Společnost Sharp/NEC uvedla na trh Precision Touch Display LCD 75″ Sharp PN-L752B

Osvědčený vysoce kvalitní zvuk a obraz ve 4K se snadno připojitelnými standardy USB-C je klíčem k bezproblémovým propojení týmů na hybridních schůzkách. 

Vytvořte si vlastní schůzku v prostředí Microsoft

BIG PAD L2B kombinuje skutečné “čtení a psaní ve 4K” a intuitivní uživatelské prostředí “pero na papíře” s technologií Zero Bonding a technologií Sharp Precision Touch. Díky jedinému konektoru USB-C je tak snadné vejít do místnosti, připojit zařízení a ihned začít spolupracovat. Model L752B je také vybaven integrovaným systémem Android whiteboard (bílá tabule) s režimem překryvného psaní a funkcí bezdrátového sdílení obrazovky, jakož i odstupňovaným zabezpečením, které pomáhá zvýšit vaši produktivitu.

Model L752B je ideální volbou pro rušná kancelářská prostředí, zasedací místnosti, jednací místnosti a školení, která vyžadují rychlou odezvu a inteligentní integrované nástroje pro spolupráci. Podporuje efektivní týmovou práci, podporuje sdílení nápadů a pomáhá lidem předvádět skvělé prezentace a dosahovat lepších výsledků na schůzkách.

Pro potřeby videokonferencí je nejvhodnějším příslušenstvím AV Soundbar PN-ZCMS1, který umožňuje rychlou a snadno použitelnou sjednocenou komunikaci, která obohatí téměř každou kancelář, hybridní zasedací místnost či učebnu.

Video prezentace produktu:

Technické parametry PN-L752B:

Technologie paneluVA s přímým LED podsvícením
Velikost obrazovky [palce/cm]75 / 189.3
Rozlišení3 840 x 2 160
Jas [cd/m²]350
Provozní hodiny16/7
Úroveň „haze level“Standard
Poměr stran16:9
Kontrastní poměr (typ.)5 000:1
Pozorovací úhly [°]178/178
Doba odezvy (typ.) [ms]8,5
Podporování orientaceNa šířku

Konektivita:

Analogový video vstup1 x VGA
Digitální video vstup1 x USB-C (s HDCP, 65 W); 3 x HDMI (HDCP)
Analogový audio vstup1 x 3,5 mm jack
Ovládání vstupuLAN 100Mbit; RS232
Input Data1 x USB 2.0 (Type-A); 2 x USB 3.0 (Type-B);
4 x USB 3.0 (Type-A)
Analogový video výstup1 x 3,5 mm konektor
Ovládání výstupuRS232

Dotyk:

Dotyková technologiePrecision
Dotykové bodySkutečný vícenásobný dotyk s až 20 dotyky
Způsob vstupuDvojitý hrot pera stylusu (3mm/9mm); prst; rukavice
Operační SystémPřirozený vícenásobný dotyk: Windows 7, Windows 8, Windows 10, Linux, Android; Předvolená myš: Windows XP, Windows Vista, Mac OS X
Komunikační protokolUSB-HID
Palm Rejectionne
Windows Inkano
Operační systémNative Multi-Touch: Windows 8.1/10/11, Linux, Android 9.0 nebo vyšší, Chrome OS 87 nebo vyšší; Single Touch (Default Mouse): Mac OS X 10.15/11/12

Sklo:

TypTepelně tvrzené antireflexní sklo; zero-bonding
Tloušťka [mm]3,4
Haze Level [%]3 ~ 8
Tvrdost [H]≥ 8

Příslušenství:

Příslušenství8m USB-C kabel PN-ZU01; AV Soundbar (PN-ZCMS1); pojízdné stojany (PD02MHA; PD03MHA) ;  nástěnný držák SF680P
OPS SlotIntel® Atom, Celeron a Core CPUs slot-in PC (zasouvací počítač)

Výhody PN-L752B:

  • Uživatelská zkušenost z psaní perem na papír – Zero Bonding a technologie PrecisionTouch od společnosti Sharp umožňují velmi přesné a citlivé psaní a kreslení až do 20 dotykových bodů.
  • Okamžitá spolupráce – integrovaný počítač Android PC je vybavený výkonným spouštěčem domovské obrazovky, který nabízí rychlý a flexibilní přístup k množství předem nainstalovaných aplikací.
  • Nejnovější bezdrátová spolupráce BYOD – bezdrátově sdílejte obsah z jakéhokoliv zařízení přes integrovaný počítač Android PC nebo využijte slot OPS pro rozšíření funkčnosti displeje BIG PAD s doplňky a řešeními třetích stran.
  • Maximální flexibilita – poskytuje výjimečnou svobodu používání, pro splnění požadavků i těch nejnáročnějších firemních prostředí pomocí konektorů USB-C, HDMI nebo VGA.
  • „Bezpečný design“ – víceúrovňové zabezpečení údajů umožňuje nastavit úroveň zabezpečení počítače Android PC a zachovat ochranu na požadované úrovni zabezpečení.

Výhody AV Soundbaru PN-ZCMS1:

  • Úplné pokrytí místnosti – 12Mpx vestavěná kamera se 120° zorným polem.
  • Vysoce kvalitní zvuk – mikrofon se 6 maticemi pevně snímá hlas a potlačuje ozvěny, aby byl zajištěn čistý zvuk i ve větších místnostech.
  • Zaměřte se na přednášejícího – inteligentní detekce obličeje a lokalizace hlasu sleduje, kdo mluví, a plynule přepíná mezi přednášejícími.
  • Rychlé zahájení schůzky – uložte si až dvě předvolby kamery a přepínejte mezi nimi pomocí dálkového ovládání.
  • Snadná instalace – montáž na horní část zařízení řady BIG PAD L2B nebo přímo na stěnu pomocí držáku pro montáž na stěnu.

Odkaz na produktový list PN-L752B.

Podrobné technické informace o PN-L752B naleznete ZDE na stránkách výrobce. 

Podrobné technické informace o AV Soundbaru PN-ZCMS1 naleznete ZDE na stránkách výrobce.

Kvalita dělá rozdíl – Sharp NEC Display Solutions.

Kompletní sortiment společnosti Sharp/NEC naleznete ZDE.

Dostupnost a distribuce produktů:

Produkty můžete zakoupit v síti CZ/SK Sharp/NEC distributorů nebo dealerů:

AT Computer CZ i SK, AV MediaeDsystem CZ i SK, Exac, Image CZSWSImpromat CZ i SK, Nowatron Elektronik a Techdata.

3 roky záruka výrobce:

Sharp/NEC poskytuje tří letou záruku ve standardu, lze přikoupit rozšířenou záruku výrobce až na 5 let.
Výrobce tak nabízí nejvyšší bezpečnost investice a velmi nízké celkové náklady na vlastnictví produktů.
Sharp/NEC poskytuje na své výrobky službu SERVICE PLUS – závazek kvality.
Na vybrané projektory poskytuje výrobce rozšířenou bezplatnou záruku až 5 let po registraci na základě akce do března 2023, podmínky akce naleznete ZDE.

Servis produktů Sharp/NEC zajišťuje společnost:

IMPROMAT-COMPUTER s.r.o. se sídlem Třida Tomáše Bati 5267, 760 01 Zlín

ČR  Tel.: +420 800 166 366
SR  Tel.: +421 948 657 147 

O společnosti Sharp NEC Display Solutions Europe GmbH 

Společnost Sharp NEC Display Solutions Europe GmbH je předním světovým poskytovatelem profesionálních a komerčních vizuálních technologií a řešení digitální reklamy, kterou společně vlastní společnosti Sharp Corporation a NEC Corporation. Sharp NEC Display Solutions nabízí jedno z nejširších portfolií vizuálních řešení v oboru, inovuje LCD displeje, lampové a laserové projektory, dvLED, technologie 8K a 5G, řešení pro spolupráci, kalibrační nástroje, IoT a analytiku řízenou umělou inteligencí. Společnost Sharp NEC Display Solutions je důvěryhodným jménem a poskytovatelem komplexních řešení se silnými vazbami na partnery v oboru a má pověst kvalitního a spolehlivého dodavatele a špičkové zákaznické podpory s řadou profesionálních služeb. Organizace poskytuje služby na nejrůznějších trzích a její odborné znalosti zahrnují maloobchod, podniky, vzdělávání, zábavu, dopravu, energetiku, veřejné služby a další.Další informace naleznete na adrese www.sharpnecdisplays.eu.
Sledujte nás na našich sociálních sítích: Twitter, LinkedIn, YouTube a Facebook.