Jen 100 kusů pro ČR: Limitovaná edice sluchátek Bose QuietComfort 45 v matně šedé Eclipse Gray se zlatým logem

Pro vyznavače působivého zvuku a stylu je určena nová limitovaná edice sluchátek legendárního amerického výrobce Bose s označením QuietComfort 45 Eclipse Grey. Jedná se o stávající model sluchátek v ikonickém designu s typickým zvukem Bose, vynikajícím dynamickým systémem aktivního potlačení ruchů (ANC) a výdrží až 24 hodin matně šedé barvě Eclipse Grey s výrazným zlatým logem Bose. V Čechách je k dispozici jen 100 kusů těchto sluchátek v unikátním barevném provedení limitované edice Eclipse Gray, k dostání jsou výhradně na e-shopu BaSys.cz.

Praha, 10. listopadu 2022 – BaSys, výhradní distributor audio produktů Bose pro ČR, představuje na českém trhu limitovanou edici bezdrátových sluchátek ikonického designu Bose QuietComfort 45 Eclipse Grey. Jen 100 českých zákazníků má možnost získat tato nepřehlédnutelná sluchátka v unikátním matně šedém provedení. Sluchátka QuietComfort 45 jsou nástupcem modelu QC 35, kterým Bose v roce 2016 nastavil na dlouhou dobu laťku jak v oblasti potlačení ruchů, tak i v samotném zvuku.

Typicky působivý a zábavný zvuk Bose doplňuje výkonný systém potlačení okolních ruchů použitelný ve dvou režimech (eliminace okolí v několika krocích a propouštění zvuků usnadňující živou komunikaci), vysoká kvalita handsfree hovorů i v hlučném prostředí a výdrž na baterie až 24 hodin. Individuální nastavení reprodukce umožňuje ekvalizér, který je možné ovládat v aplikaci Bose Music. 

Dva režimy – QUIET a AWARE

Tichý režim označovaný jako QUIET eliminuje naprostou většinu ruchů z okolí a nabídne uživatelům ideální poslechové podmínky v jakémkoli prostředí. Mikrofony instalované uvnitř i na vnější straně sluchátek snímají zvuky z okolí i z reproduktorů a spolu s patentovaným digitálním čipem potlačují nežádoucí zvuky s největším zaměřením na střední frekvence. Díky tomu je dosaženo špičkového odrušení například v dopravních prostředcích, rušných kancelářských prostorech či kavárnách. Tlačítkem lze přepínat mezi 4 úrovněmi potlačení – Full, Low a dalšími dvěma uživatelsky nastavitelnými možnostmi. Dynamický režim ANC nabízí navíc automatickou regulaci v závislosti na rušnosti okolí, takže při zvýšení hlasitosti okolního zvzuku dokáže posílit úroveň ANC. V režimu AWARE naopak mikrofony a elektronika vpustí během zlomku vteřiny zvuk z okolí dovnitř, což uživatelé ocení třeba při placení v obchodě nebo komunikaci s kolegy v práci.

Snadnost ovládání a možnost propojení se soundbary Bose

Ovládání sluchátek QuietComfort 45 je jednoduché a intuitivní. Na pravém náušníku mají čtyři tlačítka pro zvýšení a snížení hlasitosti, zapnutí/párování pomocí Bluetooth® 5.2 a také pro nejčastější úkony, jako přijímání a ukončování hovorů, přehrávání a pozastavení hudby a přístup k hlasovým asistentům. Na levém náušníku je pak tlačítko pro přepínání mezi režimy a ztlumení mikrofonu během hovoru. Další možnosti otevírá aplikace Bose Music, pomocí níž je možné využít současné propojení s více zařízeními vybavenými technologií Bluetooth® 5.1 nebo spárování s kompatibilním soundbarem Bose pomocí Bose SimpleSync™. Posledně uvedená možnost umožní posluchačům vychutnat si s QC 45 filmový zvuk v plné hlasitosti i v noci, kdy rodina i sousedé spí. 

Sluchátka Bose QuietComfort 45 Eclipse Gray jsou na českém trhu k dostání výhradně na e-shopu BaSys.cz za koncovou cenu 7 990 Kč.

O společnosti Bose:

Společnost Bose založil v roce 1964 profesor elektrotechniky na Massachusetts Institute of Technology, pan Amar G. Bose. Již první audiosystém Bose přinesl revoluční způsob řešení a revoluci v zážitku reprodukované hudby. Až do dnešní doby je společnost řízena jejími původními principy, kterými jsou investice do dlouhodobého výzkumu s cílem vývoje nových technologických řešení, které přinesou reálný přínos zákazníkům. Kromě audiotechniky vyvíjí a vyrábí Bose také zařízení pro několik dalších průmyslových odvětví. S produkty a patentovanými technologiemi Bose se setkáváme v domácnosti, autě, na cestách i na veřejných prostranstvích.

O společnosti BaSys:

Společnost BaSys je předním distributorem prémiové audio a video techniky se sídlem ve Švýcarsku a s distribučními společnostmi v několika zemích Evropy. Od roku 1990, kdy byla společnost založena, zastupuje světové značky, jako Pioneer, Bose, Loewe, Elac, Marantz, beyerdynamic, Neutrik, Bugera, Behringer, Monster, TC electronics, Midas, KlarkTeknik, Turbosound, Cordial, Rean.