Společnost HyperX představuje mikrofon HyperX ProCast XLR s velkomembránovým kondenzátorem se zlatým povrchem pro profesionální nahrávání

Praha, Česká republika – 10. října 2022 HyperX, tým herních periferií společnosti HP Inc. a lídr v oblasti her a esportu, dnes oznámil vydání velkomembránového kondenzátorového mikrofonu HyperX ProCast. HyperX ProCast je profesionální kondenzátorový mikrofon s připojením XLR1, vstupem s kardioidním polárním vzorem a pozlacenou velkomembránovou kondenzátorovou kapslí, který poskytuje vysoce kvalitní zvukový výkon. Mikrofon HyperX ProCast je určen pro streamery, influencery a tvůrce obsahu, kteří hledají profesionální kvalitu mikrofonu s připojením XLR, a nabízí vysoce kvalitní zvukové záznamy2 s živým zvukem.

„HyperX pokračuje ve vylepšování své řady vysoce kvalitních a výkonných periferií, které splňují potřeby dnešních hráčů, influencerů, tvůrců obsahu a dalších,” řekla Bianca Walter, obchodní manažerka společnosti HyperX pro region EMEA. „Jako náš první mikrofon XLR je mikrofon HyperX ProCast ideální pro profesionály v oblasti nahrávání, tvůrce obsahu a streamery. Díky připojení XLR a vysoce kvalitnímu velkému kondenzátoru se zlatým povrchem se inženýři společnosti HyperX zaměřili na zajištění vynikajícího zvukového výkonu a všestrannosti pro použití v domácích i profesionálních studiích.”

Mikrofon ProCast zachycuje vysoce kvalitní nahrávky díky velkomembránové kondenzátorové kapsli se zlatým nástřikem a využívá oblíbenou kardioidní polární charakteristiku, která se zaměřuje na zdroj zvuku. Přepínatelný PAD -10 dB umožňuje mikrofonu zvládnout hlasité zdroje zvuku a přepínač horní propusti 80 Hz pomáhá redukovat nežádoucí nízké frekvence.

Mikrofon ProCast je navržen tak, aby zachycoval vysoce kvalitní zvuk a obsah bez šumu, a je vybaven vestavěným antivibračním nárazovým držákem snižujícím vibrace a odnímatelným kovovým pop-filtrem HyperX Shield, který pomáhá redukovat dunění a praskání pro čistší záznam zvuku. Adaptér držáku je vhodný pro 3/8palcové i 5/8palcové závity a je kompatibilní s většinou stojanů a ramen.

Dostupnost

Velkomembránový kondenzátorový mikrofon HyperX ProCast bude k dostání za 7 499 Kč v síti maloobchodních a elektronických prodejců společnosti HyperX.

Ceny na HyperX.com se mohou změnit bez předchozího upozornění. Ceny u maloobchodních prodejců se mohou lišit.

Technické specifikace HyperX ProCast:

Číslo modelu 699Z0AA

Specifikace mikrofonu

Element                                                             Externě polarizovaný kondenzátor se zlatým nástřikem

Průměr membrány                                        2,54 cm

Polární vzor(y)                                                Kardioida           

Frekvenční charakteristika                         20 Hz – 20 kHz

Citlivost                                                              -38± 3 dBV (1 V/Pa při 1 kHz)

Maximální hladina vstupního zvuku       140 dBSPL (THD 1% @ 1 kHz)

Noise (RMS)                                                     -118 dBV (A-weighting)

Dynamický rozsah                                          123 dB

Poměr signálu k šumu                                  75 dB

Výstupní impedance                                     160 Ω

Požadavky na fantomové napájení        48 V stejnosměrné napětí, 3 mA

Připojení a funkce

Tlumič otřesů                                                   vestavěný

Pop Filtr                                                              Kovový, nacvakávací, odnímatelný

Typ připojení                                                   Vyvážený 3pinový XLR samec

Ovládací prvky

Pasivní tlumící zařízení (PAD)                     -10 dB

High-pass filtr                                                   -3 dB @80 Hz, -12 dB/Oktávu

Fyzické specifikace

Hmotnost (mikrofon)                                   376 g

Hmotnost (tlumič otřesů a pop-filtr)      127 g

Celková hmotnost                                         503 g

Rozměry                                                            134 x 102 x 209 mm

1 Kabel XLR a rameno mikrofonu nejsou součástí dodávky.

2 HyperX doporučuje rozhraní se ziskem alespoň 60 dB.

O HyperX

Již 20 let je posláním společnosti HyperX vyvíjet herní řešení pro všechny typy hráčů a společnost je trvale uznávána za poskytování produktů, které poskytují vynikající pohodlí, estetiku, výkon a spolehlivost. Pod heslem “WE’RE ALL GAMERS” (VŠICHNI JSME HRÁČI) si herní headsety, klávesnice, myši, USB mikrofony a příslušenství pro konzole HyperX vybírají jak běžní hráči, tak i slavní ambasadoři, profesionální hráči, techničtí nadšenci a overclockeři po celém světě, protože splňují nejpřísnější specifikace produktů a jsou vyrobeny z nejlepších komponent ve své třídě. Další informace naleznete na adrese www.hyperxgaming.com

O společnosti HP

HP Inc. je technologická společnost, která věří, že i jeden mimořádný nápad má sílu změnit svět. Její portfolio produktů a služeb v oblastech osobních počítačů, tiskáren a řešení pro 3D tisk pomáhá tyto myšlenky realizovat. Více informací o HP Inc. naleznete na http://www.hp.com.

HyperX najdete na:  

YouTube: http://www.youtube.com/hyperx 

Facebook: http://www.facebook.com/hyperxcommunity 

Twitter: http://twitter.com/hyperx 

Instagram: https://www.instagram.com/hyperx 

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/hyperx 

Tagged