 7 dnů v týdnu, 5. Generace série NEC MultiSync® P představuje nejlepší výkon ve své třídě s pokročilým souborem funkcí pro kritické aplikace.

Video představení řady E

Video představení LFD řady ME-M-MA

Video představení LFD řady P

Technické parametry:

Technologie paneluIPS s přímým LED podsvícením
Rozlišení3 840 x 2 160
Velikost obrazovky [palce/cm]Od 43“ až do 98“
Aspect Ratio16:9
Rozteč bodů [mm]0.372
Jas [cd/m²]350 až 700
Provozní hodiny16/7 až 24/7

Konektivita:

Analogový video vstup1 x VGA; Komponentní (RCA); Kompozitní (RCA)
Digitální video vstup3 x HDMI, 2x DisplayPort (HDCP)
Analogový audio vstup1 x 3,5 mm jack
Digitální audio vstup3 x HDMI, 
Ovládání vstupukabel na dálkové ovládání (zdířka 3,5 mm); LAN 100Mbit; RS232
Input Data1 x USB 2.0 (MediaPlayer); 1 x USB Typ-C (5V/3A, napájení pro ext. zařízení) 1 x USB 2.0 (Downstream); 1 x USB 2.0 (Powered 5V/2A, Firmware Updates); 1 x USB 2.0 Type-B (Downstream)
Analogový video výstup1 x 3,5 mm konektor
Output Audio Digital1 x SPDIF
Dálkové ovládáníIR dálkové ovládání; RS-232C (9-pin D-sub) Input
Input DetectVolitelný; První; Poslední
PiP/PbPDual-Split; Quad-Split; scalable picture size
Digitální video výstup1 x DisplayPort (loop through: DisplayPort, SDM slot-in PC); 1 x HDMI (loop through: HDMI, SDM slot-in PC)

Výhody:

  • Moderní a štíhlý design – odolný a elegantní design, který umožňuje nenápadnou integraci do jakékoliv aplikace a prostředí.
  • Nižší náklady na instalaci a provoz – protože displej má podsvícení s technologií LED, je mimořádně úsporný, podsvícení déle vydrží, displej má i lehčí konstrukci, takže umožňuje jednoduchou a flexibilní přepravu, jakož i montáž a zapojení.
  • Štíhlý design a zabudované reproduktory – estetický design je potěšením pro oči a umožňuje jednoduchou a nenákladnou instalaci.
  • Přehrávání bez námahy – Integrovaný multimediální USB přehrávač podporuje různé typy formátů obrazových a video souborů na samostatné přehrávání obsahu bez námahy.
  • Propojitelnost připravená na budoucnost – má několik průmyslově standardních digitálních a analogových signálních vstupů pro flexibilní integraci do A/V infrastruktur.
  • Samostatný provoz – Displej je navržen pro přímý samostatný provoz, který umožňuje integrovaný multimediální USB přehrávač, reproduktory a funkce plánování.
  • Bezpečná dálková správa – ovládejte svá zařízení na dálku a bezpečně pomocí NEC NaviSet Administrator 2, proaktivně spravujte požadavky údržby a šetřete čas a zdroje.
  • Snadné používání a provoz – funkce inteligentní instalace, provozu a údržby zajišťuje přesný výkon během celé životnosti displeje, čímž šetří čas, úsilí a prostředky.
  • Slot-In PC pro SDM – začlenění výpočetního modulu RPI nebo Intel s WIN přímo do těla LFD, čímž odpadá složité propojování LFD s PC se spoustou kabelů a otevírají se neomezené možnosti využití LFD s výpočetním výkonem podle potřeb aplikací.

Speciální „natažený LFD“ – ve velikosti 42“, tam kde chcete hodně říci, ale je málo místa! = NEC MultiSync® BT421

Kvalita dělá rozdíl – Sharp NEC Display Solutions.

Kompletní sortiment LFD společnosti Sharp/NEC naleznete ZDE.

Dostupnost a distribuce produktů:

Produkty můžete zakoupit v síti CZ/SK Sharp/NEC distributorů nebo dealerů:

AT ComputereDsystem CZ i SKSWSImpromat a Nowatron Elektronik.

Hlavním distributorem pro SK je společnost eDsystem SK – https://www.edsystem.sk/

3 roky záruka výrobce:

Sharp/NEC poskytuje tří letou záruku ve standardu, lze přikoupit rozšířenou záruku výrobce až na 5 let.
Výrobce tak nabízí nejvyšší bezpečnost investice a velmi nízké celkové náklady na vlastnictví produktů.
Sharp/NEC poskytuje na své výrobky službu SERVICE PLUS – závazek kvality, bližší informace o této službě naleznete ZDE.
Na vybrané projektory poskytuje výrobce rozšířenou bezplatnou záruku až 5 let po registraci na základě akce do března 2023, podmínky akce naleznete ZDE

Servis produktů Sharp/NEC zajišťuje společnost:

IMPROMAT-COMPUTER s.r.o. se sídlem Třida Tomáše Bati 5267, 760 01 ZlínČR