Společnost Sharp/NEC uvádí – „Zlepšete výkon vašeho NEC displeje kdykoliv!“

Platforma otevřené modulární inteligence (OMI) společnosti Sharp/NEC poskytuje inteligentní a bezproblémové propojení mezi zdrojem dat a displejem, poskytuje výkonné a přizpůsobené digitální signage řešení připravené na budoucnost. Zjednodušuje instalaci, používání a údržbu zařízení, zároveň usnadňuje modernizaci zařízení pro digitální signage a v neposlední řadě snižuje nároky na spotřebu energie, což je zrovna v dnešní době velmi žádanou přidanou hodnotou našich produktů.

Bezproblémově integrovaná výpočetní technika do vašeho NEC displeje je řešení na míru pro dokonale přizpůsobený výkon!

Široká škála vyměnitelných zasouvacích doplňkových modulů spolu s přizpůsobitelnou úrovní výkonu umožňují vytvářet řešení na míru, které jsou perfektně sladěny s individuálními požadavky.

Slot-In Option zajistí jednodušší a pružnější prezentaci obsahu v oblasti digital signage, bez dodatečných kabelů nebo zařízení.

Výkon svých displejů můžete kdykoliv zvýšit prostřednictvím bohatého sortimentu zásuvných výpočetních modulů k zajištění inteligentního a bezproblémového spojení mezi zdrojem přehrávaného scénáře obsahu dat a displejem.

Jste připraveni na vstup do světa displejů s otevřenou platformou?

Nové velkoformátové displeje LFD LCD řady MESSAGE a řady P jsou navrženy tak, aby umožňovaly elegantní integraci výpočetních modulů nebo jiných zařízení do slotu v krytu displeje. V závislosti na požadavcích přehrávaného scénáře obsahu použitý slot umožňuje integraci výpočetního modulu Raspberry Pi Compute Module 4 (RPi CM4) nebo Intel®SDM Small/Large. Díky bezproblémové vestavěné konstrukci není nutné používat externí napájecí zdroje, kabeláž a další montážní systémy, takže vzniká elegantní a efektivní řešení “vše v jednom” s výkonnými a přesvědčivými funkcemi.

Otevřené modulární zásuvné moduly nabízejí vyměnitelný výběr řešení včetně výpočetní techniky, přehrávání médií a distribuce signálu (např. AVoverIP) pro neomezenou všestrannost. Vestavěná řešení umožňují rozšířit displeje do řešení na míru, které splňují specifické požadavky na výkon jakékoli aplikace.

Pokud se v budoucnu změní požadavky, lze integrovaný modul odpovídajícím způsobem upgradovat nebo překonfigurovat, aniž by bylo nutné vyměňovat celý displej.
U rozsáhlých projektů lze výpočetní modul před nasazením předem nakonfigurovat v Standalone Adapteru , aby byl zajištěn hladký a efektivní proces instalace.

Komplexní nabídka zařízení s výpočetním výkonem zajišťuje dokonalé přizpůsobení všem scénářům a požadavkům na použití.

Výběr je možný z různých zásuvných výpočetních modulů SDM/OPS podle svých potřeb:

  • ZákladníRaspberryPi Compute Module 4 (také s Wi-Fi) – Pro informační displeje v maloobchodním prostředí, pro cestující s informacemi o dopravě a tabule rychlého občerstvení.
  • ZákladníIntel® SDM Slot-In PC Essential – NOVINKA!
  • StandardníIntel® SDM slot-in PC Celeron – Pro digitální informační displeje v maloobchodních nebo firemních aplikacích, informační tabule pro cestující a jídelní lístky.
  • Střední třídaIntel® SDM slot-in PC Core i3 – Pro letové informace a informace pro cestující, maloobchodní a firemní nápisy a interaktivní a kioskové aplikace.
  • PokročilýIntel® SDM slot-in PC Core i5 – Pro interaktivní informační aplikace, videostěny a složitější instalace inteligentních nápisů, kde se používají, zpracovávají a zobrazují data ze senzorů a další data v reálném čase.
  • EnterpriseIntel® SDM slot-in PC Core i5 – Pro náročné aplikace v zasedacích místnostech podniků, jako jsou videokonference, interaktivní tabule a případy video spolupráce.

Intel® SDM poskytuje stejnou úroveň inteligence a interoperability jako Open Pluggable Specification (OPS), ale v menším provedení a bez krytu, což umožňuje integraci do moderních tenkovrstvých displejů. Intel® SDM se dodává ve dvou velikostech – Intel® SDM Small (Intel® SDM-S) a Large (Intel® SDM-L). Konektor na okraji karty vyhovuje větším požadavkům na šířku pásma a kvalitu obrazu pro podporu displejů s rozlišením 8K a snímání videa.

Díky využití nejnovějšího hardwarového zabezpečení Intel® Trusted Platform Module (TPM) s integrovaným modulem Intel®SDM nejsou naše digitální displeje považovány za zranitelné místo. Spolehlivost a dlouhá životnost jsou pro Sharp/NEC nejvyššími prioritami. Intel®SDM je osvědčený pro komerční a vestavěná zařízení, spolehlivý v nepřetržitých 24/7 aplikacích. Kromě toho společnost Sharp/NEC používá v šasi svých displejů pouze kov, který podporuje vynikající odvod tepla a je odolný proti ohni, takže je lze bezpečně používat ve veřejných prostorách.

Provozuschopnost

Průmyslové a vestavné komponenty snižují nároky na spotřebu energie, což vede k výrazným úsporám energie a delší životnosti výrobků ve srovnání se spotřebitelskými produkty. Závazek společnosti Sharp/NEC dodržovat nejvyšší standardy kvality a pečlivý výběr komponentů průmyslové kvality zajišťuje nízkou poruchovost a vhodnost pro nepřetržitý provoz. Pokud dojde k poruše, lze vestavěnou jednotku snadno vyměnit, aniž by bylo nutné vyměnit celý displej. Na displej i vestavěný modul se vztahuje tříletá záruka s dodatečným servisem výměny v regionu EMEA.

Inovativní otevřená modulární konstrukce společnosti Sharp/NEC znamená, že řešení displeje, které potřebujete dnes, bude vyhovovat vašim měnícím se potřebám v budoucnosti.

Výhody:

  • Snadná instalace – OPS/SDM produkty jdou jednoduše zasunout do displeje a jsou tak elegantním, nenápadným řešením, bez kabelů, s připojením pro napájení, video, audio a ovládání přes RS232.
  • Vysoká flexibilita – Produkty Sharp/NEC s možností slotů nabízejí zaměnitelný výběr řešení, včetně výpočetní technologie, distribuce signálu, přehrávání médií a bezdrátového přenosu dat. Integrované řešení umožňuje upgradovat kompatibilní displeje a projektory na řešení šité na míru, které odpovídá specifickým požadavkům jakéhokoli vertikálního sektoru, jako je letectví a doprava, korporace, vzdělávání, energetika a utility, maloobchod a signage. Variabilita a flexibilnost Slot-in řešení umožňuje výběr produktů přesně podle potřeb zákazníka.
  • Nízké TCO – Průmyslové a vložené komponenty umožňují nízkou spotřebu energie, což znamená významnou úsporu energie a delší životní cyklus produktu, ve srovnání s ostatními spotřebními výrobky. Závazek Sharp/NEC k nejvyšším standardům kvality a pečlivý výběr průmyslových komponent zajišťuje nízkou poruchovost a vhodnost pro aplikace 24/7. Pokud dojde k poruše, vestavěnou jednotku lze snadno vyměnit, aniž byste museli vyměňovat celý displej. Na displej i vestavěný modul se vztahuje 3letá záruka s dalšími výměnnými službami v rámci EMEA.
  • Jednoduché použití – Jediné kontaktní místo pro servis a údržbu! Displej nebo projektor Sharp/NEC, který obsahuje doplňkové slotové řešení má odpovídající záruku a jeden servisní kontakt pro oba produkty! Neřešíte různé dodavatele pro jednotlivé díly! Pokud vyžaduje slotové řešení údržbu nebo aktualizaci lze jej snadno vyjmout. Standalone Adapter dokonce umožňuje OPS/SDM modul otestovat bez nutnosti instalace do panelu.
  • Bezpečná investice – Infrastruktura a design s dlouhou životností, což znamená, že jej můžete použít i když inovujete váš displej nebo projektor. Komponenty pro průmyslové účely zajišťují nízkou poruchovost a vhodnost pro použití v provozu 24/7. Mimo to záruka 3 roky platí nejen pro displej a projektor, ale i pro vložený OPS/SDM produkt.

Computing řešení – produkty:

  • Zasouvací počítače OPS – Zasouvací moduly založené na Open Pluggable Specification (OPS) jsou kompatibilní s „otevřenou specifikací zasouvatelných zařízení“, která je prvním průmyslovým standardem digitálních signage; OPS poskytují širokou škálu volitelných výpočtových výkonů pro přehrávání médií, jakož i systémy na přenos signálu.
  • Intel® Smart Display Modules (SDM) – Intel® SDM poskytuje stejnou úroveň inteligence a interoperability jako OPS, ale v menším provedení a bez krytu, což umožňuje integraci do moderních tenkých profilů. Intel® SDM je validován pro komerční a vestavěné použití, spolehlivý v 24/7 provozovaných aplikacích.
  • Výpočetní modul Raspberry Pi – Otevřený, modulární a výkonný výpočetní modul Raspberry se dokáže přizpůsobit individuálním potřebám používání. Bezproblémová vestavěná inteligence umožňuje inteligentní připojení k internetu (IoT) buď LAN RJ-45 nebo Wi-Fi pro digitální signage, jakož i prezentační využití. Integrátoři těží z obrovského počtu již dostupných řešení open-source podporujících širokou škálu operačních systémů, uživatelé těží z přímého přístupu uživatelů k různým systémům pro správu obsahu třetích stran prostřednictvím partnerství Sharp/NEC s předními poskytovateli softwaru. Na výpočetním modulu Raspberry Pi předinstalovaný MPi4 NEC MediaPlayer Kit – nebylo nikdy jednodušší vytvářet intuitivní obsah signage. Stejně tak je snadné zrcadlení obrazovky s modulární sadou AirServer.

Možnosti rozhraní:

  • Otevřené možnosti modulárních slotů od Sharp/NEC nabízejí zaměnitelný výběr řešení, včetně výpočetní technologie, přehrávání médií a distribuce signálu (např. AVoverIP) pro neomezenou univerzálnost.
  • Využití aplikací lze rozšířit integrací standardů konektivity, jako je HDBaseT nebo SDI, čímž se rozšíří úroveň výkonu displeje.
  • Integrované řešení umožňuje vylepšit displeje na zakázkové řešení, které odpovídá specifickým požadavkům jakékoli aplikace. Pokud se budoucí požadavky změní, lze integrovaný modul příslušně upgradovat nebo překonfigurovat, aniž by bylo nutné vyměnit vlastní displej.

Video prezentace RaspberryPi CM 4 modulu do NEC M Series Display.

Video prezentace Intel SDM modulů do NEC M Series Display.

Video prezentace zlepšení výkonu displejů pomocí zásuvných výpočetních modulů.

Podrobné technické informace o zásuvných výpočetních modulech naleznete ZDE na stránkách výrobce. 

Kompletní sortiment příslušenství k displejům společnosti Sharp/NEC naleznete ZDE.

Dostupnost a distribuce produktů:

Produkty můžete zakoupit v síti CZ/SK Sharp/NEC distributorů nebo dealerů:

AT Computer CZ i SK, AV MediaeDsystem CZ i SK, Exac, Image CZSWSImpromat CZ i SK, Nowatron Elektronik a Techdata.

3 roky záruka výrobce:

Sharp/NEC poskytuje tří letou záruku ve standardu, lze přikoupit rozšířenou záruku výrobce až na 5 let.
Výrobce tak nabízí nejvyšší bezpečnost investice a velmi nízké celkové náklady na vlastnictví produktů.
Sharp/NEC poskytuje na své výrobky službu SERVICE PLUS – závazek kvality.
Na vybrané projektory poskytuje výrobce rozšířenou bezplatnou záruku až 5 let po registraci na základě akce do března 2023, podmínky akce naleznete ZDE.

Servis produktů Sharp/NEC zajišťuje společnost:

IMPROMAT-COMPUTER s.r.o. se sídlem Třida Tomáše Bati 5267, 760 01 Zlín

ČR  Tel.: +420 800 166 366
SR  Tel.: +421 948 657 147 

O společnosti Sharp NEC Display Solutions Europe GmbH 

Společnost Sharp NEC Display Solutions Europe GmbH je předním světovým poskytovatelem profesionálních a komerčních vizuálních technologií a řešení digitální reklamy, kterou společně vlastní společnosti Sharp Corporation a NEC Corporation. Sharp NEC Display Solutions nabízí jedno z nejširších portfolií vizuálních řešení v oboru, inovuje LCD displeje, lampové a laserové projektory, dvLED, technologie 8K a 5G, řešení pro spolupráci, kalibrační nástroje, IoT a analytiku řízenou umělou inteligencí. Společnost Sharp NEC Display Solutions je důvěryhodným jménem a poskytovatelem komplexních řešení se silnými vazbami na partnery v oboru a má pověst kvalitního a spolehlivého dodavatele a špičkové zákaznické podpory s řadou profesionálních služeb. Organizace poskytuje služby na nejrůznějších trzích a její odborné znalosti zahrnují maloobchod, podniky, vzdělávání, zábavu, dopravu, energetiku, veřejné služby a další.Další informace naleznete na adrese www.sharpnecdisplays.eu.
Sledujte nás na našich sociálních sítích: Twitter, LinkedIn, YouTube a Facebook.