Společnost Sharp/NEC uvedla na trh nové All-in-One řešení spolupráce – 75“ a 86“ LCD InfinityBoardy 2.2 QL Váš dostatečně velký společník v zasedací místnosti!

Displej InfinityBoard od společnosti NEC je výkonný a přizpůsobitelný pracovní prostor, který vyhoví každému druhu setkání. Ať už jsou cílem vašeho setkání diskuse, hodnocení, videokonference nebo spolupráce, displej InfinityBoard představuje modulární řešení k vytvoření ideálního místa k setkání.

InfinityBoard byl navržen tak, aby „zkrátka fungoval“, dokáže se přizpůsobit jakémukoliv druhu setkání. Od setkání s vícero řečníky, po velké skupiny s účastí na dálku. Ve virtuálních pracovních prostorech se spolupráce dostává na novou úroveň a interaktivní setkání zvyšují efektivitu týmové práce.

InfinityBoard se dodává s dotykovým displejem InGlass™ s ultra vysokým rozlišením a dvěma pasivními pery. Nabízí rovněž ultra širokoúhlou videokonferenční kameru Huddly IQ a špičkové konferenční reproduktory. Kombinace otevřené platformy zasouvací výpočetní moduly OPS a systému Windows 10 Professional umožňuje řešení šité na míru podle požadavků zákazníka bez omezení jakéhokoli konkrétního softwaru, videokonferenční aplikace nebo infrastruktury. Quicklaunch™ je jednoduché a bezpečné rozhraní pro konferenční místnosti, které umožňuje integraci do vícero platforem, díky čemuž se InfinityBoard změní na konferenční prostor ovladatelný jedním kliknutím.

InfinityBoard přichází nyní v nové verzi 2.2, která obsahuje množství nových funkcí: dálkové ovládání – New UI, bezdrátové dálkové ovládání tabletem, autentizační aplikace, weav 2. Umožňuje sdílení schůzek v místnosti nebo na dálku, sdílení souborů a obrazovky i vzdálené ovládání zařízení se systémy iOS a Android, Digital Signage, Hlasové příkazy s nastavením Quicklaunch, Aktualizace ovládání Biamp, Extra ovládání kamery, Aktualizace sady Zoom SDK, Prostředí GCC High Environment, Ovládání zvuku v režimu uzamčení, Hesla v Nastavení rychlého spuštění, Všechny aktualizace prostřednictvím instalačního programu UCW.


Video prezentace  CO JE TO NEC Quicklaunch?

Video prezentace  NEC Quicklaunch™ Tutorial

Video prezentace  NEC Quicklaunch™ funkce 2.1

Video prezentace  NEC Quicklaunch™ dálkové ovládání

Technické parametry NEC 75“ a 86“ InfinityBoard 2.2QL:

Technologie paneluIPS s Edge LED podsvícením
Rozlišení3 840 x 2 160
Velikost obrazovky [palce/cm]75 a 86 / 189 a 217
Jas [cd/m²]500, 350 (shipment setting)
Provozní hodiny24/7
Kontrastní poměr (typ.)1200:1
Pozorovací úhly [°]178 / 178 (kontrastni pomér > 10:1)
Colour Depth [bn]1.073 (10bit)
Doba odezvy (typ.) [ms]8 (grey-to-grey)
Haze Level [%]Pro (28)
Podporování orientaceNa výšku; Na šířku; Tváří nahoru

Sklo:

TypPrémiové tvrzené sklo s povrchovým ošetřením proti odlesku
Tloušťka [mm]3
Propustnost světla [%]88 (+/- 1 %)

Konektivita:

Digitální video vstup2 x DisplayPort (HDCP); 3 x HDMI (HDCP)
Analogový audio vstup1 x 3,5 mm jack
Digitální audio vstup2 x Port pro obrazovku; 3 x HDMI
Ovládání vstupu1 x LAN 100Mbit; 1 x Remote Control (3.5 mm jack); 1 x RS232
Input Data1 x microSD (MediaPlayer); 1 x USB 2.0 (Downstream); 1 x USB 2.0 (MediaPlayer); 1 x USB Type-B (Upstream); 2 x USB 2.0 (Compute Module, 1 x 5V/2A powered)
Digitální video výstup1 x DisplayPort (loop through: DisplayPort, OPS slot-in PC)
Analogový video výstup1 x 3,5 mm konektor
Ovládání výstupu1 x LAN 100Mbit
USB Hub4x USB 3.0

Volitelné příslušenství:

Intel® OPS Slot-In PC, MDSV Sensor 3 – Kalibrační colorimetr, pojízdné stojany, univerzální nástěnné montážní kity a další.

Výhody:

  • Přirozený zážitek z psaní – je to jako psát na papír! Bez ohledu na to, zda používáte prst nebo pero, dotyková technologie InGlass™ poskytuje bezproblémový interaktivní dotykový výkon včetně Windows Ink a potlačení dlaně.
  • Zjednodušte si inteligentní videokonferenci – vychutnejte si dokonalou kvalitu zvuku a videa s integrovanou ultra širokoúhlou kamerou s automatickou kompozicí snímku a špičkovými konferenčními reproduktory.
  • Počítač připravený na upgrade v budoucnu a nižší uhlíková stopa – integrovaný zásuvný počítač ve vestavěném slotu OPS zaručuje jednoduchý upgrade v budoucnu a zároveň snižuje uhlíkovou stopu výrobku a námahu při instalaci.
  • Přizpůsobený potřebám vaší aplikace – díky operačnímu systému Windows 10 Professional je tato obrazovka flexibilním řešením, které pomáhá vašim zaměstnancům svým známým uživatelským rozhraním.
  • Jednoduché svolání a řízení mítinků – připojení se k mítinkům, spolupráce, sdílení zařízení a další činnosti proveditelné jediným dotykem.
  • Žádné starosti – připojení se k mítinkům, spolupráce, sdílení zařízení a další činnosti proveditelné jediným dotykem. Díky režimu resetování a uzamknutí jde o bezpečná řešení pro IT oddělení a koncové uživatele.

Link na produktový list NEC 86“ InfinityBoard 2.2 QL.

Podrobné technické informace o produktu NEC 86“ InfinityBoard 2.2 QL naleznete ZDE na stránkách výrobce. 

Kvalita dělá rozdíl – Sharp NEC Display Solutions.

Kompletní sortiment LFD interaktivní displeje společnosti Sharp/NEC naleznete ZDE.

Dostupnost a distribuce produktů:

Produkty můžete zakoupit v síti CZ/SK Sharp/NEC distributorů nebo dealerů:

AT ComputereDsystem CZ i SKSWSImpromat a Nowatron Elektronik.

Hlavním distributorem pro SK je společnost eDsystem SK.

3 roky záruka výrobce:

Sharp/NEC poskytuje tří letou záruku ve standardu, lze přikoupit rozšířenou záruku výrobce až na 5 let.
Výrobce tak nabízí nejvyšší bezpečnost investice a velmi nízké celkové náklady na vlastnictví produktů.
Sharp/NEC poskytuje na své výrobky službu SERVICE PLUS – závazek kvality.
Na vybrané projektory poskytuje výrobce rozšířenou bezplatnou záruku až 5 let po registraci na základě akce do března 2023, podmínky akce naleznete ZDE

Servis produktů Sharp/NEC zajišťuje společnost:

IMPROMAT-COMPUTER s.r.o. se sídlem Třida Tomáše Bati 5267, 760 01 Zlín

ČR  Tel.: +420 800 166 366
SR  Tel.: +421 948 657 147 

O společnosti Sharp NEC Display Solutions Europe GmbH 

Společnost Sharp NEC Display Solutions Europe GmbH je předním světovým poskytovatelem profesionálních a komerčních vizuálních technologií a řešení digitální reklamy, kterou společně vlastní společnosti Sharp Corporation a NEC Corporation. Sharp NEC Display Solutions nabízí jedno z nejširších portfolií vizuálních řešení v oboru, inovuje LCD displeje, lampové a laserové projektory, dvLED, technologie 8K a 5G, řešení pro spolupráci, kalibrační nástroje, IoT a analytiku řízenou umělou inteligencí. Společnost Sharp NEC Display Solutions je důvěryhodným jménem a poskytovatelem komplexních řešení se silnými vazbami na partnery v oboru a má pověst kvalitního a spolehlivého dodavatele a špičkové zákaznické podpory s řadou profesionálních služeb. Organizace poskytuje služby na nejrůznějších trzích a její odborné znalosti zahrnují maloobchod, podniky, vzdělávání, zábavu, dopravu, energetiku, veřejné služby a další.

Další informace naleznete na adrese www.sharpnecdisplays.eu.Sledujte nás na našich sociálních sítích: Twitter, LinkedIn, YouTube a Facebook.