Cooler Master uvádí nové myši MM310 a MM311

Eindhoven, Nizozemsko, 1. 9. 2022 – Společnost Cooler Master, lídr v oblasti designu a výroby počítačových komponent a periferií, uvádí na trh modely MM310 a MM311. Nová série herních myší klade důraz na inovativní lehký design a všestrannost.

Myši MM310 a MM311 jsou plnohodnotné herní myši, které se vyznačují inovativním odlehčeným šasi. Celková hmotnost je díky tomu nízká aniž by bylo nutné využít perforace nebo redukce komponent.

„Velmi se nám líbí současný trend lehkých myší, ale myšlenka na perforaci schránky nám nebyla sympatická,“ říká Bryant Nguyen, vedoucí manažer periferií, a dodává: „Proto jsme se obrátili na naše vývojáře s desítkami let zkušeností, aby našli elegantní řešení. A tak se zrodily modely MM310 a MM311.“

Model MM310 vlastní certifikaci NVIDIA Reflex, technologii, která dokáže změřit zpoždění signálu myši procházející skrz systém a optimalizovat ho pro maximální výhodu oproti konkurenci. Herní myši s technologií NVIDIA Reflex ve spojení s NVIDIA G-SYNC jsou jediným nástrojem pro měření latence systému, který detekuje kliknutí myši a měří dobu, za kterou se projeví změna na obrazovce.

Oba modely jsou k dispozici ve dvou barevných provedeních – celočerné a bílo-šedé.

Hlavními přednostmi myší jsou:

  • Tradiční vzhled, diametrálně odlišní pocit – MM310/M311 sice vypadá jako každá jiná myš, ale už po prvním osahání si uživatel okamžitě všimne rozdílu. Snížené hmotnosti na méně než 50 g v případě MM310, resp. 55 g bez a 77 g s baterií v případě MM311. To vše bez perforace nebo otvorů.
  • Kabelové připojení pro konzervativce a bezdrátové pro profesionály – MM310 je vybavena výhradně kabelovým připojení pro zapřisáhlé konzervativce. Lehký opletený kabel zamezí tření a nechtěnému zadrhávání. Model MM311 pak nabízí bezdrátové připojení přes 2,4 GHz síť pro přenos téměř bez zpoždění s frekvencí 1000 Hz na vzdálenost 10 a více metrů.
  • Plynulý pohyb díky PTFE skluznicím – Myši jsou již v základu osazeny teflonovými kluznicemi, které jsou bruslemi myši pro bezproblémový skluz a jistý pohyb. Jsou vyrobeny z 95% čistého PTFE.
  • Stylové RGB podsvícení – Podsvícení umožňuje nastavit 16,7 milionu barev prostřednictvím kombinací kláves nebo v aplikaci MasterPlus+

„Jsem velmi rádi, že se brzy tyto myši dostanou do rukou hráčů. Jsme přesvědčeni, že nabízí vše, co potřebují a to za velmi rozumnou cenu,“ zakončil Nguyen.

Cena a dostupnost

Cooler Master MM310 a MM311 budou k dispozici u lokálních prodejců v průběhu září 2022 za doporučené koncové ceny 33 euro, resp. 44 euro.

Pro více informací navštivte www.CoolerMaster.com 

O značce Cooler Master

Společnost Cooler Master se sídlem v Tchaj-pej na Tchaj-wanu dodává na trh inovativní počítačové komponenty již od roku 1992. Široké portfolio výrobků zahrnuje počítačové skříně, kompletní výběr produktů pro chladicí systémy počítačů, napájecí zdroje a počítačové periferie, jako jsou myši, klávesnice, sluchátka a další. Cílem značky je nabídnout zákazníkům a fanouškům co nejlepší výběr kvalitních zařízení, aby v duchu svého motta “Make It Yours” poskytla každému skutečně to, co hledá.