Stylová a skutečně kapesní instantní fototiskárna Canon uvádí novou Zoemini 2

Praha, 27. září 2022 – V době, kdy přibývá digitálních nebo rovnou virtuálních míst, má tištěná fotografie velkou sílu. Proto společnost Canon uvádí na trh další fototiskárnu Canon Zoemini 2. Při pouhých 177 g (tedy ještě lehčí než průměrný smartphone) je pohodlně kapesní. Díky rychlému nabíjení konektorem USB-C je toto zařízení plně nabito za 50 minut – o 40 minut rychleji než předchozí model Zoemini. A díky nové aplikaci Canon Mini Print můžete před vytištěním ke snímku přidat text, okraje, vtipné obrázky anebo vytvářet zábavné koláže.

Charmayne Chow, Product Marketing Specialist Canon Europe poznamenává: “Instantní fotografie zažívá již delší dobu obrovský rozmach. Většina fotografií, které pořizujeme, zůstane na digitálních a mobilních zařízeních, což význam tištěné fotografie jen posiluje. Tiskneme je, vystavíme si je, darujeme blízkým, protože nám připomínají hezké chvíle, zaslouží si to nejlepší zacházení. Věříme, že i nové funkce tiskárny ukáží, jak dobře se mohou světy digitální a tištěné fotografie vzájemně doplňovat.”

Nový design pro intuitivní ovládání

Novinkou je barevný indikátor LED, který informuje o tom, kdy je zařízení zapnuto, kdy tiskne, zpracovává, chladí nebo pokud dojde papír. Výhodou je také odolnější hardware a elegantnější kovový vzhled, který je k dispozici v tmavě modré, perleťově bílé nebo růžovozlaté barvě.

Inspirace pro kreativitu a propojení díky novým funkcím aplikace

Nová aplikace Canon Mini Print nabízí personalizaci, sezónní a tematické vzory rámečků a samolepek. Funkce „dlaždicování“ umožňuje uživatelům poskládat větší plakát se 4 nebo 9 výtisky. Možnosti koláží a předseknutých samolepek pak přitahnou celou rodinu k zapojení do scrapbookingu.

Bezproblémový tisk

Inovativní technologie ZINK™ (zkratka pro zero ink, tedy bez inkoustu) je plnobarevný tiskový systém Zoemini 2, díky kterému už nejsou třeba inkoustové kazety. Fotopapír Canon ZINK™ je pokryt mikrokrystaly, které reagují na zahřátí a mění snímky z mobilních zařízení na výtisky odolné proti rozmazání, vodě a roztržení.

V nabídce najdete tři typy fotopapíru: balení po 20 a 50 listech o velikosti 5 x 7,6 cm nebo 20 listech kulatých nálepek o průměru 3,3 cm k výzdobě alb, stěn a dárků. 

Cena a dostupnost

Instantní tiskárna Canon Zoemini 2 bude k dispozici od podzimu 2022, za doporučenou cenu 3090 Kč; další informace zde:  https://www.canon.cz/printers/zoemini2/ 

Canon Zoemini 2:

• K dispozici v tmavě modré, perleťově bílé nebo růžově zlaté barvě. 

• Kapesní velikost, váží jen 177 g.

• Bezdrátové připojení.

• Rychlejší nabití za 50 minut, díky USB C konektoru, a to i během tisku.

• Nová barevná LED kontrolka, která indikuje aktuální stav.

-KONEC-

O společnosti Canon Europe

Canon Europe je strategická centrála pro region EMEA společnosti Canon Inc., předního světového dodavatele technologií a služeb pro digitální zpracování obrazu. Canon Europe působí přibližně ve 120 zemích, zaměstnává okolo 13 500 lidí a přispívá zhruba čtvrtinou ke globálním ročním výnosům společnosti Canon.  Společnost Canon byla založena v roce 1937 a po celou dobu své osmdesátileté existence přináší zákazníkům špičkovou obrazovou techniku. Neustále investuje do správných oblastí a využívá příležitosti k růstu, od fotoaparátů po komerční tiskárny a od podnikového poradenství po lékařskou techniku. Firemní filozofie společnosti Canon je Kyosei, což znamená „žít a pracovat společně pro obecné blaho“. V regionu EMEA společnost Canon Europe usiluje o trvale udržitelný obchodní růst a zaměřuje se na snižování svého dopadu na životní prostředí a pomáhá jej snižovat i svým zákazníkům pomocí svých produktů, řešení a služeb. Je průkopníkem, který neustále mění svět obrazové techniky pro vyšší dobro. Svými technologiemi a inovativním duchem posouváme hranice možného, abychom mohli vidět svět z nových pohledů. Pomáháme vnášet do života kreativitu, snímek za snímkem. Protože můžeme-li náš svět vidět, dokážeme jej měnit k lepšímu.Další informace o společnosti Canon Europe naleznete na stránkách www.canon-europe.com.