Vstupte do nového školního roku s chytrými zařízeními Huawei. Back to school slevová akce je tady!

Prázdniny se pomalu blíží ke konci a začátek nového školního roku ťuká na dveře. Jak si užít návrat do školních lavic o trošku příjemněji? Huawei odstartoval slevovou akci Back to School a je z čeho vybírat! Vyberte si nového parťáka z řad chytrých telefonů, hodinek, notebooků nebo sluchátek. Ve slevě seženete například nová sluchátka Huawei FreeBuds Pro 2, chytré hodinky Watch GT 3 Pro, Huawei Watch FIt 2 nebo Huawei MateBook D14. Ale pospěšte si! Limitovaná akce bude k dispozici online v internetovém obchodě Huawei od 15. srpna jen do 25. září 2022. 

Huawei MateBook – do školy i pro zábavu 

Notebooky MateBook řady D jsou díky své velké obrazovce ideálním parťákem nejen při studiu a pro práci, ale také pro volnočasovou zábavu. Lehký a tenký design je perfektní pro nošení v batohu či tašce, takže ho s sebou vezmete kamkoliv budete potřebovat. Do knihovny, kanceláře nebo do kavárny na schůzku. V kombinaci s vysoce výkonnými procesory Intel® Core™ získáte dostatek šťávy pro ovládání více oken, video aplikací i nenáročných her. Za sníženou cenu teď seženete Huawei MateBook D14 a Huawei MateBook D15. Oba dva jsou k dostání jen za 14 990 Kč. 

Huawei FreeBuds – ryzí zvuk v praktickém balení 

Řada Huawei FreeBuds vyniká svou prvotřídní kvalitou zvuku díky špičkovým řešením zvukového hardwaru a sofistikovaným algoritmům. Ty jsou schopny detekovat změny hlasitosti, rozdíly ve struktuře zvukovodu a stavu nošení v reálném čase, v kombinaci s citlivými mikrofony pro křišťálově čistý zvuk. Hlasové hovory a videohovory budou díky aktivnímu potlačení hluku kvalitnější než kdy dřív. Ať už si vyberete nejnovější Huawei FreeBuds Pro 2 s s duálním zvukovým systémem, které jsou nyní k dostání za 4 499 Kč, nebo minimalistické, ale stylové Huawei FreeBuds 4 za akčních 2 499 Kč, či Huawei FreeBuds 4i se super dlouhou výdrží baterie za 1 499 Kč, nikdy nešlápnete vedle! Velkou výhodou je snadné připojení k jakémukoliv operačnímu systému, což zajistí skvělou použitelnost ve všech každodenních situacích. 

Huawei MatePad – tablet pro studium na cestách

Potřebujete studovat během cestování? Učit se novou látku, oprašovat slovní zásobu pomocí studijní aplikace, či si dělat zápisky? Tablety ze série MatePad jsou to pravé pro vás! Huawei MatePad T 10 nabízí potenciál pro stahování a ukládání souborů a pokryje vaše zábavní i vzdělávací potřeby. Verze 32 GB vám přinese multimediální zábavu za pouhých 2 999 Kč. Větší paměťová verze 64 GB za 3 299 Kč. Pokud toužíte po všestrannosti je pro vás ideální Huawei MatePad 11, který v akci seženete za 8 990 Kč. Poskytne vám nejen spolupráci na více obrazovkách, ale také pohodlné sledování a propojení s chytrým telefonem.

Huawei Watch – chytrý kamarád na vašem zápěstí 

Hledáte efektně vypadající chytré hodinky se spoustou přesných funkcí, které změří váš zdravotní stav a podpoří vás při dosahování vašich tréninkových cílů? Díky širokému portfoliu nositelných zařízení Huawei již nemusíte hledat. Každé z chytrých hodinek Huawei se můžou pochlubit elegantním designem, inovativními zdravotními funkcemi a sledováním více než 100 sportovních disciplín. Pokud hledáte chytré hodinky prémiové třídy, které připomínají klasické hodinky, pak jsou pro vás Huawei Watch GT 3 Pro perfektní volbou. Titanová 46mm edice je k dostání za krásných 7 999 Kč a keramická 43mm verze za 9 499 Kč. Jejich sourozenec Huawei Watch GT 3, který vydrží na jedno nabití až 14 dní, je k dostání od 4 490 Kč do 5 990 Kč. Záleží, zda dáváte přednost klasickému koženému řemínku, sportovnímu gumovému, nebo elegantnímu kovovému. Pokud dáváte přednost obdélníkovému tvaru chytrých hodinek, vyberte si Huawei Watch Fit 2. Jsou vhodné nejen pro milovníky sportu, ale díky vylepšenému designu také pro milovníky módy. Řada Active je k sehnání za jedinečných 2 999 Kč, řada Classic pak za 3 499 Kč a řada Elegant za 4 499 Kč. 

Chytré telefony a mnoho dalšího

Smartphone je absolutně nejpoužívanějším zařízením každého z nás. Žádné další příslušenství nám neusnadňuje život tak, jak chytrý mobilní telefon, ať už jde o práci, vzdělávání nebo každodenní život. Huawei je známý svým výkonným mobilním fotografickým výkonem a nabízí široké portfolio modelů, ze kterých si můžete vybrat. Ve slevové akci Back to School si tak můžete vybrat mezi Huawei nova 9 a Huawei nova 9 SE, které jsou špičkovými fotografickými telefony s funkcemi vloggingu a řadou nočních režimů. První zmíněný seženete již za 8 499 Kč, smartphone nova 9 SE pak za krásných 6 999 Kč. Pokud toužíte po smartphonu, který dokáže pořizovat snímky srovnatelné s tradičními fotoaparáty, nehledejte dál a podívejte se na Huawei P50 Pro, který je nyní za 21 999 Kč! Model P50 Pro Pocket seženete za 24 999 Kč.  

V rámci limitované akce Back to School jsou k sehnání také tablety značky Huawei, nebo špičkový reproduktor Sound Joy. Všechny produkty, na které se slevová akce vztahuje, a více informací, naleznete na oficiálním e-shopu Huawei

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:

Web: https://consumer.huawei.com/cz/

Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK/

YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk

Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK

O Huawei Consumer Business Group

Produkty a služby společnosti Huawei jsou dostupné ve více než 170 zemích a používá je třetina světové populace. V Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně bylo zřízeno čtrnáct výzkumných a vývojových center. Huawei CBG je jednou ze tří obchodních jednotek společnosti Huawei a zahrnuje smartphony, PC, tablety, nositelné a cloudové služby atd. Globální síť společnosti Huawei je postavena na více než 34letých zkušenostech v telekomunikačním průmyslu a je odhodlána poskytovat nejnovější technologický pokrok spotřebitelů po celém světě.