S Black Friday slevami od EVE se do chytré domácnosti pustí každý

Krásným vánočním dárkem se může stát osvětlení EVE Flare s 50% zvýhodněním i luxusní prodlužovačka EVE Energy Strip, která pomůže při šetření energií.

Praha, 25. listopadu 2022 Společnost EVE Systems, leader na poli stylové chytré domácnosti pro systém Apple HomeKit dnes odhalil své Black Friday nabídky. Letos nadchnou nejen fanoušky chytré domácnosti, ale také ty, kteří hledají originální vánoční dárek za skvělou cenu. V nabídce nechybí designové mobilní svítidlo EVE Flare, jehož cena klesla v rámci akce z 2 890 Kč na pouhých 1 445 Kč, chytré zásuvky EVE Energy při jejichž nákupu za 899 Kč zákazníci ušetří téměř 300 Kč, ani maličká meteostanice EVE Weather za pouhých 1 899 Kč. S budováním chytré domácnosti, šetřením energií a rozvojem pohodlí tak může v průběhu Vánoc začít skutečně každý. 

Veškeré nabídky naleznou zákazníci na www.istyle.cz, www.alza.cz a u vybraných partnerů.

Darujte světlo EVE Flare

Unikátním zařízením je mobilní chytré svítidlo EVE Flare, které se dobíjí na praktické základně, kde může sloužit jako elegantní náladové osvětlení zářící všemi barvami duhy. O její změnu přitom stačí požádat chytrou asistentku Apple Siri, nebo ji jednoduše přepnout přímo v aplikaci EVE či Apple Home. Díky integrovanému akumulátoru a originální konstrukci lze EVE Flare snadno vzít i ven na lampionový průvod, nebo si s ním vyzdobit zahradu. To vše v rámci Black Friday za pouhých 1 445 Kč. Jednoduše skvělý dárek, který překvapí a bude obdarovaného těšit i v létě při grilování.

Spotřeba pod kontrolou s EVE Energy

S EVE Energy je krocení spotřeby zábavnou hrou. Chytré zásuvky společnosti EVE totiž spotřebu neustále monitorují a zapisují do přehledného časového grafu. Nechybí ani možnost nastavit v aplikaci skutečnou cenu za kWh a sledovat finanční náklady na provoz jednotlivých přístrojů. Při kontinuálním používání tak lze snadno rozeznat, zda je skutečně největším konzumentem elektřiny lednice, nebo televizor zapnutý po celý den jako kulisa. Rozhodnutí, kde a jak dosáhnout úspor je pak výrazně snazší a díky Black Friday i levnější. V rámci letošních slev získají fanoušci chytrou prodlužovačku EVE Energy Strip za 2 399 Kč místo 2 890 Kč a samostatnou zásuvku EVE Energy dokonce za pouhých 899 Kč.

Stylové a zdravé osvětlení s EVE Light Strip

Moderní osvětlení, které díky integraci technologie Apple Adaptive Lighting navíc pozitivně působí na spánkový režim celé rodiny, představuje EVE Light Strip jehož Black Friday cena se zastavila na 1 799 Kč. Využití nalezne nejen v knihovnách nebo jako podsvícení televizoru, ale také jako osvětlení kuchyňské linky. Při výkonu 1800 lumen snadno zastane i roli hlavního svítidla, které nabídne ty nejmodernější funkce. Díky nalepovací konstrukci je instalace dílem okamžiku. Jediným omezením je fantazie uživatele. Vysoce svítivý 2m pás přitom není problém zkrátit na ideální rozměr, nebo jej s pomocí příslušenství prodloužit až na 10 m. Skvěle se tak hodí i pro nepřímé osvětlení v podhledu. 

O společnosti Eve Systems

Eve Systems je německou společností založenou v roce 1999, která se zaměřuje na vývoj a výrobu zařízení chytré domácnosti. V jejich portfoliu se nachází chytré osvětlení, zásuvky, čidla, termostatické hlavice i bezpečnostní kamery. S jejich pomocí posouvají řešení běžných domácích otázek na novou úroveň, která zajišťuje pohodlí, bezpečnost i úspory energií. Výrobce své produkty vyvíjí s využitím vlastních kapacit pro bezpečný ekosystém produktů značky Apple. Činí tak i proto, že jednou ze základních hodnot společnosti je důraz na bezpečí a soukromí uživatelů. Vedení společnosti totiž trvá na tom, že co se stane doma musí doma i zůstat.