Dell Technologies představuje nové monitory Alienware 25 a 27 pro náročné hráče

Praha, 17. srpna 2022 — Dell Technologies představuje dva nové herní monitory Alienware 25 (AW2523HF) a Alienware 27 (AW2723DF). Tyto monitory patří mezi nejrychlejší na trhu a nabízí vysoce kvalitní obraz, mimořádně plynulý pohyb při hraní her a špičkový design, který kombinuje praktičnost s elegancí. V rámci značky jde o první dva monitory vybavené vysouvacím závěsem na náhlavní soupravu, který pomáhá udržovat pořádek na herním stole.

Monitor Alienware 25 (AW2523HF) je vyvinutý s ohledem na potřeby profesionálních hráčů a je optimalizovaný pro esportové soutěže. Díky přepracovanému designu Legend 2.0 s šestiúhelníkovou základnou s menším půdorysem zabírá méně místa na stole. Závodní hráči tak mají maximální flexibilitu, pokud jde o umístění klávesnice, a maximální prostor pro pohyb myši. Náhlavní soupravu mohou odkládat na nový integrovaný vysouvací závěs a udržovat si tak pořádek na stole.

Variabilní obnovovací frekvence zobrazovacího panelu typu Fast IPS FHD 360 Hz a doba odezvy 0,5 ms GtG (šedá-šedá) přináší zcela plynulý pohyb. Díky podpoře technologie AMD FreeSync Premium a certifikaci VESA AdaptiveSync je navíc zajištěno hraní bez trhání obrazu a dokonale vykreslená grafika.

Herní monitor Alienware 27 (AW2723DF) spojuje prvotřídní výkon s vysoce funkčním designem. Variabilní obnovovací frekvence 280 Hz (přetaktovaná) / 240 Hz (nativní) a doba odezvy 1 ms GtG (šedá-šedá) dává hráčům záruku hraní bez zpoždění. Tento rychlý IPS QHD monitor s úhlopříčkou 27″ podporuje technologii AMD FreeSync Premium Pro a získal také certifikace NVIDIA G-Sync a VESA AdaptiveSync. Díky tomu nabízí dokonalé vykreslení bez trhání obrazu.

Na obrazovce InfinityEdge s technologií IPS Nano Color s širokým pozorovacím úhlem, 95% pokrytím barevného prostoru DCI-P3 a certifikací VESA DisplayHDR 600 se hráči mohou ponořit do sytých a živých dynamických barev a užít si hraní naplno. Uživatelům, kteří vytvářejí obsah, je určena předvolba Režim tvůrce umožňující úpravu úrovně gama, a také volbu mezi barevnými prostory DCI-P3 (nativní) a sRGB.

Monitor v ikonickém designu Legend 2.0 se dodává v barvě Lunar Light s osvětlením AlienFX. Je vybavený chlazením po všech stranách, vylepšeným vedením kabelů a plně nastavitelným stojanem. Součástí monitoru je integrovaný závěs náhlavní soupravy. 

O společnosti Dell Technologies

Dell Technologies pomáhá organizacím a jednotlivcům budovat svoji digitální budoucnost, transformovat způsob, jakým pracují, žijí a baví se. Společnost poskytuje a dodává zákazníkům nejkomplexnější a nejinovativnější portfolio technologií a služeb, aby dokázali úspěšně konkurovat v dnešní datové éře.