CyberPower realizoval úspěšnou implementaci svých UPS v logistickém centru společnosti Hortim Group

Praha, 25. října 2022 – Společnost CyberPower, přední světový výrobce záložních napájecích řešení, oznámila, že její záložní zdroje napájení (UPS) a příslušenství využívají pro kritické aplikace velké společnosti, infrastrukturní body i instituce v ČR i na Slovensku. K nejnovějším implementacím v tomto směru patří úspěšné řešení záložních systémů pro firmu Hortim Group na Slovensku.

Nové logistické centrum vyžadovalo spolehlivou zálohu

Společnost CyberPower oznámila úspěšné završení spolupráce ze Slovenska. Společnost Hortim Group zde začala používat její zdroje záložního napájení. Její nové logistické centrum si totiž vyžadovalo spolehlivé řešení zálohy elektrické energie pro svoje servery a síťové systémy. K zásadním kritériím klienta patřila kompatibilita s elektrickým generátorem a možnosti vzdálené správy. I proto, že provoz logistického centra je řešen poloautomaticky.

Hortim Group začala využívat konkrétně UPS CyberPower řady Online S, jmenovitě modely OLS6000ERTXL3U a OLS10000ERTXL3U a také karty pro vzdálenou správu RMCARD205. Série Online S využívá on-line topologii s dvojitou konverzí s nulovou dobou přenosu, což znamená dokonalé řešení pro kritické systémy a zařízení. Samozřejmostí je i potřebná kompatibilita s generátory, která zajišťuje funkčnost celého objektu i v případě delšího výpadku.

K zásadním prvkům UPS CyberPower řady Online S patří například čistý sinusový výstup, ECO režim, LCD displej s potřebnými informacemi nebo možnost paralelního rozšíření o další UPS. Režim ECO zvyšuje účinnost systému ve chvílích, kdy je kvalita energie v elektrické síti dobrá. Zmíněné karty pro vzdálenou správu pak doplňuje i software PowerPanel®, který umožňuje vzdálené ovládání UPS zařízení a také komplexní přehled a správu nad těmito zařízeními.

Hortim Group má již téměř 30letou tradici

Společnost Hortim Group je společnost poskytující obchodní a logistické služby, která byla založena v roce 1993 a má tedy již téměř 30letou tradici. V současnosti má v České republice a na Slovensku čtyři pobočky, pět dceřiných společností a více než 550 zaměstnanců. Zaměřuje se především na obchodování s ovocem a zeleninou, jejich pěstování, dovoz, skladování, balení, zrání a včasnou dodávku.

Bližší informace naleznete zde:

https://www.cyberpower.com/eu/cs/product/sku/ols6000ertxl3u

https://www.cyberpower.com/eu/cs/product/sku/ols10000ertxl3u

https://www.cyberpower.com/eu/cs/product/sku/rmcard205

O společnosti CyberPower

CyberPower je přední světový dodavatel profesionálních řešení pro zálohování napájení. Dodává spolehlivé záložní napájecí zdroje, aplikace pro správu napájení a příslušenství pro stolní počítače, pracovní stanice, servery a počítačové sítě. Společnost CyberPower má zastoupení v Evropě, Severní Americe, Asii a Rusku. CyberPower je druhým největším dodavatelem pro maloobchodní segment v Severní Americe. Další informace o společnosti CyberPower a jejích produktech naleznete na internetových stránkách: 

www.cyberpower.com a video kanálu https://www.youtube.com/user/MyCyberPower.