Novým ředitelem oddělení Strategie v Raiffeisenbank je Jaroslav Horváth

Praha 3. února 2023 – Jaroslav Horváth (33) se stal novým ředitelem oddělení Strategie, Change Management, Research & Development v Raiffeisenbank. Dosud v tomto oddělení čtyři roky působil na jiné pozici. Jeho hlavním úkolem v nové roli bude definovat společně s vedením banky dlouhodobou strategii banky a dohlížet na její naplňování. 

„Chci navázat na svého předchůdce a připravit srozumitelnou, ambiciózní strategii podloženou fakty a daty. A to tak, aby naše strategie zajistila skvělou banku pro naše klienty a aby každý zaměstnanec přesně věděl, kam a proč směřujeme a jaká je jeho role v jejím naplňování,” říká Jaroslav Horváth. 

Jaroslav Horváth se ve volném čase kromě rodiny věnuje sportu, zejména cyklistice, běhu
a turistice. Je náruživý čtenář a rád se potkává s lidmi napříč všemi spektry společnosti. Před nástupem do Raiffeisenbank pracoval na strategii a digitálních projektech pro bankovní skupiny na Slovensku a v České republice.


Základní informace o Raiffeisenbank a.s.

Raiffeisenbank poskytuje široké spektrum bankovních služeb soukromé i firemní klientele již od roku 1993. Klienty obsluhuje po celé České republice. Podle celkových aktiv je Raiffeisenbank pátou největší bankou na českém trhu. Majoritním akcionářem banky je rakouská finanční instituce Raiffeisen Bank International AG (RBI).