Ve speciálním eventu se do World of Tanks vrací legendární vozidlo

Waffenträger je zpět!

22. září, 2022 – Šest let poté, co byl ze hry vyřazen, se do World of Tanks triumfálně vrací ikonický stroj Waffenträger auf E 100!

Během nadcházejícího turnaje „The Waffenträger: Legacy” se hráči opět utkají s extrémně silnou zbraní rodiny von Kriegerů, zahrají si v jednotce Harrier a odemknou si exkluzivní odměny. The Waffenträger je jednou z nejočekávanějších, každoročních kampaní tankistů a letos prohlubuje ještě víc svůj příběh a představuje nového padoucha, inženýrovu dceru Ermelindu. Akce bude probíhat od 26. září do 10. října. 

Akce budou probíhat ve formátu 6 vs. 1 a před vstupem do bitvy si hráči budou muset vybrat jednu ze stran konfliktu: Harrier Squad, který se do bitev vrhá v rozsáhle upravených speciálních vozidlech, nebo Blitzträger auf E 110, neuvěřitelně silný ničitel tanků s posádkou jednoho hráče.

Aktualizovaný postup akcí je lineárnější a vizuálně srozumitelnější. Dosažením každého nového stupně získají hráči cenné herní předměty, jako jsou dvě unikátní členky posádky s exkluzivními hlasy, úpravy na téma události, dluhopisy, dny prémiového účtu, startovací balíčky Engineer a Harrier pro Gates (z nichž mohou hráči získat skvělá prémiová vozidla a další hodnotné ceny). A co je nejdůležitější, po dokončení závěrečné fáze postupu událostí budou mít hráči možnost pronajmout si legendární německý stíhač tanků X. úrovně Waffenträger auf E 100 na 5 náhodných bitev. Pozor, další bitvy lze získat v Engineer’s Gate pomocí startérů. 

###

O World of Tanks

World of Tanks je první týmová, masivně multiplayerová online akční hra věnovaná tankové válce. Vrhněte se do epických tankových bitev druhé světové války s hráči z celého světa. Váš arzenál zahrnuje více než 600 obrněných vozidel 11 národů, pečlivě propracovaných do detailů s historickou přesností.

Oficiální web: worldoftanks.com

O Wargaming

Wargaming je oceňovaný vývojář a vydavatel online her se sídlem v kyperské Nikósii. Společnost Wargaming, která působí od roku 1998, se stala jedním z lídrů herního průmyslu se 17 pobočkami po celém světě, včetně studií v Chicagu, Praze, Šanghaji, Tokiu, Vilniusu a Bělehradě. Tituly společnosti Wargaming si užívají miliony hráčů na všech hlavních herních platformách. Mezi naše stěžejní produkty patří free-to-play hity World of Tanks, World of Warships a World of Tanks Blitz.Oficiální web: wargaming.com