Společnost Sharp/NEC uvedla na trh LFD 75“ a 86“ řady E

Nejoblíbenější sérii E LFD (Large Format Displejů), která je profesionálním řešením pro aplikace s nízkým rozpočtem, snižující atraktivnost domácích televizorů, rozšiřují dvě novinky žádaných velikostech 75″ – modelu E758 a 86″ – modelu E868.

Požadovaná funkčnost za příznivou cenu

Oba modely, stejně jako celá série E jsou navrženy pro náročné komerční použití, poskytují potřebnou funkčnost a spolehlivost za cenu, která se vám bude líbit. Poskytují vynikající viditelnosti bez rušivých odrazů při jasu 350 cd/m² a provozních hodin v režimu 18/7. Modely E758 i E868 splňují potřeby moderních konferenčních prostor.

Panely typu IPS s přímým LED podsvícením nabízejí rozlišení 4K 3 840 x 2 160 s dobou odezvy 8ms. Typický kontrastní poměr přesahuje hodnotu 8 000:1 při pozorovacích úhlech (178° hor. I vert.). Panely zobrazí přes 1 mil. barev a mohou být umístěny „na šířku“ i „na výšku“.

Integrovaný přehrávač MediaPlayer podporuje nativní rozlišení UHD a vysoký dynamický rozsah (HDR) pro velký kontrast a přirozený vzhled přehrávaného obsahu s funkcí automatického přehrávání. USB MediaPlayer nevyžaduje žádné další kabely, externí zařízení ani software pro zobrazování digitálního obsahu a umožňuje tak jednoduché a bezproblémové profesionální řešení zobrazování digital signage. Kromě toho podporuje 10W USB rozhraní připojení externích zařízení, pokud je potřebný další výpočetní výkon.

Pro snadné a rychlé spuštění v konferenčních prostorech jsou vstupy detekovány automaticky a přepínání mezi zdroji HDMI je tak automatické. Správci zařízení uvítají možnost dálkového ovládání svých digitálních zařízení prostřednictvím integrované sítě LAN s podporou SW NaviSet Administrator 2 od společnosti NEC, díky čemuž je série E ideální volbou pro firemní konferenční místnosti a digitální zobrazování signage na základní úrovni.

Technické parametry produktu E758 a E868:

Technologie paneluIPS s přímým LED podsvícením
Velikost obrazovky [palce/cm]74.5 / 189.3 a 85.6 / 217.43
Rozlišení3 840 x 2 160
Jas [cd/m²]350
Provozní hodiny18/7
Úroveň „haze level“Pro
Poměr stran16:9
Kontrastní poměr (typ.)≥ 8 000:1
Pozorovací úhly [°]178 horizontal / 178 vertical
Hloubka barev [bn]1.073 (10bit)
Doba odezvy (typ.) [ms]8
Podporování orientaceNa výšku, na šířku

Konektivita:

Analogový video vstup1 x VGA; Komponentní (RCA); Kompozitní (RCA)
Digitální video vstup3 x HDMI
Analogový audio vstup1 x 3,5 mm jack
Digitální audio vstup3 x HDMI
Ovládání vstupuLAN 100Mbit; RS232
Input Data1 x USB 2.0 (MediaPlayer); 1 x USB Typ-C (5V/3A)
Analogový video výstup1 x 3,5 mm konektor
Output Audio Digital1 x SPDIF
Dálkové ovládáníIR dálkové ovládání; RS-232C (9-pin D-sub) Input

Výhody:

  • Nižší náklady na instalaci a provoz – protože displej má podsvícení s technologií LED, je mimořádně úsporný, podsvícení déle vydrží, displej má i lehčí konstrukci, takže umožňuje jednoduchou a flexibilní přepravu, jakož i montáž a zapojení.
  • Štíhlý design a zabudované reproduktory – estetický design je potěšením pro oči a umožňuje jednoduchou a nenákladnou instalaci.
  • Propojitelnost připravená na budoucnost – má několik průmyslově standardních digitálních a analogových signálních vstupů pro flexibilní integraci do A/V infrastruktur.
  • Samostatný provoz – displej je navržen pro přímý samostatný provoz, který umožňuje integrovaný multimediální USB přehrávač, reproduktory a funkce plánování přehrávání obsahu.
  • Přehrávání bez námahy – integrovaný multimediální USB přehrávač podporuje různé typy formátů obrazových a video souborů na samostatné přehrávání obsahu bez složitého ovládání.

Odkaz na produktový list E758.

Odkaz na produktový list E868.

Podrobné technické informace o produktu E758 ZDE.

Podrobné technické informace o produktu E868 ZDE.

Kvalita dělá rozdíl – Sharp NEC Display Solutions.

Kompletní sortiment společnosti Sharp/NEC naleznete ZDE.

Dostupnost a distribuce produktů:

Produkty můžete zakoupit v síti CZ/SK Sharp/NEC distributorů nebo dealerů:

AT Computer CZ i SK, AV MediaeDsystem CZ i SK, Exac, Image CZSWSImpromat CZ i SK, Nowatron Elektronik a Techdata.

3 roky záruka výrobce:

Sharp/NEC poskytuje tří letou záruku ve standardu, lze přikoupit rozšířenou záruku výrobce až na 5 let.
Výrobce tak nabízí nejvyšší bezpečnost investice a velmi nízké celkové náklady na vlastnictví produktů.
Sharp/NEC poskytuje na své výrobky službu SERVICE PLUS – závazek kvality.
Na vybrané projektory poskytuje výrobce rozšířenou bezplatnou záruku až 5 let po registraci na základě akce do března 2023, podmínky akce naleznete ZDE.

Servis produktů Sharp/NEC zajišťuje společnost:

IMPROMAT-COMPUTER s.r.o. se sídlem Třida Tomáše Bati 5267, 760 01 Zlín

O společnosti Sharp NEC Display Solutions Europe GmbH 

Společnost Sharp NEC Display Solutions Europe GmbH je předním světovým poskytovatelem profesionálních a komerčních vizuálních technologií a řešení digitální reklamy, kterou společně vlastní společnosti Sharp Corporation a NEC Corporation. Sharp NEC Display Solutions nabízí jedno z nejširších portfolií vizuálních řešení v oboru, inovuje LCD displeje, lampové a laserové projektory, dvLED, technologie 8K a 5G, řešení pro spolupráci, kalibrační nástroje, IoT a analytiku řízenou umělou inteligencí. Společnost Sharp NEC Display Solutions je důvěryhodným jménem a poskytovatelem komplexních řešení se silnými vazbami na partnery v oboru a má pověst kvalitního a spolehlivého dodavatele a špičkové zákaznické podpory s řadou profesionálních služeb. Organizace poskytuje služby na nejrůznějších trzích a její odborné znalosti zahrnují maloobchod, podniky, vzdělávání, zábavu, dopravu, energetiku, veřejné služby a další.Další informace naleznete na adrese www.sharpnecdisplays.eu.
Sledujte nás na našich sociálních sítích: Twitter, LinkedIn, YouTube a Facebook.