ROUVY s Challenge Family přináší další virtuální indoorový tréninkový Triathlon Training Camp

Praha, 14. března 2023 – ROUVY, přední virtuální tréninková platforma pro cyklisty a triatlonisty, připravila virtuální tréninkový kemp pro triatlonisty, který startuje již tento čtvrtek, 16. března a pokračuje v neděli 19. března. Tento unikátní tréninkový kemp poskytne triatlonistům nejen doma v ČR, ale z celého světa příležitost zlepšit své výkonnostní schopnosti a připravit se na nadcházející sezónu z pohodlí svého domova.

Pro triatlonisty je březen měsícem tréninkových kempů a ROUVY s Triathlon Training Camp nabízí efektivní a pohodlný způsob, jak vylepšit výkonnostní úroveň a připravit se na venkovní sezonu. Součástí virtuálního Triathlon Training Campu jsou nejen tréninky, výzvy a zajímavé ceny, ale třeba i skupinová jízda s Fredericem Funkem po scenérii Challenge Wales. Celý kemp vyvrcholí virtuálním závodem na trase Challenge Geraardsbergen, kterého se zúčastní i český triatlonista Petr Vabroušek,” uvedl Petr Samek, CEO ROUVY, které patří do portfolia investiční skupiny Pale Fire Capital. Registrace jsou zdarma, ROUVY poskytuje 14denní bezplatnou zkušební verzi pro nováčky a 30denní bezplatné členství v TrainingPeaks pro každého, kdo se zaregistruje na událost. 

Kampaň navazuje na Triathlon Fall Fest, první virtuální indoor cyklistický závod speciálně navržený pro triatlonisty, který ROUVY uspořádalo v září. Triatlonisté tvoří důležitou část online komunity ROUVY s více než milionem registrovaných sportovců na platformě. S potřebou pravidelného tréninkového programu po celý rok umožňuje aplikace ROUVY triatlonistům trénovat pravidelně a cvičit na mnoha trasách Challenge Family po celém světě, jako je Challenge Wanaka nebo Challenge Taiwan. 

ROUVY spolupracuje s celosvětovou triatlonovou sérií Challenge Family na tréninkovém kempu a CEO Challenge Family, Jort Vlam, uvedl, že se na něj těší: Challenge Family je ráda, že spolupracuje s ROUVY na Triathlon Training Camp jako součást naší dlouhodobé spolupráce. Je to skvělý způsob, jak podpořit sportovce při přípravě na nadcházející sezónu a bude to také zábava, jelikož pojedou s přáteli a profesionály na ikonických trasách. Navíc to skvěle zapadá do našeho závazku “all about the athlete.”

PROGRAM:

  • čtvrtek, 16. března – 19:30 : Group Ride s Fredericem Funkem na trase Challenge Wales
  • neděle, 19.března – 19:30 : Finální závod s účastí Petra Vabrouška, Frederica Funka a Christiny Ekonomi na trase Challenge Geraardsbergen.               Detaily a registrace zde.

Značka ROUVY vznikla v roce 2017. Zakladatelé Petr a Jiří Samkovi vymysleli zcela novou technologii augmented route (technologie, která kombinuje reálné 2D venkovní záběry s uměle vytvořenými vytváří 3D virtuální prostředí). Tato poměrně unikátní technologie přináší milovníkům cyklistiky indoor trénink v prostředí reálných cyklotras, včetně zátěže a výškového profilu trasy přímo do pohodlí jejich domovů. V nabídce jsou tisíce tras, stovky v rozšířené realitě, spolupracují se světovými organizátory La Vuelta, Challenge Family nebo Tour de Suisse. S více než milionem cyklistů a triatlonistů z celého světa se platforma chce stát v budoucnu volbou č. 1 a virtuálním tréninkovým domovem pro profesionály světové úrovně i příležitostné hobby jezdce.