Logitech představuje pestré portfolio myší a klávesnic z kolekce „Designed for Mac“

Nové periferie s dokonalou funkčností a bezproblémovou kompatibilitou – MX Mechanical Mini for Mac, MX Master 3S for Mac, Lift for Mac a K380 for Mac – nabízejí mimořádnou užitnou hodnotu, pohodlí a styl

Praha 28. září 2022 – Společnost Logitech dnes představila novou kolekci produktů „Designed for Mac“, které jsou vytvořeny tak, aby spolehlivě a bez problémů spolupracovaly s počítači Mac v nejrůznějších podmínkách. Nová kolekce obsahuje klávesnici MX Mechanical Mini for Mac, myš MX Master 3S for Mac, myš Lift for Mac a BluetoothⓇ klávesnici K380 for Mac v nové borůvkové barvě Blueberry. 

„Víme, že uživatelé produktů Apple oceňují estetiku konzistentního designu svých firemních i osobních zařízení a že potřebují myši a klávesnice, které fungují napříč jejich ekosystémy,“ řekla Delphine Donné, viceprezidentka a generální ředitelka divize Creativity and Productivity ve společnosti Logitech. „Vytvořili jsme sadu stylových nástrojů, které usnadní a urychlí jejich práci díky rozšířeným funkcím, přizpůsobitelnosti a komfortu. Víme, že jeden produkt nemůže vyhovovat všem, a proto byla tato kolekce navržena, vyvinuta a zkonstruována tak, aby uspokojila různorodé potřeby příznivců značky Apple.“

Klávesnice MX Mechanical Mini for Mac

První mechanická klávesnice Logitech optimalizovaná pro počítače Mac, která je k dispozici v odstínech šedi Space Gray a Pale Gray, má rozložení kláves charakteristické pro počítače Mac s možností přizpůsobení klávesových zkratek a urychlení kreativní práce pomocí aplikace Logi Options+. Klávesnice MX Mechanical Mini for Mac je vybavena nízkoprofilovými spínači Tactile Quiet a chytrým podsvícením Smart Backlighting, aby se dala používat za jakýchkoli světelných podmínek. Můžete k ní připojit až tři různá zařízení Apple se systémy macOS, iPadOS nebo iOS pomocí technologie Easy-Switch nebo ji nabíjet kabelem USB-C i během práce.

Myš MX Master 3S for Mac

Myš MX Master 3S for Mac vznikla přepracováním svého ikonického vzoru pro potřeby pokročilých uživatelů počítačů Mac. Je dodávána v odstínech šedi Space Gray a Pale Gray a kombinuje to, co už jste si oblíbili, s novými funkcemi pro maximální pohodlí, efektivitu a plynulost práce. S elektromagnetickým rolovacím kolečkem MagSpeed prosvištíte 1 000 řádků během jediné sekundy a můžete si nastavit také citlivost snímání polohy v rozmezí 1 000 až 8 000 DPI pro přesnou práci na jednom nebo více monitorech s vysokým rozlišením. MX Master 3S for Mac je vybavena tichými tlačítky, dokáže fungovat i na skleněném povrchu, dá se rychle dobíjet kabelem USB-C i během používání a díky technologii Easy-Switch k ní lze připojit až tři různá zařízení Apple se systémy macOS nebo iPadOS.

Myš Lift for Mac

Myš Lift for Mac je vertikální ergonomická myš, které je ideální pro lidi s malou až středně velkou rukou a splňuje požadavky na celodenní pohodlnou práci. Byla vyvinuta a otestována v laboratoři Logitech Ergo Lab a díky sklonu v úhlu 57° bude vaše ruka v poloze umožňující pohodlné držení a snadnou manipulaci s myší. Zápěstí je tak během celého dne méně namáháno a ruka i horní část těla zůstávají v přirozenější poloze.

Bluetooth® klávesnice pro více zařízení K380 for Mac (Blueberry)

Moderní minimalistická klávesnice pro více zařízení K380, která připomíná klávesnici notebooku, se perfektně integruje do vaší sestavy Apple a bez problémů funguje na všech zařízeních tohoto výrobce. Lehká a prostorově úsporná klávesnice v nové barvě Blueberry má vyduté klávesy, což podporuje pohodlné, plynulé a mimořádně tiché psaní jak za pracovním stolem, tak na cestách. Klávesnice se dá připojit k MacBooku, iPadu nebo iPhonu pouhým stisknutím tlačítka pomocí technologie Easy-Switch. 

Přístup společnosti Logitech k udržitelnému rozvoji

Výrobky Logitech, včetně kolekce „Designed for Mac“, jsou navrženy tak, aby uspokojily uživatele nejen po funkční a estetické stránce, ale také s ohledem na dopad na životní prostředí a společnost. Plastové díly v periferiích MX for Mac a Lift for Mac obsahují certifikované recyklované plasty, které dávají druhý život plastům z vyřazené staré spotřební elektroniky. Jejich podíl činí:

  • 47 % u MX Mechanical Mini for Mac v barvě Space Gray,
  • 36 % u MX Mechanical Mini for Mac v barvě Pale Gray,
  • 27 % u MX Master 3S for Mac v barvě Space Gray,
  • 22 % u MX Master 3S for Mac v barvě Pale Gray,
  • 54 % u Lift for Mac.

Všechny produkty Logitech jsou certifikovány jako uhlíkově neutrální. Jejich čistý uhlíkový dopad snižujeme tím, že je navrhujeme s ohledem na udržitelnost a využíváme obnovitelné zdroje energie všude, kde je to možné. Náš zbytkový dopad kompenzujeme také nákupem kvalitních certifikovaných kompenzačních produktů z oblasti lesního hospodářství nebo obnovitelných zdrojů energie a od komunit zasažených klimatickými změnami.

Cena a dostupnost

Produkty „Designed for Mac“ budou v České republice k dostání od září 2022 u tradičních partnerů a na Logitech.com a u dalších globálních prodejců za tyto doporučené maloobchodní ceny:

  • MX Mechanical Mini for Mac: 4 390 Kč
  • MX Master 3S for Mac: 3 190 Kč
  • Lift for Mac: 1 190 Kč
  • K380 for Mac: 1 349 Kč. 

### 

O společnosti Logitech

Společnost Logitech pomáhá všem lidem realizovat jejich touhy nabídkou technologií, které umožňují každému tvořit, být úspěšnější a užívat si více života. Navrhuje a vytváří produkty, které spojují lidi prostřednictvím počítačů, her, videa, hudby nebo streamování a tvorby obsahu. Mezi značky společnosti Logitech patří Logitech, Logitech G, Astro Gaming, Streamlabs, Ultimate Ears, Jaybird a Blue Microphones. Společnost Logitech International byla založena v roce 1981 a je registrována ve Švýcarsku; její akcie se obchodují na švýcarské burze SIX Swiss Exchange (LOGN) a na americké burze Nasdaq Global Select Market (LOGI). Více informací o společnosti Logitech můžete získat na webových stránkách www.logitech.com, firemním blogu, Facebooku nebo na Twitteru s hashtagem @Logitech.