HUAWEI Watch GT 3 Pro získaly ocenění EISA za nejlepší chytré hodinky pro rok 2022/23

Společnost HUAWEI obdržela za své nejnovější chytré hodinky Watch GT 3 Pro ocenění od respektované asociace EISA (Expert Imaging and Sound Association). Na základě nezávislých technických recenzí od jejích členů se Watch GT 3 Pro staly nejlepším produktem v kategorii chytrých hodinek pro rok 2022/23. HUAWEI je v této kategorii oceněn již třetím rokem v řadě. 

Prestižní ocenění od EISA se přidává k dlouhému a slavnému seznamu produktových ocenění, které HUAWEI Watch GT 3 Pro nedávno získaly. Mezi nimi jsou například ocenění od společností Android Headlines, Tech Advisor a PhoneArena. Porotci asociace EISA označili hodinky jako dosud nejdokonalejší hodinky HUAWEI, přičemž také chválili jejich klasický a luxusní design, který se skládá z titanového pouzdra, keramické zadní strany, safírového skla a také z AMOLED displeje, který přináší živé a ostré barvy. Vyzdvihovány byly i za jejich pokročilý operační systém a množství aplikací a funkcí, včetně monitorování hladiny kyslíku v krvi, odolnosti proti vodě a výjimečnou výdrž baterie. 

“Všichni jsme nesmírně poctěni, že Watch GT 3 Pro obdržely ocenění od společnosti EISA za nejlepší chytré hodinky pro rok 2022/23. A to i zejména proto, že je to již třetí rok po sobě, kdy zařízení Huawei vyhrálo jejich cenu,” komentuje Kevin HO, COO společnosti HUAWEI. A dodává: “Již před delší dobou jsme se zavázali používat technologie ke zlepšení a zefektivnění našeho každodenního života, což nám umožňuje dosahovat našich osobních i pracovních cílů způsobem, který posiluje náš pocit sebe sama. Se svým množstvím funkcí pro sledování zdraví a kondice jsou Watch GT 3 Pro dokonalým příkladem toho, jak nám technologie HUAWEI pomáhají stát se lepší a šťastnější verzí sebe sama.”

Vlajková loď řady HUAWEI Watch GT 

HUAWEI Watch GT 3 Pro jsou nejnovějšími hodinkami řady a také jejich vlajkovou lodí, jejichž cílem je snoubit vynikající řemeslné zpracování s prvotřídní estetikou a umožnit uživatelům posunout své zdraví a kondici na vyšší úroveň. Proto se Watch GT 3 Pro mohou pochlubit prémiovým vzhledem v titanové nebo keramické verzi a jsou perfektním společníkem pro cvičení jakéhokoliv druhu, včetně potápění. A to díky vodotěsnosti až do 30 metrů. 

Hodinky uživatele nadchnou i svou nadstandardní výdrží baterie a až o 30 % rychlejším nabíjením než předchozí generace. Nabízejí také řadu speciálních funkcí sledování, které uživatelům pomohou zlepšit jejich každodenní životní návyky. V nabídce je více než 100 cvičebních režimů, analýza EKG či inteligentní monitorování srdečního tepu a sledování spánku. V souladu s životní filozofií konektivity HUAWEI Seamless AI mohou uživatelé spárovat Watch GT 3 Pro s dalšími chytrými zařízeními, včetně produktů HUAWEI a telefonů s Android i iOS. 

Aktuální informace ze světa HUAWEI Consumer BG naleznete denně aktualizované na:

Web: https://consumer.HUAWEI.com/cz/

Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HUAWEIMobileCZSK/

YouTube: https://www.youtube.com/HUAWEImobileczsk

Instagram: https://www.instagram.com/HUAWEImobileczsk

Twitter: https://twitter.com/HUAWEICZ_SK

O HUAWEI Consumer Business Group

Produkty a služby společnosti HUAWEI jsou dostupné ve více než 170 zemích a používá je třetina světové populace. V Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně bylo zřízeno čtrnáct výzkumných a vývojových center. HUAWEI CBG je jednou ze tří obchodních jednotek společnosti HUAWEI a zahrnuje smartphony, PC, tablety, nositelné a cloudové služby atd. Globální síť společnosti HUAWEI je postavena na více než 34letých zkušenostech v telekomunikačním průmyslu a je odhodlána poskytovat nejnovější technologický pokrok spotřebitelů po celém světě.