Společnost SÍŤ, spol. s r.o. od října změní název na Thein Digital s.r.o.

Společnost SÍŤ, spol. s r.o., která se v roce 2020 stala součástí portfolia fondu J&T Thein SICAV, podfondu Digital, změní od října tohoto roku název na Thein Digital s.r.o. V čele SÍTě (od října Thein Digital s.r.o.) dnes stojí CEO Martin Hanc. Kromě stávajícího portfolia se společnost v budoucnu plánuje věnovat poskytování, návrhu, správě a konzultacím moderního DevSecOps & CI/CD prostředí na bázi technologií RedHat, SuSe, VmWare nebo RobinIO. Současně Thein Digital vytváří silnou kompetenci v oblasti public cloud AWS a v budoucnu MS Azure. 

Transformace ze SÍTě na Thein Digital s.r.o. je dalším krokem kupředu v rámci dlouhodobého procesu integrace skupiny Tomáše Budníka. SÍŤ se již dříve propojila se společností SparkTechNet, dále ve skupině došlo pod značku Thein Security ke sloučení entit Netpointers, H-Square ICT Solutions a Epicom. “Aktuálními změnami rozhodně nekončíme, brzy navážeme kroky směřujícími k dalšímu sjednocování firem a také našich projektů, které doposud stojí organizačně bokem, jako je například budování privátních 5G sítí. Integrována budou také nová řešení jako moderní hybridní cloud prostředí, kompetence open cloudu a IoT,” přibližuje Tomáš Budník, šéf investiční skupiny Thein.

Pro zákazníky a dodavatele dochází ke změně v názvu a zároveň sídla společnosti (nové sídlo: Novoveská 2056/5i Mariánské Hory, Ostrava 709 00). Její IČO a ostatní kontaktní informace zůstávají nadále beze změny.

O SÍTI

Společnost SÍŤ se na českém trhu pohybuje přes 25 let. Po celou dobu svého působení sehrávala roli průkopníka a inovátora. Byla jednou z prvních firem věnujících se dodávkám a provozu technologií ATM a SAN v České republice a na Slovensku. Její klienti pocházejí zejména z oblasti bankovnictví, telekomunikací, energetiky a automobilového průmyslu.