Jan Hric nastupuje jako Sales Engineer pro ČR ve společnosti Axis Communications

Společnost Axis Communications dnes oznámila, že na pozici Sales Engineer pro Českou republiku astupuje Jan Hric. Nahrazuje v této roli Richarda Malíře, který se stal vedoucím inženýrského a školicího týmu společnosti v regionu východní Evropy. 

„Značku Axis si profesionálové v České republice již mnoho let spojují s s pevnými partnerskými vztahy a nadstandardní technickou podporou, která je vždy nablízku. V této tradici chceme pokračovat, a proto jsme rádi, že můžeme v týmu naší pražské kanceláře přivítat dalšího odborníka,“ říká Pavel Marek, obchodní ředitel společnosti Axis Communications pro oblast střední Evropy. „Jan Hric má v oboru dlouholeté praktické zkušenosti a věřím, že přispěje k naší expertíze a rozvíjení nových partnerských spoluprací na českém trhu.“ Jan Hric nahrazuje v této roli Richarda Malíře, který v české kanceláři Axis Communications působí nadále, ale nově na pozici regionálního manažera inženýrského a školicího týmu východní Evropy. 

Jan Hric přichází do Axis Communications ze společnosti SKS s.r.o., kde od roku 2017 působil na různých pozicích od systémového a IT technika, přes projektového manažera až po key account managera, kdy měl na starosti návrhy a realizaci složitých bezpečnostních instalací i řízení servisního týmu. Je známý jako ambiciózní člověk se smyslem pro humor, ve volném čase rád cestuje na lehko s batohem, učí se jazyky nebo jinak rozvíjí svou mysl.

O společnosti Axis Communications
Axis vytváří chytřejší a bezpečnější svět s pomocí řešení, která zvyšují úroveň zabezpečení a zlepšují procesy v podnikání. Jako světový leader v oblasti síťových technologií nabízí společnost Axis řešení videodohledu a řízení přístupu, interkomy a audiosystémy. Tato řešení jsou ještě efektivnější díky inteligentním analytickým aplikacím a vysoce kvalitním školením. V současnosti má Axis přibližně 4 000 zaměstnanců ve více než 50 zemích a při poskytování řešení zákazníkům spolupracuje s technologickými partnery a systémovými integrátory z celého světa. Společnost byla založena v roce 1984 a sídlí ve městě Lund ve Švédsku. Více informací o společnosti Axis najdete na webové stránce www.axis.com.